Win 8 Çoklu kullanıcı problemi

KaraMirsat

New member
Reaction score
0
Merhaba,

Win 8 proyu siteden indirip kurdum. Evde çocuklara ayrı ayrı user açtım. Hepsine admin izni verdim.
Son kim bilgisayarı kapattı ise ondan sonra bilgisayarı açan son kapatanın user bilgileri ile açıyor. Şayet şifre varsa kilit ekranından sonra şifre soruyor.
Yani ne yaptımsa önceki versiyorlarda olduğu gibi veya win 7 de olduğu gibi kullanıcı isim, resimleri ekrana gelip onların içersinden seçim yaptıramadım. sadece son kullananın kimliği geliyor ve açılış yapıyor.
Kendi user ına geçmek için ise oturumu kapatıyor ve yeniden kendi bilgileri ile bilgisayara giriş yapıyor.

Buna benzer yabancı bir formda şöyle bir bilgiye rastladım. Oradaki söylenenleri yaptım ama istediğim sonucu alamadım.

Bu konuda bilgisi olan varmı?
Teşekkürler.

Bir tane Başlat Menü programı kur resimde gördüklerini uygula..

i6298652_16-10-2012-18-25-20.png

Direk olarak kendi hesabının açılmasını istiyorsan mausunu ekranın sağ üst kısmına getir ordaki ayaralar bölümüne tıkla, ayarlar bölümünden bilgisayar ayarlarını değiştire bas kilit ekranı, başlangıç ekranı ve hesap resim kısımlarına birer resim seçin.. Bu işlemi yaparken kendi kullanıcı hesabınızı kullanın..

multiuser.jpg

Resimdeki gibi bu ekranın gelmesini ve her kullanıcı kendi resmine tıklayarak bilgisayara girmesini istiyorum. Bu ekran gelmiyor, son kim kapatmışsa onun user bilgileri ile bilgisayara giriş yapıyor.

evet, aynı sorunu bende yaşıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum. konuyla ilgili ayrıntılı bilgi verebilecek kimse var mı?
şimdiden teşekkürler

Geri