W.Vista 32-64 Sp2 Loader Crack v.4.0 yeni

hiçbir crack işe yaramıyor. hiçbiriyle vista'yı etkinleştiremedim

VERSIYON ve bilgisayarinda

temizlik yapilmadan CRACK LERDEN ARINDIRMA ICIN
KOMUT MODUNDA format atip yeni bir kuruluma bu baslikda ki tüm crackleri rahatlikla uygulayabilirsin,, bilgisayarina eger RAM VE GRAFIKkarti KALDIRIYORSA vista ultimate yükle lakin yükleyecegin CD temiz OEM versiyon OLMALI ...modifiye edilmis olmamali,, bu sekilde paylasdigim programlardan 1.sayfadakileri rahatlikla bir kac defa uygulamak gerekse bile basariya götürecekdir,, aksi takdirde özel modifiye etmek gerekebilir senin donanimina önceden xp kurulu satin alipda vista sonradan üzerine kurduysan biraz donanim özelliklerine uygun tesirli bir modifiye ILAC yapilmali,, su ana icin yazacaklarim bunlardan ibaret,, kolay gelsin,, UNUTMA sadece benim paylasimlarimdan kullanirsan bilgisayarina format atmadan zarar vermeden etkinlestirmis olacaksin,,

Bana Yardımcı Olacak Var Mı Acaba ? Vista Sp2 Nerden Bulurum

cooook tesekkürler 2 gün kalmıştı işe yaradı sağol dostum ....

VERSIYON ve bilgisayarinda

temizlik yapilmadan CRACK LERDEN ARINDIRMA ICIN
KOMUT MODUNDA format atip yeni bir kuruluma bu baslikda ki tüm crackleri rahatlikla uygulayabilirsin,, bilgisayarina eger RAM VE GRAFIKkarti KALDIRIYORSA vista ultimate yükle lakin yükleyecegin CD temiz OEM versiyon OLMALI ...modifiye edilmis olmamali,, bu sekilde paylasdigim programlardan 1.sayfadakileri rahatlikla bir kac defa uygulamak gerekse bile basariya götürecekdir,, aksi takdirde özel modifiye etmek gerekebilir senin donanimina önceden xp kurulu satin alipda vista sonradan üzerine kurduysan biraz donanim özelliklerine uygun tesirli bir modifiye ILAC yapilmali,, su ana icin yazacaklarim bunlardan ibaret,, kolay gelsin,, UNUTMA sadece benim paylasimlarimdan kullanirsan bilgisayarina format atmadan zarar vermeden etkinlestirmis olacaksin,,

Batandiken kardeşim,
Malum mini laptop olduğu için özellikleri çok iyi değil. Ekran kartı 128 MB, Ram 1 GB vs..
Buna Ultimate yüklenirse yüklerim, fakat kaldıracağını sanmıyorum. Home Basic, laptoplarda en hızlı performans gösteren sürüm.
Bende Vista Ultimate DVD'si var. 2 masaüstü bilgisayarımı da bu DVD ile Vista yaptım ve VistaLoader3 ile rahatlıkla etkinleştirdim. Vista OEM mi bilmiyorum, internetten indirmiştim ve yayınlayan kişi orijinal DVD'den aynen aktardığını söylemişti.

Şu an bilgisayar yeni format çekilmiş ve Service Pack 1 yeni kurulmuş bir halde bekliyor (Home Basic yüklü). Üzerinde hiçbir değişiklik yapmadan cracklemeyi bekliyorum.

Şu dakikadan sonra yapmam gerekenleri adım adım anlatırsan çok memnun olurum kardeşim.

Arkadaslar crack calismiyor demeyin. Bugün 20 Nisan 2009 Saat 22:37 itibariyle Vista 64 Bit Sp1 ve bu tarih itibariyle tüm güncellestirmeleri yüklemis bulunuyorum ve sorunsuz etkinlesti. Kac tane crack indirdigimi hatırlamıyorum indirmekden bıkmıs artık denemiyordum. 4-5 tane crack yükleyip sansa hangisinin calistirdigini bilmeden etkinlestiriyordum. Hatta forumun bu bölümündeki Vista crack 3.0.0.1 olan crackide denemis fakat sonuc alamamıstım. Fakat bu yükledigim crack sorunsuz 2 tıklamayla calisti. Vista Ultimate 64 Bit SP1 entegreli bir vista yükledim donanım driverlarımı yükleyip cracki yaptim yeniden baslattım ve uptadelerin tümünü indirip sonuca baktım ve etkinlestirildi yazısını görünce sasırdım acıkcası uptadelerden sonra calisacagını pek ummuyordum.
Bu cracki paylasıma sunan batandiken arkadasıma cook cok tesekkur ediyorum. Ellerine saglık hic bu kadar sorunsuz crack yapmamıstım.Bütün arkadaslara da denemelerini tavsiye ederimm.Bu arada bilgisayarın acılısını da degistirmiyorr.

Arkadaslar crack calismiyor demeyin. Bugün 20 Nisan 2009 Saat 22:37 itibariyle Vista 64 Bit Sp1 ve bu tarih itibariyle tüm güncellestirmeleri yüklemis bulunuyorum ve sorunsuz etkinlesti. Kac tane crack indirdigimi hatırlamıyorum indirmekden bıkmıs artık denemiyordum. 4-5 tane crack yükleyip sansa hangisinin calistirdigini bilmeden etkinlestiriyordum. Hatta forumun bu bölümündeki Vista crack 3.0.0.1 olan crackide denemis fakat sonuc alamamıstım. Fakat bu yükledigim crack sorunsuz 2 tıklamayla calisti. Vista Ultimate 64 Bit SP1 entegreli bir vista yükledim donanım driverlarımı yükleyip cracki yaptim yeniden baslattım ve uptadelerin tümünü indirip sonuca baktım ve etkinlestirildi yazısını görünce sasırdım acıkcası uptadelerden sonra calisacagını pek ummuyordum.
Bu cracki paylasıma sunan batandiken arkadasıma cook cok tesekkur ediyorum. Ellerine saglık hic bu kadar sorunsuz crack yapmamıstım.Bütün arkadaslara da denemelerini tavsiye ederimm.Bu arada bilgisayarın acılısını da degistirmiyorr.
olay bu sözün bittigi AN ____ klavyene saglik arkadas sende sagol

Bende nasıl teşekkür etsem nasıl çektiğim çileyi ifade etsem diye düşünürken senin bu mesajını gördüm.Eminimki benim gibi bir çok kişinin hislerine tercüman oldun.

Batandiken ellerine sağlık.Nasdıl içim rahatladı inanamazsın.Kaç gündür bende nerde aktivasyon yazan bişi bulduysam indirdim ya aktive olmadı yada chainloader hatası verdi açılırken.

Birkez daha teşekkürler...

deniyorum ama yapamadım sanırım, bütün verdiklerini (üçünü de) denedim -yönetici olarak ama sonuç hüsran:( Neyse asıl sorum bunun başka çözümü var mı?:saskin Bir de karşılaştığım diğer sorun Bİlgisayarım'a sağ tıklayıp özelliklere tıkladığımda yukarıdaki sayfanın açılması gerekiyor fakat bilg. hiç tepki vermiyor. Aynı şey denetim masası içinde geçerli; bilgisayarım içinden denetim masasına tıklıyorum açılmıyor. Sistem özelliklerine bilgisayarım penceresinin solundaki klasörlerden girebiliyorum ancak. Yardımcı olsanız çok güzel olur.

my.php

bu da aldığım hata mesajı

ilk sayfada var ama cevap veren kimse olmadı? Ayrıca burada bahsetiğimin dışında aktivasyon yapmayı başardım deneme yanılma yöntemiyle. Fakat bilgisayar normal olmayan biçimde kapatılıp açıldığında aktivasyon yok oluyor. Bunu bir türlü çözemedim. Her seferinde sistem geri yükleme yaparak durumu kurtardım ama bu can sıkıcı. Yardım edebilecek birileri mutlaka vardır.

