W.Vista 32-64 Sp2 Loader Crack v.4.0 yeni

kardeşi eline koluna sağlık ulash kardeşim ortada yok ama kendisi tüm vista sürümleri için crack vermiş sorunsuz tek yapışta oluyo fakat boot hatası veriyordu senin güzel açıklamalarınlada onu düzelttim tekrar teşekkür ederim sana çok saol

Vista Starter crak için hangisini kurmalıyım
saygılar

Vista Starter crak için hangisini kurmalıyım
saygılar
öncelikle forum a hos geldin istedigin ilaci kullanabilirsin,, starer versiyonu biraz verimsiz bir versiyondur bir üst versiyonlari,,eger kalridiyorsa bilgisayarin donaninlari gecmeni tavsiye ederim,, mesela home pre basic veya ULTIMATE iyi forumlar kolay gelsin ,

stareri kurmadım bizdede iş yokmuş ha

kardeşi eline koluna sağlık ulash kardeşim ortada yok ama kendisi tüm vista sürümleri için crack vermiş sorunsuz tek yapışta oluyo fakat boot hatası veriyordu senin güzel açıklamalarınlada onu düzelttim tekrar teşekkür ederim sana çok saol

starter crakc varmı kardeş

:durdurun :durdurun :001_rolleyes: tesekur ederim bu harika.emegi gecen herkese tesekur ederim

arkadaşım ben vista aktivasyonu indirdim kurdum sistem32 girdi bişeyler yaptı sonra kayboldu. vista aktiv de olmadı. ne yapmalıyım

arkadaşım ben vista aktivasyonu indirdim kurdum sistem32 girdi bişeyler yaptı sonra kayboldu. vista aktiv de olmadı. ne yapmalıyım
daha önce kullandigin CRACK lerden arindirip. yeniden ilacla, forumda ilgili konularda bilgiler, mevcut, biraz yazilan ve paylasilan diger vista crack basliklarina da göz atarsan eminim ki nasil silecegin ve tekrar yeni crack leme hakkinda genis bilgiye ulasirssin,..olacak,olacak :)

gereken ilgiyi gösterecegiz, merak etme :D

sevgili boschwer öncelikle paylaşımların için çok teşekkür edeim. belki acemice bi soru olacak ama yardım edersen sevinirim.ben laptopumda vista home premium kullanıyotum masaüsütü pc sinede home premium kuruyorum verilen crack leri aynen eksiksiz ugluyorum pc normal etkinleştirilmiş olarak açılıyo ve yeniden başlatıyorum bu sefer tam açılacakken restart yapmaya başlıyo durmadan windows logosunu görmeden ve bu sadece crack yaptıktan sonra oluor defalarca format atıp denedim ama sorunu bulamadım yardımcı olursan çok sevinirim şididen teşekkürler

sevgili boschwer öncelikle paylaşımların için çok teşekkür edeim. belki acemice bi soru olacak ama yardım edersen sevinirim.ben laptopumda vista home premium kullanıyotum masaüsütü pc sinede home premium kuruyorum verilen crack leri aynen eksiksiz ugluyorum pc normal etkinleştirilmiş olarak açılıyo ve yeniden başlatıyorum bu sefer tam açılacakken restart yapmaya başlıyo durmadan windows logosunu görmeden ve bu sadece crack yaptıktan sonra oluor defalarca format atıp denedim ama sorunu bulamadım yardımcı olursan çok sevinirim şididen teşekkürler
estağfurullah öncelikle ben tesekkür ederim.
paylasdigim crack den kaynaklandigini sanmam, yinede daha önce ki tüm crack lerden arindirdikdan sonra ,veya ULTIMATE versiyonunda denermisin ? kullanici hesabi kontrol merkezi denetimi <UAC- ANTIVIR-INTERNET-AG BAGLANTISI KAPAYIP PAYLASDIGIM 1. sayfadaki cracklerden dene! YÖNETICI OLARAK calistirip, bilgisayarini yeniden baslat umarim sonuc seni mutlu edecekdir, kolay gelsin

Geri