Win 7 Nasıl Buldunuz ?

Win 7 Nasıl Buldunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    359
Hız dersen hız,
Görsellik dersen 10 numara sayılır.

Bence ne XP, ne Vista nede başkası.

Win 7'yi tuttum. :p

wistadan gzl oldugu kesın dırek acılıo kasmıo ve efecklerınıde begendım bnje xp yada wısta yerıne tavsiye ederim harıka bırsey sadece şirkette 6 saat kullaandım ve kendı pc me kurdum

win 7 yi yeni kurdum güzel ama cd dvd sürücü gözükmüyor ne yaptıysam bulamadım :)

Program ve driverlarda problemlerim var ancak onlarında zamanla geçeceğini düşünüyorum..
Onun dışında ram kullanımı ve performans vista dan iyi benim görüşüm.
Vista Ultimate 64 bit sp2 mi,Xp professional sp3 mü yoksa windows 7 ultimate 64 bit mi derseniz
Windows 7 Ultimate 64 bit derim.sistem her anlamda iyi uyum sorunları umarım zamanla hallolur.

driver sorunu olan arkadaşlar güncellemeleriniz kapalı mı
açın ve microsofttan güncelleyin
benim bildiğim kadarıyla driver sorunu yok win 7 de
microsoft zavallı işlerim sistemi vistanın özürü olarak bunu piyasaya sürdü
vista tabanlı ama çok fark var çoookk

xp hızında vista görünüşünde :D ama velakin görev çubuğu iğrenç ötesi sanırsam bu çubuk olayı düzelmedikçe asla kullanmam win 7 yi.çok saçma bir şey yapmışlar

ben xp derim yinede :) direct x 9 yetiyo knight onlineye :)))))))))))))))) nie degistiriyim sp2 yi atın xp ye key ayarlarınıda yapın devam edin :)))))

driver sorunu olan arkadaşlar güncellemeleriniz kapalı mı
açın ve microsofttan güncelleyin
benim bildiğim kadarıyla driver sorunu yok win 7 de
microsoft zavallı işlerim sistemi vistanın özürü olarak bunu piyasaya sürdü
vista tabanlı ama çok fark var çoookk

Yazıcımın driverı mesela Windows updatede yok arkadaşım..Bazı ufak tefek şeylerde problem var yani..neyse iyi forumlar herkese..

Yav, Bu windows7 nin, vista sp2.li bir sistemden bir farkı yok, ben anlamadim hiçbişey.
Vistaya devam bence.vista sp3 çıkarsa daha güzel olucaktır.

windows 7yi betarlarla verdiler hafif hafif sistem kaynağını az kullanan göz boyadılar yoksa hangi windows sürümü bu kadar betalarla piyasada dolaştı ardından RTMyi çıkardılar vista sp2 gibi performansı geçenlerde kurdum denedim bi fark yok eee ne anladım ben bu işten.Ne vista ne win7 şunu kabul etmek gerekiyo xp microsoftun en iyi geliştirdiği işletim sistemi.Nt kernel eskidi ve yüklenildiği zaman neler olduğunu vista çıktığıdında gördük sp1 sp2 derken yine hafiflettiler.artık microsoft kan kaybetmek istemiyorsa yeni kernel yazmalı bence işletim sistemi yapısı değiştirilmeli.Windows 8, 9 çıksa ne olacak yine biz bunları tartışıyo olacağız sonuç değişmeyecek artık microsoft windows değişmeli.

ben kullanmadım valla ama inşallah gerçekten de iyidir. xp de çalışıp vistada çalışan oyunlarım çalışsın yeter ( hiç performans ayarları uyuymluluk ayarları demeyin yine de çalışmayan oyunlar var, Bknz Witcher , Sacred 2 .....vs vs vs)

vistada bellek 1 gb altına düşmğyordu ama win 7 home premium yükledim 0.5 gb yani 526mb larda bellek kullanıyor bu yeteri kadar açıklar bilgisayarı yorup yormadığını? win 7 xp kadar kasıyor unutman..

Win 7 ile tanıştıktan sonra Xp ve Vistadan tamamen sogudum...
deneme sürümü olmasına ragmen şu haliyle bile çok çok iyi...

Ben olumsuz söyledim ama, Windows7 final ini kurdum,Vista ve XP nin katkat üstünü.
Microsoft busefer tamam arkadaşlar, Gelmiş geçmiş en iyi windows olucak bu.sistem kaynaklarını fazla sömürmüyor,ama şudavarki hala rem,i yüksek istiyor 64bit bir sisteme en aşagı 2gb rem lazım.
Bence final sürümünü indirip kurun, 3senedir 64bit vista kullanıyorum. kesinlikle vistadan iyi.

Driverları yok yaa sorun yapar bize driverları bi cıksın tabii ki bizde bi göz atacagız yükleyip :D merak içindeyim sadece resimlerden gördüm..

Bence win7 çıkınca çok eleştiri alacak, şimdi göze güzel geliyor olabilir ama sorun şu ki yeni bir işletim sistemi havası vermiyor. vista sp3 gibi bişey. tamam hızlı mızlı ama bakalım aynı gömleğin düğmesi bir fazla olması insanları doyuma ulaştırabilecek mi ? yoksa artık devir değişti şu gömleğin stilini de değiştirmek gerekir diyecekler mi.

otomatik tanıyor

Driverları yok yaa sorun yapar bize driverları bi cıksın tabii ki bizde bi göz atacagız yükleyip :D merak içindeyim sadece resimlerden gördüm..

otomatik hepsini tanıyor zaten drivlerinın olması önemli deyil

Geri