W.Vista 32-64 Sp2 Loader Crack v.4.0 yeni

Boschwer

M€SHGUL
Reaction score
0
W.Vista 32-64 Sp2 Loader Crack v.4.0 & Windows Vista T Activation 2009&APRIL 2009

yine hic bir sitede bulamayacaginiz muhtesem
wm12jo.jpg
bir paylasim
BiRi BiZi DuRduRsUn
Daha önce cogunuzun tanidigi vistaSp1 Crack olan loader v3.0.0.1 18 nisan 2008 de ilk burada paylasilmisdi. simdi yine BIR ilk yine Burda tüm üyelere HackHell'de paylasilmakta..bu ilac sayesinde yakin zamanda update yoluyla verilmeye baslanacak vista sp2 icin ( sp1dahil Tümü) aktive Edebilecekdir ..Vista Sp2 cab.exe instal Edilerek test edilmis basarili entegre yapdigi görülmüsdür.herzamanki gibi Microsoft Orijinal Logo entegre edildigi ve biosda emulation asamasinda Herhangi bir zararli uygulama yapmadigi sadece active tusuna basilarak yaklasik 1 Dakika icinde bir dahaki start da etkinlestirme derdinden Kurtarmisdir... böylelikle kendinden cok söz ettirecege benzeyen vista Loader v4.0 özellikle yeni vista Sp1 yüklemis olanlarin yorumlariyla yakinda update olarak gelecek olan VistaSp2 sonrasinda Ki yorumlar icin düsüncelerinizi Simdiden paylasabilirsiniz: bos yorumlarla mesgul etmemeye gayret Edelim Vista loader v4.0 .exe ye sag tiklayip yönetici olarak(Admin) Baslatin acilan pencerede active tusuna Basarak cikacak mesajdan sonra Bilgisayarinizi tekrar acip baslatin; basarisiz olmasi halinde islemi bir kac defa denemenizde yarar var..kaspersky scann yapilarak verilmis temizdir, resimler icin ayrica BAKINIZ::
2chrx4y.jpg

auxz6a.jpg

wm12jo.jpg

megashare
filefactory
ultrashare
uploaded
speedyshare
megaupload
zshare
easy share
rapidshare
depositfiles

wm12jo.jpg

rapidshare
depositfiles
filefactory
ultrashare
uploaded to
speedyshare
megaupload
Z share
easy-share

6h5frq.jpg

Rapidshare April2009
MegaShare April2009

istediklerinizi kurabilirsiniz en iyi dileklerimle iyi forumlar.

kaç defa denedim indirme hep yarım kalıyor.. baska bi yere upload etme imkanımız varmı acaba?

vista dun 6 bugunde 23 kez crackten dolayı coktu son 48 saatır hıc uyumadan internet alemındekı bınlerce keyı ve crack denemem'e ragmen bı sonuc elde edemedım cozum bulamadıgım ıkı sorun bır orjınal vısta 2: bootmgr is compressed her turlu guvenlık de-aktıve ettım ve bende kı vista ile boot onarılamıyor ve yenıden kurmak zorunda kalıyorum bana bu sorunlarımda yardımcı olursanız sevınırım.

vista dun 6 bugunde 23 kez crackten dolayı coktu son 48 saatır hıc uyumadan internet alemındekı bınlerce keyı ve crack denemem'e ragmen bı sonuc elde edemedım cozum bulamadıgım ıkı sorun bır orjınal vısta 2: bootmgr is compressed her turlu guvenlık de-aktıve ettım ve bende kı vista ile boot onarılamıyor ve yenıden kurmak zorunda kalıyorum bana bu sorunlarımda yardımcı olursanız sevınırım.
verdigim hic bir crack vista ya zarar vermedi bu güne kadar yaklasik 1yildan fazla bu is üzerinde detayli bilgiye sahibim, sanirim bios da cok degisiklik yapildigindan dolayi isletim sisteminin boot dosyasi zarar gördü.simdi formatsiz boot sorununu haledebilirdin asagida

A>

islemi nasil yapman gerekdigini anlatayim
vista dvd Den boot yaparken bilgisayarinda SHIFT-F10 tusuna basarak komut moduna gecersin ( Veya tamir seceneklerinden yine komut modunda acip)

1:YÖNTEM bootmgr is compressed

attrib bootmgr -s -r -h
del bootmgr

ren temp bootmgr

attrib bootmgr -a +s +r +h

girilen her satir icin ENTER kullanilacak Bilgisayar bir dahaki start da normal ayarlariyla yüklü ilk isletim sistemiyle boot yapabilecek.

