"Wallpaper & Grafik" bölümü mod. adaylığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümdeki Dier Mod Arkadaş ( + ) Diyorsa Banada + Vermek Yanaşır

Hayırlı oLsun + 26

--------------------------------------------------------
Joy Ramo
Herkesin Farkı Kendi Tarzı

Bölüm moderatörü bu yönde bir ihtiyaç bildirmişse ki desteğini aldığını söylüyorsun elbette neden olmasın ( + ) hakkında hayırlısı olsun iyi forumlar.

2. bir moda ihtiyac olsa bile bu kişinin sen olmasından yana değiLim erken senin için.. -1

Cok ErKen
-

Konularını takip ediyorum..
Paylaşımların güzel...
Destekliyorum...
Son söz smodların..

HaKKINDa HayIRLISI

+ZeytinßurnuLu..

Belliydi Zaten

Hem Bir Mod. un Nesi Var İki Mod. un Admin e Çıkan Sesi var :)

+

..єЯDєM..;3934973' Alıntı:
Bence wallpaper & grafik bolumune 2. mod lüks olur
Cree nın orayı rahatca ıdare ettıgını düşünüyorum

- 1903

ewd böLümLe iLgiLisin ama
daha erken oLdugunu düşünüyorum
beLki daha sonra . . .
- 1907

forum genelinde aktifliğini artırman gerekiyor bence -1

hayırlısı olsun..

Hem senin için erken hemde o bölümün 2. bir moda ihtiyaç olmadığını düşünüyorum. - 1907

Henüz erken :goz:
-0.5

Biraz daha zaman [-]

Benim Görüşüm Bölüme 2 ci bir mod ihtiyaç varmı sorusu herkez sormuştur heralde bence gerek yok diye düşünüyorum online süren ve çalışmalarına lafım yok hakkında hayırlısı olsun

Eksi ----- 1984

Merhaba Arkadaşım ;

Siteye bu ara Proje ve Dönem sonu finallerim nedeniyle pek fazla giremiyordum ama senin böyle bir konu acıcagını düsünüyordum.Belkide bu kadar Kıdemli Arkadas boşuna demiyorlardır erken diye ama Cree'nin verdigi onay karsısında da pek fazla etkinligi kalmıyor bu oyların.Sana sunu diyebilirim ki bence biraz daha çalısman lazım. (; Hakkında hayırlısı olsun + veriyorum..

HayırLısı oLsun ++
:clap:clap:clap​

ÇaLı$kan ve azimLi bir üyeSin.Ancak $ahsi kanaatim kendini ßiraz daha qeLi$tirmen ve kanıtLaman..
$imdiLik oLumsuz fakat iLeride seni görmek isterim burada =)

Bölümdeki paylaşımların gerçekten güzel.Paylaşımları yaparken daha dikkatli olmalısın.Bazı çalışmaların özensizce hazırlanmış ama ileride düzelteceğine inanıyorum.Bölüm modu olmana gelince de CREE arkadaşımız onay vermiş bize bunu desteklemek düşer.HAYIRLI OLSUN +39

pm den görüştüm yeşil gözlü ile bana mod olmak istediini söyledi bende bu aralar çok fazla aktif olamadığımdan dolayı bir sakıncası olmayacağını destekleyeceğimi söyledim kendisine ... bu aralar işlerimden dolayı çok fazla online olamıyorum 2 haftadır da bölüm ile ilgilenemiyorum açıkçası mod olmasından yanayım ...

Cree onay verdiyse benden de +1905
Hakkında hayırlısı olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri