W!nd0w$ V!$ta S€rvic€ P@ck 1 Türkçe 32 Bit-64 Bit Tüm Sürümler [Tek DVD'de]

tesekkurler ilk deneme olucak bari boyle saglam bir surum olsun dedik' simdien emegine saglik diyorum...

aktivasyon muhabbeti çalışmıyor.

arkadaşlar hiçbir part ta sorun yok. dosyalar çok kaliteli bir şekilde upload edilmiş. enterprise versiyonunu kurdum, ancak aktivasyon crack olayı çalışmıyor, onu da farklı bir yerden temin ederseniz süper bir çalışma olmuş.

kendinden boot ediyor, kurulumda da en ufak hata ile de karşılaşmadım.

Harikasın ya aradığım şey buydu nerden buldun bilmiyorum çok saol 32-64 bit TÜM SÜRÜMLER olması çok iyi.

tam aradığım türden bir vista iso su :) emeğine sağlık hocam , teşekkürler

ArkadaŞlar Ben YÜkledİm MÜkÜmmel Yalniz BİŞİ SÖyleyeyİm EĞer Bİlgİsayariniza Hiz Katmak İstersenİz Mutlaka Vİsta Premİum YÜkleyİn Ultİmate Son Model Çİft Çekİrdeklİlere GÖredİr Ona GÖre Selamlar Saygilar...

eline sağlık tüm partlar indirildi fakat sadece 25. part ta bir sorun var bakabilrmisiniz acaba .
tşk.

hızlı bir şekilde ilgilendiğin için teşekkürler..

indirmedim ama eline sağlık güzel bir paylaşım....

Partların hepsı calısmaktadır son zamanlarda rapid ' de Hatalar oluyor ornegın ;

Alınan Hata Mesajları:

Hata Mesajı 1:

You have requested http://rapidshare.com/files/181825472/WINBETA1.part02.rar 198000 KB.

The server 60.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved.

Bu Tarz Mesajlarda (Kırmızı renkteki yerler indirdiğiniz dosyaya göre değişebilir.) Dosyanın Bulunduğu RapidShare Sunucusunun Bakımda Olduğu ve Bakımın Bittiğinde Dosyanın İndirilmeye Sunulacağı Belirtilmektedir.Yani Link Bozuk Değildir, Sorun RapidShare'nin Sunucusunu Bakıma Almasıdır.

mükemmel bir paylaşım indirmeye başlıycam 2 ay sürücek ama olsun sınırlıyız bizden bu kadar . . .

Vista ULtimate x64 ßit Kurdum Part'Ları Acarken Veya İndirirken Herhangi Bır SorunLa KarsıLasmadım KuruLumda Sorunsuz Ve İLacı İLe Aktiv Ettim PayLasım Ve Emeğin İcin TesekkurLer.(Suphesı OLan ArkadasLar GonuL RahatLığıyLa indirebiLirLer.)

partlar hatalı indirmeye başlamayın

kimseyi kandırmayın

linkler benim linkler yinede emegine saglik rapid premiumdan sayende puan geliyor.eyvallah kardesim..

Geri