2.YÖNTEM bootmgr is compressed

bootrec /fixboot

bootrec /fixmbr

girilen her satir icin ENTER kullanilacak

sorgulama OK lenir. BILGISAYAR tekrar baslatildiginda boot yapacagi isletim sistemi acacakdir.

B>

format icin vercegim programi DBAN 2 mb cd ye yazdir bootyap hangi bölümü veya bölümlerini ,ISTIYORSAN SILEBLIRSIN kimse hardiskinde bir sey bulamayacak,seceneklerden Guttman 35 secip yaparsan artik hardiskdeki tüm bilgiler 35 defa yazilmak suretiyle geri getiremeyecek sekilde formatlanir,, takildigin noktalarda GOO gLE den yardimi alabilirsin,, hatta bu format dan sonra feristasi gelse hic birseyi geri getiremez :) böylelikle tertemiz bir hardiskin olur, Umarim yardimci oluyorum,, tam olarak 1.sorunu anlayamasamda .

Bende bugün vistaya geçtim.
Bismillah sp1 crack derken sp2 ile karşılaşmak şaşırtdı açıkçası.
TŞK...

vistaya geçin rahat edin vistayı kurcalayınki windows 7 ye geçerken zorlanmayın tıpkı windows 98 den windows xp ye geçip hacker olan insanlar gibi sizde uzman olun..

deniyorum ama yapamadım sanırım, bütün verdiklerini (üçünü de) denedim -yönetici olarak ama sonuç hüsran:( Neyse asıl sorum bunun başka çözümü var mı?:saskin Bir de karşılaştığım diğer sorun Bİlgisayarım'a sağ tıklayıp özelliklere tıkladığımda yukarıdaki sayfanın açılması gerekiyor fakat bilg. hiç tepki vermiyor. Aynı şey denetim masası içinde geçerli; bilgisayarım içinden denetim masasına tıklıyorum açılmıyor. Sistem özelliklerine bilgisayarım penceresinin solundaki klasörlerden girebiliyorum ancak. Yardımcı olsanız çok güzel olur.

my.php

bu da aldığım hata mesajı

verdigim hic bir crack vista ya zarar vermedi bu güne kadar yaklasik 1yildan fazla bu is üzerinde detayli bilgiye sahibim, sanirim bios da cok degisiklik yapildigindan dolayi isletim sisteminin boot dosyasi zarar gördü.simdi formatsiz boot sorununu haledebilirdin asagida

A>

islemi nasil yapman gerekdigini anlatayim
vista dvd Den boot yaparken bilgisayarinda SHIFT-F10 tusuna basarak komut moduna gecersin ( Veya tamir seceneklerinden yine komut modunda acip)

1:YÖNTEM bootmgr is compressed

attrib bootmgr -s -r -h
del bootmgr

ren temp bootmgr

attrib bootmgr -a +s +r +h

girilen her satir icin ENTER kullanilacak Bilgisayar bir dahaki start da normal ayarlariyla yüklü ilk isletim sistemiyle boot yapabilecek.

2.YÖNTEM bootmgr is compressed

bootrec /fixboot

bootrec /fixmbr

girilen her satir icin ENTER kullanilacak

sorgulama OK lenir. BILGISAYAR tekrar baslatildiginda boot yapacagi isletim sistemi acacakdir.

B>

format icin vercegim programi DBAN 2 mb cd ye yazdir bootyap hangi bölümü veya bölümlerini ,ISTIYORSAN SILEBLIRSIN kimse hardiskinde bir sey bulamayacak,seceneklerden Guttman 35 secip yaparsan artik hardiskdeki tüm bilgiler 35 defa yazilmak suretiyle geri getiremeyecek sekilde formatlanir,, takildigin noktalarda GOO gLE den yardimi alabilirsin,, hatta bu format dan sonra feristasi gelse hic birseyi geri getiremez :) böylelikle tertemiz bir hardiskin olur, Umarim yardimci oluyorum,, tam olarak 1.sorunu anlayamasamda .

bootmgr için sorunu çözdüm teşekkürler dahada kolay bir yöntemde komut penceresinde
sadece
X:...>cd..enter
x:....>bootrec /fixboot
x:....>exit
yeniden başlattınmı sorun çözümleniyor .

ama hala vistamı orjinal yapamadım
kullandıgım programlar:

Microsoft Genuine Maker 2009
Windows Activator 2009
loader3,0,01
loader4000
t-activatıor
microsoft fix 2009
developer activation 2009
activatior 2008
:vur artık delirmekle çözmek arasında gidip geliyorum :durdurun yardımcı olabılırsenız sevınırım

vista servis pack 2 v.286 için crack loader activator varsa teşekkür değil makul bir miktar para bile veririm :aşk

önceki cracklerden ARINDIR

vista servis pack 2 v.286 için crack loader activator varsa teşekkür değil makul bir miktar para bile veririm :aşk

Öncelikle daha önce yükledigin tüm craclerden makinayi temizlebunun icin sana bir dosya upload yapdim onu indir kur ingilizce biliyorsan zorlanmazsin. bilgisayarinda olmadiklarina emin oldukdan sonra 1.sayfada verdigim ilk crack DOSYASINI dene BIR IKI defa uygulaman gerekebilir..istersen VISTA RC2 deinsat ettikden sonra bu islemi yapip yeniden update yoluyla gelecek SP2 yi bekle simdilik microsoft paylasima sunmadi release versiyon üzerinde son calismalar yapiliyor sanirim ay sonuna dogru kendi sitesinden FINAL indirmek saglikli olacakdir, eger baska bir yerden download ettigin sp2. Kullanmak istiyorsansanda herseye ragmen 1.sayfada ki crackler tamamen uygun ve temizdir. onlarin disinda active eden benim takip ettgim kadari ile mevcut degil !!bahsettigin digerleri bios larda emulation yaparken verimli olamayabiliyor.Özellikle64 bit laptoplarda
daha önceki instal edilmis BURDAN kaldir tüm crackleri Bilgisayar yeniden kapatip Ac 1.sayfadaki cracklerden 1.sini Sp2loader kullan gerekirse bir kac defa bilgisayarini kapatip start yapdikdan sonra yine uygulaman gerekebilir,, bende calisdi. resimde görüldügü gibi kolay gelsin simdilik bu kadar..

evet yeniden vista kurdum tertemiz cracksiz sıfır sp1 li baştan başladım 1 ,2,3 ü cracklerin hepsi bootmgr is compressed sorunu verdı hepsinde boot duzeltıp gırdım hepsindede vista acılmadan key girmemi yada satın almamı istedi malesef hiç bir işe yaramadı crack ler : (

evet yeniden vista kurdum tertemiz cracksiz sıfır sp1 li baştan başladım 1 ,2,3 ü cracklerin hepsi bootmgr is compressed sorunu verdı hepsinde boot duzeltıp gırdım hepsindede vista acılmadan key girmemi yada satın almamı istedi malesef hiç bir işe yaramadı crack ler : (
versiyonlarda donanima göre aktif etme hakki vardir eger belli bir puandan sonra donanim IBN numaralarindaki kayitlar microsoftun puan barajini asmissa 26 barajdir BUNDAN SONRA AKTIFLESTIRME zorlasmaya baslar, versiyon CD sini DEGISTIR..DBAN guttman 35 FORMATI cek..yeniden crackle format atarken temiz atamamis olabilirsin belki,kalintilarini yazdigim programla geri getirilemeyecek sekilde ortadan kaldirir,microsoftun donanim derecelendirmesine göre aktiflestime yapdigini belkide cogu arkadaslar bilmiyordur, o anlamda belittim,, kolay gelsin

Bu Windows 7 için mi Windows Vista için mi?

Arkadaşlar, bu crack (VistaLoader 4.0) Windows Vista Service Pack 1 (Windows 6.0) için mi yoksa henüz piyasada sadece beta sürümleri bulunan Windows 7 için mi?

E beta içindir zaten tam sürümü bulunmamakta ki zaten Sp2 nin 7 tam olarak çıkmadı herhangi bir crackleme işlemi olduğunu sanmıyorum...Zaten vista yazıyor...

E beta içindir zaten tam sürümü bulunmamakta ki zaten Sp2 nin 7 tam olarak çıkmadı herhangi bir crackleme işlemi olduğunu sanmıyorum...Zaten vista yazıyor...

Bende Windows Vista Home Basic + Service Pack 1 kurulu bir bilgisayar var. Bu cracki orada kullanabilir miyim acaba?

Geri