Doğru söylüyorsun yeni bi bilgisayar düzdürüp öyle geçmenizi tavsiye ederim yada aradan biraz zaman geçmesini beklemeq ve eski driverların güncelleştirilmesi gereq ancaq öyle geçin derim. gereqsiz efectleriyle göz dolduruyo diolar. hiç katılmıyorum. ben linux ve windows 98 XP kullandım. ama vista kadar iyi bir bellek yöneticisi görmedim:victorymaho007' Alıntı:İnsanlar ha bire vista diyorlar. Doğrudur vistada driver problemleri ve program uyuşmazlığı var. Driver deniyorsun olmuyor. Program kuruyorsun desteklemiyor. Herhalde yeni bir makine alıp öle geçecez vistaya.....
zuahahaha lan o adam dünyanın en zengini zaten bütün sirketi batsada kendi parasıyla aynı şirketin 30 tanesini gene kurar. sen o adamın batıcağına inanıyomusun:hhmanD walla o adam anca bütün parası yanar ve microsoft şirketlerine suikastle yakıp yıkılırsa anca öyle iflas eder ki buda biraz hayalperestliğe girior. lütfen forumda daha gerçekçi olalım.VaGaBoNdSe' Alıntı:vista orta seviyeli bir kullanici icin degildir linux gibi düsünün linux'ta orta seviyeye hitap etmeyen bir os 'dir ya iyi bileceksin yada hic bilmeyip onunla ögreneceksin, vista da ya yeni baslayacan onunla ögrenecen yada kullanici bazinda baya bi yol kat etmis olacaksin upgrade her zaman iyidir, ayrica bill gates iflas ettirmeye vista kullanmamak yetmez tek microsoft ürünü vista degil
office, isa, exchange, xp, windows 2003 ent. - st. - sbs - r2 ... diye gider
birde bunlarin eski sürümleri var tabi
.... 95, 98, 2000, windows 2000 server ... giderde gider![]()
silver021' Alıntı:zuahahaha lan o adam dünyanın en zengini zaten bütün sirketi batsada kendi parasıyla aynı şirketin 30 tanesini gene kurar. sen o adamın batıcağına inanıyomusun:hhmanD walla o adam anca bütün parası yanar ve microsoft şirketlerine suikastle yakıp yıkılırsa anca öyle iflas eder ki buda biraz hayalperestliğe girior. lütfen forumda daha gerçekçi olalım.
ben bunları sana yönelik yazmadımki konuyu açana yazdım seninki de referans gibi bişey oldu.:victory genede özür dilerimVaGaBoNdSe' Alıntı:LAN ?
önce bi terbiyeni takin, bizde iflas etmeyecegini söyledik zaten tekrar ve dikkatli oku yazdigimi bakalim ne demisim!
silver021' Alıntı:ben bunları sana yönelik yazmadımki konuyu açana yazdım seninki de referans gibi bişey oldu.:victory genede özür dilerim