Web Sitenizi TESCİLLEYİN ! Projelerinizi Güvenceye Alın!

Fromtı-

New member
Reaction score
0
[BAŞKA BİR SİTEDEN ALINTIDIR. YAZAN ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM. DENENMİŞTİR! ]

Robert Bosch Stiftung GmbH Tarafından Hazırlanan, Big Productions Adı Altında Web Sitelerini Tescilliyor!

1) Hangi Tür Siteler Tescillenebilir?
Tüm Siteler! Evet Yanlış duymadınız TÜM SİTELERİ TESCİLLEYEBİLİRSİNİZ!

- Forum Tescilleme:
İçeriği ve Dökümanlarınızın çoğunluğu çalınıyor malesef.. Ama Big Productions ile tescillediyseniz bunu yapanları cezalandırabilirsiniz! Tek Yapmanız Gereken içeriğin GERÇEKTEN size ait olduğunu kanıtlamak. Tabii bu Tek 1 Konu için geçerli değildir. Sitenizde Bulunan İçeriklerin En Az %80'i o sitede yer alıyorsa hakkınızı arayabilirsiniz.

- Forumdaki Şartnamaler Bloglar içinde aynıdır.

- Özel Projeler:
Oyun Siteleri:
Oyunlarınızın kullanılmasını istemiyorsanız, benzerinin veya kopyasıın yapılmasını istemiyorsanız hemen bu bölümü iyi okuyun ve tescil işlemlerinizi başlatın.!
Oyunlarda Şartlar:
* Oyun İsmi ve İçeriği, Başka Tescilli Sitelerde Yer almamalıdır. ÖR: OGame
* Oyun İçeriği Değiştikçe ve Yenilikler Eklendikçe Tescilleme İşlemi Yenilenmeli.
* Subdomain Tescillenemez!

Kişisel Scriptler ( Botlar Hariç! )
* Subdomain kullanılmamalı
* Scriptin size ait olduğunu kanıtlamak için tüm text name lerin domain adınızı içermesi şarttır!
Footer ( Alt Kısım ) Big Productions Tarafından Tescillenmiştir. Şeklinde Bilgi Eklenmelidir.

TESCİLLEME İŞLEMİ İÇİN:
1) Sms İle Tescilleme:
Kısa Mesaj Olarak BIG 785582 yazıp 6600'a Gönderin.
Gelecek Olan Smsten PİN Kodunuzu (Tnumara) ) alın. (Big Productions'a Katılım Yaptınız. Şimdi sıra Web Tescillemelerde )
Tekrar Sms Kısmına Girip, PİN numaranızı Yani T numaranızı yazın. boşluk bırakıp domain adını yazın ve 6600 a gönderin. Domainin Size Ait Olduğunu Kanıtlamak için LÜTFEN DOMAİN WHOİS SORGULAMASINDA ÇIKAN TELEFON NUMARASI İLE BU İŞLEMLERİ YAPIN! Aksi Takdirde İsteğiniz Red Edilir.

Bu Tescilleme 1 Aylıktır. İşlem Sonucu 50 Kontör / 25 sms gidiyor. Maaliyetide Faturalı Hattımdan Baktım 5 YTL! bence değer .. Sonuçta Sitem Güvence altında.!

2) Banka Havalesi İle Gönderme:
Banka Havalelerinde Tek Seferde Ödeme Yaparak 5 Aylık Tescilleme Yapabilirsiniz.
Yapmanız Gereken 20,21 YTL ( Lütfen Tam Miktar Yatırın. ) yi aşağıdaki adrese göndermektir:

Alıcı: Global Collect BV

Banka: Garanti Bank Maslak Bireysel, Istanbul

Branch code: 342

Hesap no: 6298547

SWIFT-Code: TGBATRIS XXX

Kullanım amacı: 341501347869

Kullanım amacı olan 341501347869 mutlaka havalenizde belirtiniz. Kullanım amacı belirtilimeyen havalelerin işlem süresi uzayacaktır. Bu yüzden lütfen havalelerinizde kullanım amacını belirtiniz ve toplu havalelerde bulunmayınız!
Firmamız birçok hizmet verdiğinden dolayı kullanım amacı numaranızı değiştirmeğiniz.

havaleyi gerçekleştirdikten sonra dekont numarasını alın ve dekont numaranız boşluk domain adınızı yazıp tekrar boşluk bırakıp havale yazın ve 6600 a gönderin. onaylanma sonrası bilgilendirme mesajı alacaksınız.

NOT: DOMAİN KABUL EDİLMEZSE AYNI PİN VEYA DEKONT NUMARASI İLE BAŞKA DOMAİNLERİ TESCİLLEYEBİLİRSİNİZ!

Alıntıdır. SORULARINIZI CEVAPLAYAMAZSAM KUSURA BAKMAYIN. ÇÜNKÜ BAŞKA BİR SİTEDE GÖRDÜM VE PAYLAŞIYORUM!

birde noterden fln oluyor diyorlar?O konuyuda çok araştırdım.Ama bulamadım,Notere gidip soracağım.Paylaşım için saoL ;)

Saolasın faydalı bir bilgi

Silin bu arkadaşımızın mesajını.

Uyanıklar sınır tanımıyorlar ama hedef kitleleri kananlar tabii.

Geri