win 7 crack sorunu yardım

grsl

New member
Reaction score
0
arkadaşlar windows 7 crack sorununu halledemedim..adminastör olarak çalıştırdım..yardım...

7 yok crack'i nasıl olsun :D

buraya at bakalim su adminisrator olarak KULLANIPDA CRACKLEYEMEDIGIN win7 NIN ILACIni BIR SENTEZ Yapalim B€TA sürümlerine CRACK YAPMAYIP verecegim yöntemi kullanmayi biliyorsan dene bakalim bu kiyagimi da UNUTMA :hhmanD eger yapabilirsen tabi BASKA soru almiyorum :)
cmd.exe
sysprep /generalize

slmgr.vbs –rearm

rundll32 slc.dll,SLReArmWindows

slmgr /rearm

reset computer

verdigini denemedim lakin BU update yapiyor %100

sn batandiken teşşekkür ederim..deneyince yazıcam...

yemedi dostum...

http://www.mediafire.com/?yg2mizzzzwt

yabancı bir siteden buldum çalışıyor...
walla resimlere bak istersen yeni bir crack SENIN ICIN DENEDIM yedi dostum :)
YUKARDA ANLATTIGIM YÖNTEM 4X30 GÜN SÜREYI REARM UZATMASIYDI AYDA BIR 30 GÜN DEMEK simdi TAM %100 oldu ayrica update yapilabiliyor :hhmanD
VERDIGINI DENEMEDIM LAKIN update yapiyorsa DEVAM ET KULLANMAYA ONU DENEMEDIM nuke crack OLMASI LAZIM disable ediyor activatIONU ama dedigim gibi update yapabiliyorsan KULLAN ; BENIM KULLANDIGIM farkli crack !!

dqt2ja.jpg

YUKARDAKI RESIMDE 13 GÜN VAR DAHA
1z38h9j.jpg

:hhmanD MUTLU SON :hhmanD​

haklısınız sn batandiken update yapamıyorum...çözemedik gitti bu sorunu...

6956 sürümünü kullanıyorum...

sn YVZ2012 uac yi kapatın derken neyi kastettiniz anlamadım....

UAC: Change User Account Control Setting

Başlat a basıp arama yerine UAC yazın karşınıza gelecektir.Tıklayıp açılan sayfada çubuğun işaretini Never notify'e indirin.OK deyip makinanızı yeniden başlatın.İşiniz bittikten sonra tekrar eski haline getirin..

% 100 crack file ı bize de söylesen çeksek yada yönetm yazsan olmaz mı?

% 100 crack file ı bize de söylesen çeksek yada yönetm yazsan olmaz mı?
FINAL TÜM WINDOWS 7 VERSIYONLARI 32-64 bit ICIN v8. 10 subat 2009
http://rapidshare.com/files/195590473/Windows_7PlusPatch_8_for_ALL_Version.rar
böylece sorununu cözebilirsin ,,hangi build kullandigini yazmamissin lakin microsoft kendi sitesinden dagitim yaparken key de paylasiyor du.YAPACAGINIZ TEK SEY @ E-Mail adresinizle kayit yapdirip WINDOWS 7 BETA yönlendirmleri takip etmek.. SAGLIK OLSUN kolay gelsin,

Geri