Webwiz smiley pop up penceresi sorunu

dj_LsD_

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar benim sorunum smiley pop up penceresi hakkında siteme yeni smileyler eklemek istiyorum ve ekledimde fakat ufak bir sorunla karşılaştım pop up menüsünü açtığımda yana ve aşşağı doğru uzadğını gördüm yani bir scrollbar (kaydırma çubuğu) felan koyma ihtimali var mı yada pencereyi büyültme ihtimali çünkü üyeler smiley eklemek istediğinde yandaki ve aşşağıdaki smileyleri göremicekler bilgisi olan bir arakadaş yardımcı olursa sevinirim şimdide teşekkürler

smilyler.JPG

arkadaşlar hiçbileniniz yok mu yaa yardım edebilecek yoksa yanlış yere mi açtım konuyu :S

arkadaşlar hiçbileniniz yok mu yaa yardım edebilecek yoksa yanlış yere mi açtım konuyu :S

arkadaşlar hiç bu konuda bilgisi olan yok mu yoksa ben konuyu yanlış yere mi açtım

arkadaşlar hiç bu konuda bilgisi olan yok mu yoksa ben konuyu yanlış yere mi açtım

Geri