Wallpaper & Grafik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-19 bence..

Kendı konumda da belırttıgım gıbı Yöneticilik secımlerınde üye hakkındakı kişisel düşüncelerımıze göre değil o işi yapıp yapamayacagına göre - yada + verılmesını ısterım.Sanırım en dogrusu da budur..

Konuya gelince düşüncem şudur;
Eski üyesiniz. ..Geldıgımden berı gördugum kadarıyla forum oyunlarından baska yerde aktıf olmasanızda ( Bende fazlaca ordayım sorun orada olmak degıl , sadece hep orda olmak baska yerde olmamak ..)emınımkı Mod olmak ıstedıgınız yerde elınızden gelenı yapacaksanız buna şüphem yok.
Ancak benim düşüncelerıme göre Mod olmak için sadece bölüme konu açmak , konuyu taşımak , silmek vs ... gibi nedenler yeterli değil. Bir yöneticinin Forumla ılgılı konularda , yorumlarında sivri dilli ve eleştiren bir yapıya değil , gerektıgınde otorıter ama her zaman konuşmaları , sorulara cevapları , yumuşak ve nazik bir dille yapması makul , açıklayıcı ve daha güzel bir konuşma tarzında yapmalıdır..Hackhell de şu ana kadar gördüğüm , bildiğim Yönetıcılerın hemen hepsi böyledır..Siz daha yönetıcı degılken böyle bır konusma tarzı ıcındeysenız yönetıcı olunca üyelere nasıl cevap verecegınızı düşünmek bile istemıyorum
Uzun zamandır gözlemledıgım ve bırkac yerde gördugum , sanırım eskı üye olmanızdan kaynaklanan ..... bilmiş edalarla soru soran üyelere alaycı yaklasımınız sizin yönetımde olmamanız için bana göre yeterli sebeptır.
Sizi en azından şimdilik yönetıcı kadrosunda görmek ıstemıyorum...

Bıraz daha ılımlı olabildiğiniz zaman.....konuşma uslubunuza dıkkat ettıgınız zaman neden olmasın?

oyum - Olumsuz

birilerinin forum oyunlarına takıldı die mod olamayacağı kanaatine varmış ama ben katılmıyorum öyle bir görüş ve düşünce var olamaz... forum oyunlarında die mod olmayacaksa oyunlara araverebilir bu sigara gibi bağımlılık yapmıyor hepimiz biliyoruz madem mod adayı ve madem forum oyunlarında sık görüldüğü için eleştirilip - oyu veriliyorsa o zaman arkadaşımızda forum oyunlarından uzak kalmayıda bilir bence bu tür görüşler yanlış esefle kınıyorum

Oyum ( + 04 )

birileri kötüyse siz davranışınız ve örnek hareketlerinizle onu iyi biri yapabilirsiniz. ittat edilmemiştir genel bir söylemdir.

bilmiş edalarla soru soran üyelere alaycı yaklasımınız sizin yönetımde olmamanız için bana göre yeterli sebeptır.

kendi konuma yazmak istemezdim ama mecbur kaldım. bunun için arkadaşlardan özür diliyorum.

yukarda alıntı yaptığım kısımla ilgili bir kaç örnek vermen mümkün mü?

Mert abim ve İbrahim kardesım gerekenlerı soylemıs adiL oLmıyacağını düşünüyorum [-]

Bildiğim kadarıyla bu konuda sadece yönetıcılı olup olamamanız konusunda düşüncelerımızı belırtıp + yada - oy vermemız gerekıyor..sohbet yada dıgerlerı yasak ama sımdı bunu yazmaya mecbur kaldım...Dıger ıkı konuyu bulamam çunku okuduktan sonra üstünde durmadım.Ama gördum dıyorsam görmusumdur.Yalan söylemem.Hem nıye söyleyeyım? Sızı tanımıyorum kişisel bırsey olmasına ımkan yok..

Bir konunun nerede oldugunu bılıyorum oda istek ve şikayetlerde benım açtıgım imza konusunda yaptıgınız yorum. Dedıgım gıbı tek bu degıl dıgerlerıde var ama bınlerce konuyu arayıp taramam mumkun degıl. Benı tanıyanlar zaten yalan söylemeyecegımı bılır bu konuda...

Benı yanlıs anlamanızı ıstemıyorum.Kımseyı kırmak ıstemem..Bırını kırarsam en çok üzülen ben olurum çünkü..Canım yanar..

Dedıgım gıbı uslubunuz sorulara cevap verme tarzınız yuzunden yönetıcılıge hazır görmuyorum.Hepsi bu..Başka yorum yazamam buraya ..Bunu bıle sılecekler sanırım ama sordunuz dıye yazdım mecbur..

Değiştiginiz zaman oyum + olur ama sımdı üzgünüm ... -

Aslında şaşırdım bır kac arkadas baya agır konusmus ama onlara burda sormamıssınız neden dıye.....benım sizi tanımamama ragmen sadee yönetıcılıgınzle ılgılı yazdım ama benden alıntı ıstemıssınız şaşırdım....neyse...

Saygılar ...

Bildiğim kadarıyla bu konuda sadece yönetıcılı olup olamamanız konusunda düşüncelerımızı belırtıp + yada - oy vermemız gerekıyor..sohbet yada dıgerlerı yasak ama sımdı bunu yazmaya mecbur kaldım...Dıger ıkı konuyu bulamam çunku okuduktan sonra üstünde durmadım.Ama gördum dıyorsam görmusumdur.Yalan söylemem.Hem nıye söyleyeyım? Sızı tanımıyorum kişisel bırsey olmasına ımkan yok..

Bir konunun nerede oldugunu bılıyorum oda istek ve şikayetlerde benım açtıgım imza konusunda yaptıgınız yorum. Dedıgım gıbı tek bu degıl dıgerlerıde var ama bınlerce konuyu arayıp taramam mumkun degıl. Benı tanıyanlar zaten yalan söylemeyecegımı bılır bu konuda...

Benı yanlıs anlamanızı ıstemıyorum.Kımseyı kırmak ıstemem..Bırını kırarsam en çok üzülen ben olurum çünkü..Canım yanar..

Dedıgım gıbı uslubunuz sorulara cevap verme tarzınız yuzunden yönetıcılıge hazır görmuyorum.Hepsi bu..Başka yorum yazamam buraya ..Bunu bıle sılecekler sanırım ama sordunuz dıye yazdım mecbur..

Değiştiginiz zaman oyum + olur ama sımdı üzgünüm ... -

Aslında şaşırdım bır kac arkadas baya agır konusmus ama onlara burda sormamıssınız neden dıye.....benım sizi tanımamama ragmen sadee yönetıcılıgınzle ılgılı yazdım ama benden alıntı ıstemıssınız şaşırdım....neyse...

Saygılar ...

onlardan alıntı yapmamamın sebepleri farklı onlar da biliyorlardır sorun değil. : )

bahsettiğin yorum bu sanırım

http://www.hackhell.com/oneriler-ve-sikayetler/682858-forum-imzasi-3.html#post5106587

burada alaycılık yoktu şaşkınlık vardı. edebiyatla aran iyi sanırım. gözlemlediğim kadarıyla en azından öyle tahmin ediyorum. : ) alaycı bir tavrım olsaydı cümlenin sonuna (!) bu işareti koyardım (bildiğin üzere yazılarda alaycı ifadeyi vurgular bu işaret) ki forumda bazı sohbetlerimizde arkadaşlar arasında kullanmışımdır da. senin açtığın konuda sadece ve sadece şaşkınlık vardı alay değil. hiç bir üyeyle alay etmem bunu da beni gerçekten tanıyanlar bilir. : )

bunu gördükten sonra arkadaşlardan rica ederim sildirmeye çalışırım. cevap verdiğin için de teşekkürler.

