W810İ YeNi FlAsH MeNü

bysl.aze

New member
Reaction score
0
TAm yEdi tAne Flash mEnÜ:durdurun :durdurun :durdurun

bURdAn DosyAyI iNdiRin
http://www.uploading.com/files/F5PHC18T/phoneXS_2_1_.10_Alpha_5.rar.html
,
bU gÜn taRiH: 05/05/2007 LiNk çaLışIoR​

ArKadAşlAR mEnülEr eN aZ REsimDe de GöRünDüğüZ kAdar ŞIkLAr Ama Bide YüklEyebİLsem Ve Size AçıklAyabilseYdim KEşke dOsYayI İnDirDiKTEn SonRA TeLEfOnA nAsIl YÜkLEnDiğiNi bİlmİyORum UğRaşTIm çaBAlAdIm Ama BecErEmEdiM bECerEbİlEn VArSa AnlAtsIn pLs:D
öLe TeLEfoNUn teMa BöLüMüne koYUveRiN dEMeYle OLmUYor​

arkadaşım bunların tele yüklenmesi için telefonunun flash özelligi açık olması gerekir yoksa afalslı olarak yani hareketli olarak görünmez temalar o yüzden sabit görürsün ama flash özelligin açıksa gayet güzel oluyor ama bi konu daha var eyer falash özelligin yoksa bunu bilgisayara üzerinden açmaya yarıyan probramları kullanarak yapabilirsin sasna bi site adresi veriyim orada bunula ilgili konular var ama gayet saglam yapman gerekiyor flas özelligini açmak için yoksa teli cökertebilirsin ben denedim sabırsız davrandım teli cökertim ama gayet rahat bişekilde sabırlı olursan o programı yükler flaş özelligini açarsın benimki şu an flaşlı ve harika temalar var cok şık duruyo telefonda
site adresi XXXXX bu siteye gir burdan bulabilirsin forum kısmından ok bi teşekkürü hakettim sanırım kolay gelsin...mail adresim XXXXXXXX yardım istersen...

arkadaş o siteye gidiyon rapiddeki gibi free yapıp orda start download ın yanını dolduruyon ve download yapıon

Reklam ve mail adresi vermek YAsak..
Forum kurallarını okuyunuz..

Geri