Win 7 Nasıl Buldunuz ?

Win 7 Nasıl Buldunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    359

uabaris

New member
Reaction score
0
Win 7'yi Nasıl Buldunuz ?

1-) Hayalimdeki Windows
2-) Yeterli Bulamadım
3-) Güvenliksiz
4-) Driver Sorunum Var
5-) Bilgisayarım Emektar
6-) Win 7 Derken Başkanım:durdurun

Güvenliksiz.Daha yeni biraz gelişmesi gerekiyor.

Windows 7 gördüğüm windows serileri arasında kuşkusuz bir numara XP nin pabucunu dama atacak gibi geliyo bana....:hhmanD

donanımı sağlamlaştırdıktan sonra geçiyorum win.7ye
gerçekten bu sefer iyi iş çıkartmışlar

windows 7 yi internet sitenizden buldum :D böhöhöhöhöhö

Valla Şunu Söyleyeyim Benim Pc Emektar Pc

Benim Ekran Kartı mx4000 işlemci 1.20 gerisini anladınız siz

Bunla anca XP SP1 + WİNDOWS 98 :durdurun

görsellik olarak iyi iki gündür kullanıma başladım çıkarılabilir disklerin görünmemesi dışında bi sorunum da olmadı vista kadar da kasmıyor bence iyi

Vistaya göre cok daha hafif ve hızlı. xp artık eskidi. Hoş geldin windows 7

bence vista bin basar win 7 ye....

windows 7 bence şu ana kadar microsoftun çıkarttığı en iyi işletim sistemi diyebiliriz ben yaklaşık 3 aydan beri kullanıyorum makinamda okadar iyi değil ve xp den daha hızlı çalışıyor ve driver sorunu yok xp driverlerinden bile yukliyebilirsiniz. yalnız setuptan değil aygıt yoneticisinden xp driverları ile çalışıyor vista ile karşılaştrılamaz bile sanırım microsoft vistada kaybettiği prestiji windows 7 de tekrar kazanacak gibi görselliği güzel çalışma hızı mükemmel makinam kötü diye kurmayan arkadaşlar xp çalışan bir bilgisayarda çok rahat çalışır bilginize

görünümü vista gibi (yeni taskbar hariç) bu nedenle farklı bir işletim sistemi hvası vermiyor. evet vistadan hızlı ama xp yi hala geçebilmiş değil benchmarklarda pek de iyi durumda olduğu söylenemez aslında. sanki vista sp3 gibi birşey. kullanıyorum ama vista havası tatmam beni gıcık ediyor...

Yorum yapmak için henüz çok erken. Valla ben sağlamcıyım. Bakalım görelim hele. Ama itiraf edeyim görünümü çok şık. Albenisi var yani. Ama içi (software engin) ne alemde ???????

herkesın yorumlarını okudum mantıklı makul yorumlar yapılmıs fıkırler falan hos...Şunu belirtmeliyim ki daha bugun pentium celeron 1.8 M işlemci 512 MB ram intel 128 mb paylasımsız grafık kartlı bı hp marka eski laptopa win7 kurulumu yaptım...

sonuç oldukca basarılı olmasının yanında çokta şaşırtıcıydı... hızlı werimli we en önemlisi 512 mb ram bellegıne sahıp olmasına ragmen aero özellıklerıne sahıptı...

kısacası"baya uzun olsada" win7 ye geçmek yapılabılcek en dogru tercıh...(windowslar arasında :D ) benım faworim linux :cool:

görünümü vista gibi (yeni taskbar hariç) bu nedenle farklı bir işletim sistemi hvası vermiyor. evet vistadan hızlı ama xp yi hala geçebilmiş değil benchmarklarda pek de iyi durumda olduğu söylenemez aslında. sanki vista sp3 gibi birşey. kullanıyorum ama vista havası tatmam beni gıcık ediyor...

Arkadasımın Vista dan ağzı yanmış baya sanırım; vistadan ağzı yanan win 7 'ı üfleyerek yer:)

Korkma dostum win 7 ı biraz kullanınca vista nın vi si bile gelmeyecek aklına; güvenn;)

Geri