Volkan

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
Görewini iyi yaptığına inandığım saygılı we sewiyeli yöneticilerimizden biri Volkan, hadi başlayalım tanımaya =)

a4sksx.jpg

infatuate:
slm Volkan =)

VolkaN:
slm infa apla=)

infatuate:
nasılsın ? yolunda mı herşey ?

VolkaN:
çok şükür yolunda senin nasıl abla durumlar =)

infatuate:
tşk ederim ben de iyiyim, gün saymaya dewam =) ismini we yaşını öğrenelim mi hemen ?

VolkaN:
ismim Volkan yaşım 22

infatuate:
neler yapar Volkan ? hayatını nasıl sürdürür ?

VolkaN:
şuan tatildeyim normal zamanda haftanın çoğu okulda geçiyor, geri kalan zamanda internet futbol=) genelde internette hackhell ve cs,arada sırada film seyrederim

infatuate:
ne okuyosun we nerde okuyosun ?

VolkaN:
gazi üniversitesi işletme öğretmenliği 4.sınıf

infatuate:
supermiş =) çabuk sinirlenen birimisin ?

VolkaN:
yok siyasete mod olana kadar acaip neşeli ve komik biriydim =)ama genelde hala öyleyim çabuk sinirlenmem ankara team bilir=) yakından tanıdıkları için

infatuate:
eheh =) peki sinirlenmene neden olacak şeyler nedir ? bunun yanında seni mutlu edecek olanlar ?

VolkaN:
en cok sinirlendigim sey dediğim dedik çaldığım düdük diyen insanlardır yani dik kafalı insanlar, en çok mutlu oldugum ufak süprizlerdir her zaman en çok onlardan haz almısımdır

infatuate:
sana böle küçük süprizler yapacak bi sewgiliye sahipmisin :melek

VolkaN:
hayır=) genelde ailemin yaptıgı süprizler hoşuma gider

infatuate:
gazi üniwersitesinde güzel kızlar warmış, yalan söleme wardır muhakkak seninde :hadiordan

VolkaN:
yok gercek olsa söylerdim buda çekinecek bişey yok ki=) gazide güzel kız mı ben niye görmedim=)

infatuate:
ahah :p peki öyleyse nereli olduğuna we kaç kardeşsiniz ona geçelim =)

VolkaN:
yozgatlıyım ancak doğma büyüme Ankaralıyım, 2 kardeşiz bir tane ablam var

infatuate:
ne güzel =) hayatında olmazsa olmaz dediğin ilk şey nedir ?

VolkaN:
zor soru =) ama annem derim

infatuate:
=) peki bir sewgilin olduğunda seni onu aldatmaya itecek bir neden düşünebiliyomusun ?

VolkaN:
valla ilk cevremde gördüğüm çiftlerin arasında çok yalan dolan oluyo birbirlerine devamlı yalan söylüyolar ve bile bile yapıyolar ben yalana katlanamazdım, belki bu olurdu ama aldatacagımı sanmıyorum, ayrılırdım aldatmazdım

infatuate:
tebrik ediyorum seni =) hayatının zirwesinde ne war ? olmak istediğin son yer ?

VolkaN:
valla hayatımın zirvesinde pek Dünyalık seyler yokta illa dünyada bir mevki sahibi olmak isteseydi üniversitede rektör olmak isterdim değişecek çok sey oldugunu düşünüyorumda=)

infatuate:
istediğin gibi olur herşey umarım =) gelelim hackhell'e .. anlatırmısın bize ?

VolkaN:
valla hackhell ile nasıl tanıştım hatırlamıyorum büyük ihtimal sömürmek için bir program bulmustum ozaman üye olmustum gecen sene mayıs ayıydı, ilk baslarda cok takılmazdım
bir ara irc.hackhell vardı orda balon kasardım=) siteye fazla girmezdim sonra bir Ankara bulusması gördüm sitede bir bakayım dedim gelecek arkadaslar ismini yazdırsın falan diyodu bizim erdem namıdeger erdemliyiz, yazdırdım ondan sonra siteyle iyice haşır neşir oldum onların sayesinde,kendilerine cok teşekkür ederim, ve suanki duruma geldim :D

infatuate:
iyi ki de gelmişsin =) peki en zor bölümlerden birinin yöneticisisin, canına tak ettiği zamanlar oluo mu =)

VolkaN:
olmaz mı=) bunu en iyi smod arkadaslar ve sen bilirsin abla laftan anlamayana laf anlatmak cok zor birde haklı cıkmak için iftira atan insancıklar var onları dile getirmeyeyim fazla, yoksa bölümümden cok memnunum süper seyler oluyor süper konular tartışmalar yeni, yeni seyler ögrenmek cok güzel, ben cok seviyorum bölümümüzü ve bir yere gitmiyorum =)
her nekadar sinir etselerde

infatuate:
karşılarında dimdik durmak en güzeli =) son olarak bana we hh'ye söylemek istediğin bişeler war mı ?

VolkaN:
iyiki hackhelle üye olmusum bunun için siteye acan dark abiye cok teşekkür ederim ve tüm dostlara çok selam ederim=) özellikle Ankara team ayrıca selam gönderiyorum hepsi süper insanlar son olarak burdan falcon tiger bişey söyleyebilirmiyim:D kendi aramızda bir şaka=)

' Falcon çocukmusun arkadaşım sen=) '

VolkaN:
söyleyeceklerim bunlar abla=)

infatuate:
tşk ederim bu hoş sohbetin için sana =) görüşmek üzere ..

VolkaN:
bende sana teşekkür ederim abla

edit : Volkan nasıl kopya çekiyomuş dinleyelim mi :Sopa

VolkaN:
yine malum sınav dönemlerinden birinde ingilizce sınavı ben pek anlamıyorumda ingilizceden=) arkadaslarla bir kopya düzeneği oluşturduk benim planladıgım süper bir sistem sınav test olucak çaprazlama gruplar var bilen arkadas silgiye cevapları yazacak ancak şıkkı degil sayı olarak yazıcak şıklara sayı tayin ettik=) neyse ben arkadasın çaprazındayım o bana vericek silgiyi önümdeki bilen arkadasta bana vericek silgiyi bende arkada ki arkadaşlara vericem silgiyi neyse bizim arkadas silgiyi son saniye getirdi verdi bizim gözetmen işi uyandı geldi yanıma ver o silgiyi dedi ben alın dedim soguk kanlı bir şekilde aldı baktı sayıları gördü ve sey dedi ben bunu kopya sandımda dedi ben soguk terler dökerken iyice rahatladım sonra o gidince öndeki arkadasta bana döndü silgiyi vermez mi gözetmen sen silgin varken niye silgi alıyosun tam kurtulduk derken yakayı ele verdik gözetmen anladı sayıların kopya oldugunu, sonra gözetmen iki saat nasihat verdi okuldan uzaklastırmadı saolsun=) böylece kurtulmus oldum ve ilk ve son yakalanısımdı kopya cekerken :)

the end :clap

güzel röportaj oldu teşekkür abla

kimse kopya cekmesin kötü bişey=)

teşekkürler bu güzel sohbet için

volkan(volki06) irc'nin açılma ihtimali nedir sence :D:D

süper röp olmuş

elinize sağlık

Bizim de sistem vardı

sınavda konuşurduk 6 kolay 7 çok zor 11 çok kolay die

A-Kolay
b-Çok Kolay
c-Zor
D-Çok Zor

yada

a-At gitsin
b-boş bırak
c-cevabı yok
d-diğerine geç
e-es geç

baya vardı

hala kullanıyorum :D

volkan kardeşim okulunda sonuna gelmişin hayırlısyla bitirirsin inşallah kopya olayınd güzelmiş ama son sene basını yakma derim gerci bu ing herzaman bela oluyo bende zor yırttım:D

hayatında başarılar...

eLLerinize sağLık
çok keyifLi oLmuş
kuzen yakından da tanıdık seni =)
base yapma kick yersin =)

Güzel Röportaj Olmuş Bizimle Paylaştığınız İçin Teşekkür Ederiz : )

elinizi, dilinize, emeğinize sağlık...

çok güzel bir röportaj olmuş...

volkan elime bir geçersen varya...

Ankaraya kadar geldim... Bir ziyaretime gelmedin... Alacağın olsun... :biggrin:biggrin:biggrin

Şaka bir yanan.. kendisini çok sevilen ve takdir edilen bir kardeşimizidir...

Hadi öğretmen olduğun günüde görürüz inşallah...

ikinizinde ellerine saglık en zor bölümün modlarından birini tanımış olduk =)

ellerinize sağlık

Geri