win 7 home premiumdan ultimate'e yükseltme

mg7889

New member
Reaction score
0
arkadaşlar orjinal win 7 home premium kullanıyorum.bilgisayar---sistem özelliklerinden----yükseltme seçeneğini tıkladım.yükseltme ürün anahtarından tıklayarak internetten bulabildiğim bir kaç tane serial denedim.ama olmuyordu.yalnız en son denediğim bir seriali kabul ederek yükseltme yaptı.şu anda ultimate kullanıyorum ve orjinallik doğrulamasından geçti.bu nasıl oluyor?böyle bir açık olabilirmi ki?

tam olarak açıklayabilirmisiniz?sürekli ultimate sürümünde kalırsam problem olurmu?microsoftun bunu yakalama durumu var mı?

yakalanma durumu şuanki sistemde mümkün değil. olay şu, markalı ürünler toplu lisanslamaya gidiyorlar. bu firmalar oem windows sürümü kullanıyor. microsoft bios'undaki bilgileri okuyor oem verisini biostan alması yeterli. girdiğin key oem slp key olduğu için bunu microsoftun kara listeye alması mümkün değil aksi taktirde gerçek orjinallerin aktivasyonu bozulur. rahat rahat kullanabilirsin.Bu gibi açıkların microsoftta farkında elbet. olay biraz yayılma politikasıdır. malum koca şirket buna çözüm bulamaz mı bulur, bulur ama bu sefer windows satışları gümler. asıl hedef windows'u şirketlere satmak sana bana değil. işletim sistemlerine destek (yazılım desteği) kullanım oranlarına göre doğru orantılıdır. microsoft her lisans için 100lerce doları zorla talep ederse insanlar bedava çözümlere yönelir bu sefer yazılım desteği bu bedava çözümlere doğru artar windows'a destek azalır sonuç olarak şirketlerde bu aşamadan sonra bedava çözümleri daha mantıklı bulur buda microsoftun sonunu hazırlar. kısacası ne kdr windows kullanılan bilgisayar fazla olursa microsoft okdr daha sağlam ayakta durur. bu yüzden bu gibi açıklara veya cracklerin bu derece kolay iş görmesine şaşmamak gerekir.

arkadaşlar orjinal win 7 home premium kullanıyorum.bilgisayar---sistem özelliklerinden----yükseltme seçeneğini tıkladım.yükseltme ürün anahtarından tıklayarak internetten bulabildiğim bir kaç tane serial denedim.ama olmuyordu.yalnız en son denediğim bir seriali kabul ederek yükseltme yaptı.şu anda ultimate kullanıyorum ve orjinallik doğrulamasından geçti.bu nasıl oluyor?böyle bir açık olabilirmi ki?

selam arkadaşım,
Bende bugün ısmarladım bir bilgisayar ama onda da win7 hp yüklü. Mümkünse banada o kullandığın seriali verirmisin bende ultimate e yükseltmek istiyorum.

Geri