win xp bootscreen

raziel666

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bilgisayarı başlattığımda karşıma 2 seçenek sunuyor. biri windows xp professional (bootscreen), diğeride windows xp professional. bunu style xp yi yükledikten sonra oldu. sonra style xp yi sildim fakat hala çıkıyor. bu bootscreen yazanı ordan nasıl silebilirim. her bilgisayar açıldığında bunlardan birini seçmek istemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum

yok mu bir cevabı olan yardım edecek kimse yok mu arkadalşar.

kardes sen style xp ile bootscreni degistirmmisin o ondan ole cıkıo bi nevi yedek yyani style xp bozulunca cıkmasın die ama silmek istiyosan dikkatli bi sekilde dediklerimi yap yoksa dogacak sebeblerden ne ben nede hackhell sorumlu degildir

silmek icin

bilgisayrım sag klik ozellikler gelismis sekmesi

alta baslangıc ve kurtarma yazar
ordan ayarlara tıkla acılan pencereden düzenleye tıkla ve hosuna gitmeyen isimin yazılı oldugu satırı sil (yanlı silersen pc acımayabilir)nra kaydet ve cık

güvenli kipte aç pc yi yükledin programın dosyalarını fln iyice sil olur kardeş!!!!!!

arkadaşım bilgisyarım ı sağ tıkla özelliklere gel ordan gelişmişi tıkla üç tane ayarlar görürsün en alttaki ayarları tıkla( Başlangıç ve kurtarma) İşletim sistemlerini listele işaretini kaldır tamam söyle yeniden başlat.

tamam akadaşlar hallettim. msconfig den yaptım bende. yine çıkıyor ama bu sefer çabuk geçiyor o ekran. yardımlarınız için teşekkürler.

Geri