Reactor la sizin cevabınızı karşılaştıranlar aradaki büyük farkı kolayca anlayabilir.Ünlem işaretlerının yahutta smile ylerın neyı ifade ettıgını biliyorum. Bence bu konuyu kapatalım konuyu kirletıyoruz ve birbirimizi istemeden de olsa kırabılırız.Belki kötü niyetınız yoktu ama bana göre yorum ukala bir şekilde yazılmıs.Ciddiyetten uzak....
Cevap için ben teşekkür ederım.Umarım kı bundan sonra daha dikkatlı yorumlar yapacaksınız o zaman oyum değişecek ..ilerde değiştiğinizi anlayınca..

Saygılar

Yönetimde olmanı istemiyorum.Sebebi açık kaynaşmayı ve açık düşünmeyi yapamıyorsun çabucak yanlış anlayabiliyor ve karşındakileri kırıyorsun kesinlikle yönetimde olmamalısın.

en iyi şekilde yapabileceğine inancım tam de sonsuzluğa dek

+

uzun uzun yorumlari okuyupta kafami sisirmek istemiyorum.
konuya kendi acimdan yaklastigimda sonsuzluga saygi ve seviyesi ile forumda cok sevdigim saydigim deger verdigim ender üyelerimiz arasindadir yillardir benim icin ........
ali sahin olarak benden herzaman destek tam destek sonuna kadar destek sonsuzluga hanim......
.......................+1.........................................................

Oyumu vermeden önce konu ile alakalı olarak biraz konuşmak isterim. Konu Atakızı ile ilgilidir. Atakızının profilini şimdi inceledim. Üyelik tarihin bu yılın 5. ayı olarak görünüyor. Şuan daha yenice 10. aya girmiş bulunuyoruz. Yani 5 aydır bu forumdasın. Tartışma konusu olan konunuzu sevgili sonsuzluğa ablamın vermiş olduğu linkten okuma fırsatım oldu. Anladığım kadarıyla 5 ayda birbirinizi pek tanıma fırsatı yakalayamamışsınız. Okuduğum linkte bana göre bir yanlış anlaşılma söz konusu. Bence sonsuzluğa ablam istemeden olduğu konusunda şüphem olmamakla birlikte biraz sert bi mesaj yazmış (eee.. hepimiz insanız değil mi? =) ). Ben sonsuzluğa ablacığımı tam olarak 2007 gibi tanıdım. O günden beri de ufak tefek sürtüşmelerimiz oldu ise de şu sitedeki çok kral 3 insandan birisi olarak bilirim. Benim ablamla görüşme fırsatım da oldu. Ben Ankaralıyım Ankaraya geldi görüştük. Çok hanım bir insan olarak gördüm. Yani demek istediğim önyargı ile değilde birbirinize birkez daha şans vererek hareket etmenizi isterim =).

Konuya gelmem gerekirse yöneticilik sonsuzluğa ablamın şimdiye kadar olması gereken bir konumdu. Ben yöneticiliğe çok yakışacağını düşünüyorum. Yönetimde de görüşleriyle, tavrıyla örnek bir yönetici olarak gösterilebileceğine karşı en ufacık bir kuşkum bile yoktur!

1435.bmp

yukarıdaki resimden de anlaşılabileceği gibi forumda zaten biçok konusu olan bölümle de ilgilenen birisidir. Hackhell bütün bu vasıflara sahip olan bi insanı artık kadrosuna kesinlikle almalıdır...

oyum +1

inşallah hayatında herşey istediğin şekilde gerçekleşir ablacığım...

Konuyu baltalamya gerek yok..
Şu an adaylık koymuş birisinin bile adaylık başlığında yaptığı
yanlışlar daha da üzücü.
Helaliyle her zaman (+)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri