Win 7 Kullanıcılarına Son Uyarı...

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

2prd82p.jpg

Win 7'cilere son uyarı!

Win 7 kullanıcılarına son uyarı...

Windows 7 Beta kullanıcısıysanız bu uyarıya kulak verin; önleminizi hemen alın...

Windows 7 Beta'nın son kullanma tarihi geldi.

Eğer Windows 7 Beta kullanıcısıysanız bir an önce RC sürümüne geçmeye bakın. Çünkü geçmezseniz 1 Temmuz'dan itibaren bilgisayarınız her iki saatte bir kapanacak. 1 Ağustos'tan itibaren ise Windows 7 Beta hiç açılmayacak.

Beta sürümüyle karşılaştırıldığında RC sürümünün kullanım süresi uzun: RC çıkış tarihinden 13 ay sonraya kadar kullanılabilecek. Ama bu pratikte bu kadar uzun değil. Çünkü RC sürümü de Beta gibi Mart 2010'dan sonra iki saatte bir otomatik kapanmaya başlayacak.

Windows 7 Beta'dan memnun kaldınız mı?

Kaynak

Teşekkürler ben windows 7 7100 kullanıyorum bu betamı oluyor yoksa rc mi sistemden memnunum henüz kapanma gibi birşey olmadı ama acaba kapanırmı sagol bilgi için....

Teşekkürler ben windows 7 7100 kullanıyorum bu betamı oluyor yoksa rc mi sistemden memnunum henüz kapanma gibi birşey olmadı ama acaba kapanırmı sagol bilgi için....

Senin elindeki windows 7 beta Rc sürümü yani microsoftun herkes için indirmeye sunduğu sürüm ve mart 2010 a kadar kapanmayacak ama diğer sürümler 1 temmuzdan itibaren eğer ki her hangi bir crack uygulanmadıysa her iki saatte bir kapanacak o yüzden rc sürümüne geçmeye bakın yada crack uygulayın http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/dd353205.aspx buradan indireceğiniz release candidate sürümü mart 2010 a kadar açık kalacaktır iyi forumlar.

iki saate bir kapanıyor keşke buna bir çare bulunsa.format atıp yeniden yüklemeyi hiç istemiyorum.

Geri