Wardom Elveda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba arkadaslar... kimseye ben gidiyom benden bu kadar elveda wardom diyipte gelmedim haberiniz olsun :) darkla msn konusmamiz sonrasinde buraya faydali olmanin daha iyi olacagini dusundum herkese tesekkürler....

ArkadaşLar gerçektende ayıP oldu bence...Wardom da çok zaman geçirdik.çoğunuz dünya kadar emek verdiniz ve bir şeyler aldınız ordan.Böyle olmamalıydı.ama neyse herşey geride kaldı.

aga burası mükemmel yaaa tüm rütbeli arkadaşlarımızı burada görebiliyorum gerçekten çok hoşuma gitti. :)

konuşmak bile gereksiz orası wardom burası hackhell bilginin paylaşıldığı saygının olduğu seviyeli muhabbetllerin yapıldığı her yerde varım..

ben de geldim ustalar...Herkes buradaymış...

son nefes selam eder yeni bilgiler kazanma ümidiyle.....

walla bence wardom'a biri "elveda wardom"başlığı yazacaksa bunu sadece moderator arkadaşlar yapabilir.ben şans eseri wardom'u gördüm ve 1 gecede wardom'a katıldım.bi günde de wardom'dan ayrıldım.Dark_Angel abimin wardom'dan ayrılmasının ardından benimde artık wardom'da bulunmamam gerektiğini düşündüm.o yüzden de buraya geldim.kardeşlerim şunu bilmenizi isterim ki ben wardom'a "elveda wardom"tarzı yazılar yollayıp oraya veda etmedim.Dark abimin elvede yazısını görünce onunla msn'de konuşmak için msn adresini aldım ve konuştum.o da bana burayı söyledi.bende hemen buraya geldim.gelmekten dolayı da çok mutluyum.inşallah burası hepimiz için çok daha hayırlı olur.Hepinize Saygılarla

sonucta wardom olmasaydi boyle bi site veya boyle ortam olmazdi dimi? wardomdan farki yok bence buranin geyik yine ayni geyik, kurallarla olmadiini anlamissinizdr artik? referans ile alim olmadan farkli seyler yaratamazsinz su an icin..

wallahi bende bu gün öğrendim geldim işllah kısa sürede burayada alışırım inanırmısınız bilgisayarı açtığım an hemen net sayfasını açıp "war" yazıp direk enter lıyodum yani ilk iş wardom a girmekti ama bu günden sonra bu alışkanlığı değiştirecem..!:D

ya bu biraz bence saçma isteyen ayrılıyorum diye başlık aça bilir arkadaşları ile vedalaşmak için ama ben şuforuma gidiyorum diye bir başlık açarsa ozaman dediğin de haklısın derim herkese tektek pm atacağına bir başlıkta vedalaşmak bence mantıklı ben açtım ayrılma nedeninide sölemedim herkeslede helalleştim bunun neresinn yanlış olduğunu düşünüyorsunuz bunuda bilemem bunun için de banlanacak samda siz bilir siniz.

heheh vedalasmanin ne geregi var peki soylermsn?

sen belki bilmiyorsun ama orada herkes bir aille gibiydi aileden birinin ayrılmasında yada vedelaşmasında ne gibi bir sorun oluyormuş bunu anlamadım bir türlü sen ailenden ayrılırken hiç vedalaş maz mısın arkana bakmadan çekip gider misin bu hiç bir zaman için onay lamıyacağım bir davranış tır umarım anlamış sındır.

heheh evt aile gibiydi adult bolumunda 50den az uye bulunmuodu boyle ortamda aile ve aileler olmasi dogal bisi

gerçekten ayıp bi tarafa bok atıp giderken bile reklam yaparak gitmekki orasıda çok iyiydi son zamanlardaki bozulmasından seviye düşüklüğünden dolayı burası açıldı yeni bir yapılanma içine girildi.yarın öbür gün ben, solariz, kady vs. açarsa buraya bok atıp yeni forumamı geçeceğiz kaliteli davranmak lazım biraz ben hala takılıyorum arada ama sadece yardım başlıklarına cevap yazıyorum
maşallah burdada pek yardım isteyen yok şimdilik :)

WiLdBoY' Alıntı:
heheh evt aile gibiydi adult bolumunda 50den az uye bulunmuodu boyle ortamda aile ve aileler olmasi dogal bisi

:D koptum valla .. :D

Wildboy sen çok doğru bir şey söledin

ben adultta değildim, aileden değilim yabancıyım ben :D

bende fakenmail ararken wardom la tanısmıstım..ama gerçekten ortam bozuldu..bende sessiz sedasızca çekip buraya geldim..burada su anlık ortam harika..ama ilerde ne olur onu bilemem..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri