Web Page Maker

DJ_MANIAC

New member
Reaction score
0
HackHell Kardeslerim Kolay HTML Sayfası Hazırlamak İçin Bir Program İsteyenlere.

i9878_wpmscreen1.gif

İndir

İndir2

İndir3

Programı Yüqledikten Sonra Help Menusunden register Orada Name için istediğinizi Giriniz ve Serial Dosyasında Yazan Şifreyide S\N ye Giriniz.

Serial

Emeğe Saygı Teşekkürlerinizi ve Yorumlarınızı Bekliyorum
:sigara:​
:cool:
:sigara:​

verildi ama ellerine sağlık kardeşim

:mad: 64 kişiden sadece 4 kişimi teşekkür ediyor.
İŞTE EMEĞİN KARŞILIĞI
:mad:

emertcan' Alıntı:
kardeş bu programda tr karakterler çıkmıo

kardes onu html yaptıktan sonra dosyaları teker teker acıp boş bir yere sağ tıklıcaksın sonra orada kaynağı görüntüleye basıp
çıkan metin belgesinden "charset=ISO-8859-1" yazısını "charset=windows-1524" die deiştirmen gerek.

Sağolasın

DJ_MANIAC' Alıntı:
kardes onu html yaptıktan sonra dosyaları teker teker acıp boş bir yere sağ tıklıcaksın sonra orada kaynağı görüntüleye basıp
çıkan metin belgesinden "charset=ISO-8859-1" yazısını "charset=windows-1524" die deiştirmen gerek.

öncelikler teşekkur ediyorum serial için :)
bu türkce karakter sorununu sadece tek bi hareketle çözebilirsiniz :)

charset=ISO-8859-1 yazan yerdeki -1 in yerine -9 yazın yani şöyle oluyor charset=ISO-8859-9
:hhman:

Çoook teşekkür ederim :)

Peki bu web page maker da anket yapabiliyormuyuz?

teşekkürler kardeşim güzel paylaşımdı....

arkadaşlar herkesin emeğine ve düşüncesine sağlık diyorum. ve teşekkür ediyorum. gerçekten web page makerı bildiğim halde şu türkçe karekter sorununa bi çözüm bulamamıştım. ama artık oldu sanırım. denemek lazım. neyse hoşçakalın. iyi geceler.

türkçe karakter mozillada sorun yaratıyor

:sad:arkadaşlar ben web page makerla site yaptım character set :UTF8 olarak ayarlamam gerekiyor dediler öyle yaptım.explorerda sorun yapmıyor ama mozillada açtığım zaman sitede türkçe karakterler çıkımıyor bu konuda bana yardım edeblirmisiniz lütfen çok acil siteyi okul için yetiştirmem gerekior

Geri