Webmaster & Yardım - ASP/PHP/JSP/HTML/CSS bölümü Mod. Adayı =]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silverday

Altın Üye
Reaction score
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar,

uzun süredir HH ailesi üyesiyim, artık çorbaya tuz atma vaktim geldi :)
webmaster yardım bölümünde sorunları olanlara yardım edebildiğimi düşünüyorum

ayrıca php/jsp/html/css dillerini biliyorum..

+ veya - herkese teşekkürler :clap

kardeş o bölümde gerçekten önemli dökümanların var.İyi çalışıosun o bölümde aktifsin.Dediğin gibi bölüm biraz durgun bende bir asp ye yeni başlamış user olarak o bölümden pek faydalanamıyorum.Benim oyum [ + ] kardeş hakkında hayırlısı olsun

(bu arada asp yi de beraber öğreniriz inş. :D )

Webmaster & Yardım bölümünde 5, Programlamaya Giriş ve alt forumlarında 17 toplam 22 konun var.
Konu sayısı bana az geldi. Forumda biraz daha aktif olursan ve mesaj sayınıda yükseltirsen senin lehine olacaktır.
Ayrıca gösterdiğin konularda ne var anlamadım, bir tanesinde soru sormuşsun diğerinde google'da aradığımızda ulaşacağımız bir bilgi.
Farklı kılan nedir ? Keşke başvuru kurallarını okuyup açsaydın konunu.

Henüz erken olduğu kanaatindeyim.

Erken olduğu kanaatindeyim..

Webmaster & Yardım bölümünde 5, Programlamaya Giriş ve alt forumlarında 17 toplam 22 konun var.
Konu sayısı bana az geldi. Forumda biraz daha aktif olursan ve mesaj sayınıda yükseltirsen senin lehine olacaktır.
Ayrıca gösterdiğin konularda ne var anlamadım, bir tanesinde soru sormuşsun diğerinde google'da aradığımızda ulaşacağımız bir bilgi.

katiliyorum

kardeş o bölümde gerçekten önemli dökümanların var.İyi çalışıosun o bölümde aktifsin.Dediğin gibi bölüm biraz durgun bende bir asp ye yeni başlamış user olarak o bölümden pek faydalanamıyorum.Benim oyum [ + ] kardeş hakkında hayırlısı olsun

(bu arada asp yi de beraber öğreniriz inş. :D )

Çocuk iyi çalışıyorsun diyon ama önemli olan sürekli o dökümanları yayınlamak değil.Önemli olan ASP-PHP vs bunlarda oluşacak sorunlar vs cözüm getirmesi önemli.Mesela bir üye bi kod vs yaparken yanlış yapmış onu düzeltmesi gibi.Eğer böyle işleri sürekli yapıyorsa olsun mod. Ama yapamıyorsa olmasın.Bence deneyin bu elemanı kodlarda hatalar oluşturun bu hataları cözsün :D

Katılıyorum Bencede Erken İleride Neden Olmasın:victory

bence kendini çok geliştirdin vede çok yardımsever bi üyesin benimde buralara gelmemde önemli bi rolün var o bölümde zaten açılacak konular sınırlı onlarında bir çoğunu açmışın ve devam ediyosun...
Yardım konularında ise çok aktifsin ben + derim

Henüz erken olduğunu, çalışmalarını arttırman gerektiğini düşünüyorum Silverday ;)

1.Bolumle ilgin az...
2.Erken...
3.Ama bunlar mod olamıycagın anlamına gelmiyor...
4.Zaman :goz:

Bence daha erken...İleride olabilirsin..Şimdilik ----

konu sayısı yeterli olmayabilir fakat enesin bilgisine ve kendisine güveniyorum.
her zmn destek tam destek =)
+1 Enes :)

Bu işlerden anlayan hakeden birine benziyorsun =)

Forumda biraz daha aktif olman gerektiğini düşünüyorum fazla msjına rastlamadım biraz daha

yorumların, paylaşımların ve yardımlarınla göz önünde oLursan neden oLmasın :goz:

Şu an erken oLduğunu düşünüyorum.

-

adaylıgın ortalama 1 ay daha açık kalacagına göz önüne alarak söylüyorum

+1923..umarım bu 1 aylık dilimde kendini gösterirsin..ii forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri