Wallpaper & Grafik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben kişiliğe degil paylaşımlara oy verenlerdim

bu huyum istendgi kadar eleştirilsin böyle olucak

-1923......

kişisel degil ....:goz:

++++ Çünkü Ora ile ilgileneceğini düşüyorum .... Ve Sevdiğide belli oluyor

BöLüm iLe iLgiLi düşünceLerim oLumLu ama yetki konusunda ne yazıkki $u an için oLumsuz.. böLüm modu yeterince iLgiLi.. Cree onLine oLmasada 1001 iyi götürüyor.. 3. bir mod fazLa geLir kanaatindeyim.HayırLısı oLsun her zamanki gibi ;)

evet orda 2 mod var.ama 1 mod askerde ve sürekli online değil..

orayla ilgilenen birisi daha olsa fena olmaz açıkcası..

dediğim gibi kabul 2 mod var.ama Cree askerde.online olabilecek biri daha olabilir..

fikrim bu.benden +..neden olmasın ki..

Üzülerek söylüyorum bende son günlerde pek görmedim wallpaper de sonsuzluğa'yı ama ilerde o 18 konuyu artırırsa neden olmasın..gerçi 1001 yetiyor ama cree askerde olduğu için 2 mod daha iyi olur..hem wallpaper bölümü kolay konu açılanılabilecek bir bölüm ;)

yani -1 :(

KıRmIzIkIz' Alıntı:
evet orda 2 mod var.ama 1 mod askerde ve sürekli online değil..

orayla ilgilenen birisi daha olsa fena olmaz açıkcası..

dediğim gibi kabul 2 mod var.ama Cree askerde.online olabilecek biri daha olabilir..

fikrim bu.benden +..neden olmasın ki..
tum yorumları okudum belli bir süre siteden uzak kalmışdım onun için ordaki paylaşımlarınada baktım
bana göre a.mod uygulaması dewam etmekde iken bellirli bir zamn denemesinden yana fikrim
onun için +1905 bu süre zarfında da kendini kanıtlıcana inanmakdayım :melek

hakkındır..

+

hayırlı olsun....

Asistan Moderator olarak başlıyabilirsin..

Konu SAyın eksik olabilir..

Mod olana kadar Artırabilirsin..

+1

modluğu taşıyabilirsin ablacım eğer bölüm mod larıda olumlu düşünüyosa +++

Hayırlı olsun....

Hayırlısı olsun......Zaten Asistan Moderator olarak göreve başlamak istemişsin....Konu sayını ve bölüme katkını zaman içinde Moderatör olana kadar artıracağından hiç şüphem yok....

+ 1907

tabiki[[+]]

yahu ben eni sonu işi gücü bırakıp danışmanLığa soyunucam..modluğpu hakeden birisisin kopuk dadı gibi Lakin yanLış böLüm tercih ediyosun.. bu nedenLedirKi + vermeK istiyorum yanLız veRemiyorum gelin ben size neReye adayLık koyacağınızı söYlüyCem : D

sonsuzluğa ulaşırsın umarım..
+1986

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri