Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
WARDOM`DA BUNDAN SONRA BEN WARDOM DAN AYRILIYORUM DARK AÇTI HACKHELL İÇİN VEYA BAŞKA BİŞEY İÇİN ELVEDA YAZIP TA BURAYA GELEN ARKADAŞLAR BANLANCAKTIR ....
Yeter arkadaşlar ya lamerligin anlamıyo yok .. Ben wardomdan ilk açıldan beri varım vardom da ve wardomdan çok şey örendim . bende bırakıcam belki ama sesiz sedasız başkalarını kışkırtmaya luzum yok dun gece wardom da daha adam 1 tane mesaj yazmış uye olmuş kalkmış diyoku bu forumda bi bokluk var ki herkez bırakıyo pişman oldum . yapmayın arkadaşlar bunu ....
Abi ben wardomu Fake Mail ararken bulmuştum ve sonra en çok sevdiğim sit eyani ilk gozagrım oldu çıkmaz oldum siteden yanlız son zmanlarda o adamlar kufur yiyince sinirlendim bide dark bırakınca dedim artık durmanın alemi yok bende bıraqtım keşke sessiz bıraqsaydım ama en son dezzy bişey yapmış bu kadar olaydan sonra biz o kadar konustuk gidip tekrar başlık açmış ona bşy diyemem
alın bitane daha işte
İTİRAF EDİYORUM HATA YAPTIK Keşke sesszce Bıraksaydık
solaris açıkladığın için teşekkrler pek takip edemiyorum bugunlerde sınav var 1 hafta sonra .. bende şunu söyleyeyim arkadaşlar ayrılacaksanız lütfen burayı olaya karıştırmayın ayrılıp ayrılmamanız sizin kararınız bize laf düşmez fakat burayı karıştırırsanız boşuna buraya gelmeyin bizim öyle birine ihtiyacımız yok..
zuhaha Harbi abi yazdıın iyi oldu herkess ELVEDA WARDOM bilmemne gibi msjlarla doldu WARDOMM! Bide bura da werilirse orda bütün lamerler buraya üşüşürr sora bide burda sorunlar fln çıkarrr! Çok haklısın bu tutumunda Solariz !
haklısınız arkadaşlar. gerçekten ekmek yediği yeri pislemek gibi birşey olur. böyle birşeyi buranın üyeleri zaten yapmaz diyorum ama yeni gelenler içinde güzel bir uyarı.
orda olsun hackhell de olsun olmaktan gerçekten mutluyum çünkü ne kadar bildiğimi sansamda bilmediğim dünya kadar şey öğrendim buradan keşke internet bağlantısı evde olsaydı da daha çok birşeyler sunabilseydim işyerimden ve kısıtlı zamanda girebiliyorum net e ve elbet ki ilk açılış sitem oldu hackhell evet başta ilk girdiğimde kady nin uyarı yazısını okudum gerçekten yararından çok zararı olan insanlara göre değil burası. diğer yerde olan durum gibi zararlı içerikli proğram sunan insanlarda belki ilerde buraya da gelir diye düşüncem var buna bir önlem alınması gerektiğini düşünüyorum bir gün aynı hatayı ben de yaparsam hakkım olanı yani banlanmayı hakettimse bunu seve seve kabullenirim
isim vererek ayrılma mevzusu gerçekten garip, tutumunuz güzel bencede ama büyük sitelerin sorunlarıda büyük oluyor malesef orada yazıldığı için wardom'un user kaybedeceğinide sanmam fakat dediğiniz gibi sizle alakası olmayan bir durum var..ogame saplantım yüzünden netten uzunca bir süre uzaklaştım geriye dönüp baktığımda ise herşeyin oldukça değişmiş olduğu gerçeği ile karşılaştım, wardom eskisi gibi değil artık zaten olamayacaktı ama gereksiz ve bilinçsiz büyümenin sonucu bu hallerde umarım düzelir umarım sizlerde büyürsünüz ve hakketiğiniz yerlere gelirsiniz en kısa zamanda..inşallah wardomdaki hatalar burada da tekrarlanmaz..başarılar..
Ayrıca insanlar bazı şeyleri yaparlar her insanın düşüncesi algılayışı farklıdır bence yanlış olan başkasına göre doğru olabilir.Ama bence öyle başlık açıldıysa ben o admininin yernde olsam o başlıkları tamamen silerdim....Sonuç olarak durdenin de dediği gibi gereksiz ve bilinçsiz büyüme bu hataya biz düşmeyelim ders olsun işte.......
solarize sonuna kadar hak veriyorum. bazı kişilerin(modlar ve çok emeği geçen eski üyeler) ayrılırken orda msj yazması çok normal ama işin tadı kaçmış. mesela dark da yazdı ama burayı bilmeyenleri hiç kıllandıracak bi msj değildi.... ben zamanımın çoğunu wardomda geçiriyodum. final haftası bile ordaydım. bağımlılık yapmıştı resmen. ama son bi kaç gündür bu ayrılmalardan ve bu msjlardan sonra açıkcası ortamı biraz değişti.
aslında bende ayrılmayı dusunuyorsum hatta ımzamada yazmıstım ayrılacagım dıye ama sonradan sıldım.vaz gectım.nedenıne gelınce içimden ordan ayrılmak gelmedı yaws.