deha83 arkadasım
Bence mümkünse bilgisayarını yeniden kur cunku bazen cok crack yapinca ard arda calisan cracklerde calismamazlik yapiyor. Vista yı yeniden kurarsan eger cd key girme kurulurken sordugu butun güvenlik sorularına da hayır cevabını ver crackledikten sonra acarsın güvenlik merkezinden. Cracklerken logo secme oem secenegini secerek yap ben oyle yaptim.Birde bu sekilde dene istersen.
Birde basima gelen bir olayı anlatayım.Bir arkadasıma vista kurduk. Kurulum bittikden sonra sadece donanım driverlarını yükledik ve crack yaptik.Fakat crack calismadı.Ama crack bende calisiyordu. Bu sorun uzerine bilgisayarı bir kez daha yeniden yukledim.Kurulum bittikden sonra donanım driverlarini yuklemeden aynı cracki yaptim ve calisti. Donanım driverlarından sadece etherneti yükledim vista güncellestirmelerini bitirip diger donanımların driverlarını internetten en son versiyonlarını indirip kurduk ve sorunsuz bir sekilde etkinlesti crack de bozulmadı.Anakartın orjinal cd sini yükleyince crack calismiyordu.Vista etkinlestirmede boyle gariplikler oluyor.
Buradan batandiken ve daredevil7 arkadaslarıma birkez daha tesekkur ediyorum.

35hfinq.jpg

ekran görüntüsü bu, yazdıklarını bu ekran altında mı yapmalıyım alt+F10 çalışmıyor. tam da anlayamadım lütfen adım adım yapmam gerekenleri söylrmisin tekrar formatlamam mı lazı yani? ekranım böylece kaldı cafe den yazıyorum bunu

erdem299 arkadasim o ekran BOOT SIKISMASI gösteriyor Simdi yapacagin windows cd siyle boot edip bilgisayari bu cd -DVD Den Baslatmak ardindan dil bölge ayarlarindan sonra tamir seceneklerinden "komut modunda " ac secerek command ekranina girerek <belirttigim komutlari oldugu gibi her cümleyi girdikden sonra ENTER leyip öbür komutu devam ettirmek yine ENTER leyip böylece tüm Komutlardan sonra geldigin noktada "exit" yazip command penceresinden cikmak eger dogru gelmisse isletim sistemin boot dosyasi tamir edilerek taninmis sekilde bilgisayarin yeniden isletim sistemini görerek hardisk den acacakdir, , ayrica özel mesaj atamiyorum bu yüzden attginiz mesaja cevap veremedim ama böyle yaparsaniz büyük ihtimalle sorun ortadan kalkacakdir, eger trojan bulasmissa G-data boot-cd den bilgisayari baslatip dosyalarinizi yedekleyip veyahut sisteminizi scann edip bulasmis virusvari zararlilardan kurtararak yeniden temizlemek suretiyle de baslatabilirsiniz, diyelim ki tüm bu yöntemler olmadi ozaman hardiskinize baska bir bölüm acip oraya yeni Bir kurulum yapin ;;; yeniden boot yapacak bu bölümden girerek eski dosyalariniza ulasabilir eski vista versiyonunuzun oldugu bölümün üzerine kurarsaniz vista yi WINDOWS.Old diye adlandirmak suretiyle eski klasör ve belgeleriniz ayni sekilde korunma altina alinip yeni bölümde hizmenize sunulur,, telaslanmaniza gerek yok, ve hatta bott hatasini baska programlarla da dos penceresine girmeden yapmis olacaksiniz bunun icin tavsiye edecegim program kolay gelsin,,

teşekkür ederim ben de ghost imajı almıştım 2 tane biri wiata orj olamamı hali idi başta vermiş olduğun 2 pro yu denedim şimdilik sorun yok olursa dediklerini aynen uyguluyacağım teşekkürlr ilgin için

batandiken in verdiği onceki crackta işe taradı şimdikide yarar umarım ama yinede emege saygı tşkler :clap

Geri