Wallpaper & Grafik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18 konu bölüme mod olmak için yeterli değil bencede, malesef ----1903

bence a.modluk için uygunsun hayırlısı olsun +

bana görede bölüme ilgi yetersiz, bölüm moduda düşüncelerini sölemiş zaten fazla söze göre yok sanırım onun üstüne ..

"" - 1 ""

bence sitede modlugu en cok hak edenlerdensın . bolum dogrumu bılmem ama oyun kesınlıkle ve kesınlıkle + 1907 . Hayırlısı ALLAH tan.

açtıgın konular yetersiz , eline , koluna vs. saglık diyerek kastıgın post larla deyilde açtıgın konularla olsaydı bu kadar mesaj sayın ki (moderator olmak için konu sayın yüksek olmalı) oyum olumlu olurdu fakat bu durumda seni moderator olarak göremiyorum , oyum [ - ]

Benim düşüncem sonsuzluğa sonuna kadar hakkettiği yönünde aksini hiçbirzaman düşünmedim..Düşünmemde !

Gerek site içindeki üyelerle olan ilişkileri olsun,gerek site içindeki dürüstlüğü ve

istediği bölümle ilgili çalışmaları olsun hep takdir etmişimdir ...

Bu yüzden ona benden kocaman bir +

izLeme fıRsatım çok az oLdu ama oda fazLasıyLa yetti ßana.... ++

bu sonuçlanmıcakmı dai........

tekrar yaziyorum wallpaper&grafik bölümünün moda ihtiyaci yok
modu olmayan bir ton bölüm var

ben sonsuzluğa arkadasimizin Grafik den anladigini zannetmiyorum
sadece wallpaper degil orasi grafik bölümü

karar herzaman adminlerin
:goz:

arti her sevdiginiz/tanidiginiz üye'ye arti vermeyin
önce biraz arastiriniz

kesinlikle + + + + + + + + + +
senin bu + ları hakettiğini düşünüyorum...

3 mod o bölüm için gereksiz.. ama mesaj sayısına bakarsak forumla bayağı bi haşır neşirsin, zaman ayırıyorsun ve insanların tutumuna bakarak da sevilen birisi olduğun açık.. modluk verilebilir ancak bu bölüme değil..

aynen theozy'ye katılıyorum bende. eğer sahipsiz olsaydı +1988di ama sağlık olsun...başka yerler nasip ola..

Sanırım bu konu sonuçsuz kalmış...Thozy gelmişken ilgilenseydin üstat..

- Üçüncü moda gerek yok bence... ( ama payLaşımLarın güzel ;) )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri