Cansiz
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar hepinizinde bildiği gibi wallpaper bölümü boş kaldı ve de ben orada bayağı zaman harcıyorum squ arkadaşımızın yanında görev yapmak isterdim ama o bölümü bıraktığı için bende oraya asistan mod olarak başlamak istiorum ve de squ sana ayıp olmazsa tabikide seninde onayını almak isterim sende vakitlerini harcadın o kadar!!
Bende sitede kendimi göstermek ve siteye katkım olmasını isterim ve de ilgilendiğim konulardan biri olan wallpaper bölümüne talibim
ilginiz için saolun benim sitede kusurumu gören yoktur warsada bildirmesini isterim!!:ter: :ter:
yorumlarınızı bekliorum!!! + veya -
Ben sitede bir işe yaramak istiorum!!!Kendimi göstermek istiorum sitenin yükünü bende kaldırıp yükünüzü hafifletmek istiorum!Sitede ii yerlere gelmek istiorum!!
tek isteğim sitede benimde emeğimin geçmesi!!
Bende sitede kendimi göstermek ve siteye katkım olmasını isterim ve de ilgilendiğim konulardan biri olan wallpaper bölümüne talibim
ilginiz için saolun benim sitede kusurumu gören yoktur warsada bildirmesini isterim!!:ter: :ter:
yorumlarınızı bekliorum!!! + veya -
Ben sitede bir işe yaramak istiorum!!!Kendimi göstermek istiorum sitenin yükünü bende kaldırıp yükünüzü hafifletmek istiorum!Sitede ii yerlere gelmek istiorum!!
tek isteğim sitede benimde emeğimin geçmesi!!
KaRma' Alıntı:YanLı$ Saymadıysam 3 tane payLa$ımın var WaLpaper grafik ßöLümünde.. geneLde DeLphi visuaL basic ßöLümünde payLa$ımLarın orayada ßa$vuru yapmı$sın fakat onayLanmamı$.. WaLpaper ßöLümüne yorum oLarak sadece katıLmı$sın sanırım.. Orayı yönetmeyi hakedecek pek çaLı$kanlığını göremedim inceLemeLerime göre.. üzgünüm -1 ..
CHI€F' Alıntı:3 konuyla zor beah
Tıkla!