Wİnamp Sensİn Sen Yapiorsun Turkce Basit

kullunimini açıklaya bılırım
skin_jen06.jpg

skin_jen03.jpg

bu tipde ve sekılde ıstedığınızı yapa bılırsiniz

koly gelsin:hhman:

eline saalık merak ettim bakalım neemiş:)

kardes sitem etmişsin ,bende yorum yapmayanlara veya tesekkur etmeyenlere gıcık oluyorum ama
senın yazdıgın bu mesajdan hicbirşey anlamadım neyi download edecegimi bilmeden indirdim,winamp skin maker varmıs icinde bastan soylesen ne oldugunu daha iyi anlamıs olurduk.

ayrıca bu konuyu programlar bolumunde acman gerekirdi.....

altuga' Alıntı:
kardes sitem etmişsin ,bende yorum yapmayanlara veya tesekkur etmeyenlere gıcık oluyorum ama
senın yazdıgın bu mesajdan hicbirşey anlamadım neyi download edecegimi bilmeden indirdim,winamp skin maker varmıs icinde bastan soylesen ne oldugunu daha iyi anlamıs olurduk.

ayrıca bu konuyu programlar bolumunde acman gerekirdi.....

kardeş odewdi bu ama gelıştırıldı ve bu halle geldı delphıde yazılmıstır ve winamp skin ıne ne ıstersen koya bılırsin:hhman:

abicim sen yektensin yaw s ellerine degil herşeyine saglık kimin abisiymiş :D

:p abicim sen yektensin yaw s ellerine degil herşeyine saglık kimin abisiymiş :D :( :Sopa ABİCİM bana bi konu ac yaws karagümrüklüler için olsun

DuffyDuck' Alıntı:
:p abicim sen yektensin yaw s ellerine degil herşeyine saglık kimin abisiymiş :D :( bisiymiş :D
:Sopa ABİCİM bana bi konu ac yaws karagümrüklüler için olsun

nedıon olm formda ne yazıon ole :Sopa

dostum caps felan olsa kapış kapış gider valla...:)

Paylaşım için saol....

saol süper paylasim tessekürler

ulu2121' Alıntı:
indirdim ama çalıştıramıyorum.

kardes sımdı yukledın calıstıramdımdıorsun ama bence yaptıgını bulamadın resımlerı atınca wınamp skınde kayıt eddıgın ısım le orada bulunmakda bunu aklından cıkarma:cool:

gende calıstıramdım dıorsan bı setup hazırlayıp bıdaha werbılırm cıunku bız yazıdk bu programı calısmaması ımkansız:hhman:

Ben Kurdum Ama Birsey Anlamadım Kullana bilseydim :(Guzel bi paylaşı saol :):d:d

Geri