win xp sorun...acil

7fox

New member
Reaction score
0
konuyu yanlıs yere acmıssam hepınızdn özür dilerim

1 xp cdsınınden format attıktan sonra pc yenıden baslatıyo sonra windows ekranı gecıyo kuruluma dewam ederken 36 dakka kaldı dedıgı an :D oluyo bu 3 tane xp cd sı denedım hepsnıde aynı hata bı anda monıtor ve cd rom kapanıyo yanı pc uyku moduna geçiyo bilen yardım etsin pm atsın

2 win98 kurmayı düşünüyorum pc bıraz kulustur eger warsa bı babacan rarlayıp upload edermı acaba bana şimdiden teşekkur ederim bölüm kurallarını okumadan actım k.bakmayın yanlıs actıysam

bilgisayarın kasasını aç fanın bulunduğu yerdeki toz vb. herşeyi temizle fan soğutma yapamıyor demekki.. fön makinası varsa soğuk ayarıyla soğutabilir kurabilirsin :)

yani sorun fandamidir diyorsun... tamam dostum deneyecegim olursa cok teşekkur ederım sana =)

format atarken tüm böLümLeri siL... hdd yi tek böLüm haLine getir... sonra tekrar 2 ye böL ve kuruLuma devam et bakaLım ne oLucak... eger bu işe yaramassa sana bi program vericem hdd ni fabreika ayarLarına cevircek ;) ama bu işLem 2-3 gün sürebiLir.. yapamam diosan teknik servise getir 25 ytL sonunda pc in eski haLine döner ;)

dene arkadaşım %90 fanın iyi soğutamamasıdır..

fanlarda sorun olcağını sanmıyorum ama "Cehennem_Zebanisi" nin dediğini deneyebilirsin..Belki öyle olma şansı var...

aynı sorun biz de de vardı.fan konusu doğru.fanda arıza vardı.düzelttik.sorun çözüldü ancak bizde başka sorun da vardı.kur dosyaları kopyaladıktan sonra pc yeniden başladığında yeniden kur dosyaları kopyalıyordu.bios a girip tüm menüler için varsayılan ayarları geri yükleyince sorun çözüldü.

arkadasım ramden de yapabılır dıkkat et ona eger ıkı ram varsa tekını cıkar bazen uyumsuzluk yapabılıyor ;)

ArkadaŞlar Sorun Fanda Degil Sanirim Fani Soguttum Sorun Devam Ediyor 98 Kurdum Ondada Ag Yapamadim :d Neyse 3 Tane Ram Var Bende Ramlerden Supheleniyorum Bi Arkadas Demiski Hdd Yi Tek Parca Haline Getir Onuda Denedim Olmadi :d Deli Ettİ Aticam Camdan Asagiya : Hepinizce Cok Tesekkur Ediyorum...

hdd' nin diske yazma konusunda veya veri yollarinda bir sikintisi var gibi duruyor,

eger pata hdd kullaniyorsan ide kablosunun hdd' ye baglandigi yeri kontrol et,igne gibi olan kisimlardan birinde sorun olsumus olabilir, yoksa diger veri aktarimi yapan kablolari kontrol et

baska isletim sisteminde sorun omuyor ise kullandigin isletim sistemi dvd-cd'de sorun var, yeni bir tane edin

kolay gelsin

SAolun Cözdüm :D ama sorun ne hala anlamıyorum
Pardus işletim sistemini kurdum sonra arkadas bı yerden xp sp1 bulmus onu denedık oldu :) sacma ama sebebını anlayamadım tıkır tıkır calısıo

Geri