win 7crack sorunu

tolga17_

New member
Reaction score
0
ben chew rg denen carck ı uyguladım ama ne windowsu etkinleştirin yazıyo neden orjinal yazılım isteyin logosu çıkıyor hiçbir sorun yok bu 1 ve bu loader programlarında vestel pc ler için marka amblemi yok hangisini crackleyeceğim bilemedim bu 2 mc afee çalışırken çalışmasını donduramıyorum bazı programları yüklemek istiyorum truva atı virüsü olarak algılıyo bunun bi çaresi varmı merak ettim yardım eden olursa şimdiden sağolsun

bu şekilde yardim alacağınızi sanmıyorum;neden mi çünkü ne istediğinizi açıkça yazmalısınız; işletim sisteminizin adı: windows xxxxx 32 veya 64 bit, ayrıca donanim bilgileriniz olmali,
tabi ben hariç ben yardim ederim.
sorunun çözümü: RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting linki kopyalayıp tarayıcına yapıştır veya tikla dosyayı indir sağ tıklayıp (tabi winrar yüklü olacak) kasöre çıkart seçneğini seç dosya çıktıktan sonra sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır komutunu ver hiçbir şey yapmadan bekle bilgisayarin resetlenip açılacaktir bu kadar. ayrica crack dosyasini indirmeden önce antivirüs programini kapat kapatamiyorsan veya bilmiyorsan otomatik koruma seçeneği mevcuttur o seceneği kapat bunlara ek olarak windows defenderinde kapali olmasi gerekir, linkini verdiğim dosyayi kullanacaksan antivirüs ile ilgili bir şey yapman gerekmez açık kapali fark etmez dosya orjinaldir kisa süre sonra link silinecektir kolayliklar,
not:yazi en düşük kullanici düzeyi dikkate alinarak yazilmiştir.

dosya silinmiştir 14.07.2010 angelmax

Geri