win7 crack yardım

ernkrts

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar dün gece yaptıgım güncelleştirme yüzünden win7 yakalattım.. peşine bissürü program arada şu saate kadar..loader yaptım olmadı 1-2 sefer sonra removewat yaptım ve ardından bilgisayarım özelliklerinden etkinlestirme ile bir bilgi olmadıgını gordum normalde orda win7 etkinligi ile ilgili bilgi vermesesi lazım degilmi yani resimdeki çalısma grubu yazan yerin altında...orjinal oldu diyelim...peki masa üstündeki this copy of windows is not genuine yazısı neden gitmedi.. çünkü açtıgımda pc yi şimdi ekran siyah olmuyor ve uyarı gelmiyor orjinal degil diye yardım ederseniz sevinirim...

Remoewat kullanman sadece etkinleştirme bölümünde ve kayıt defterindeki lisans kayıtlarını siler. Activasyon yapmaz. güncellemeleri kontrol edebilirsin. Güncelleme uyarısı geldiğinde sağda güncellemenin açıklaması var ve etkinleştirme ile ilgili güncelleme varsa tam olarak hatırlamıyorum ama sonu 1033 olan güncelleme windows orjinallik doğrulaması içindir. Bu güncellemeyi almayın bunun için yapmanız gereken güncelleme ayarlarından şu seçeneği seçin
Güncelleştirmeleri denetle, ancak karşıdan yükleme ve kurma konusundaki kararı bana bırak
Daha sonra yapmanız gereken yüklemek istemediğiniz güncellemenin üzeride sağ tıklayıp bu güncellemeyi gizle deyin bir daha bu güncelleme hakkında uyarı gelmeyecektir..

En son olarak yapacak bir şey yok artık format atıp activite edin ve bu şekilde güncellemeleri alın
Ben bu şekilde yapıyorum ve bu zamana kadar hiç yakalanmadım..:w00t:

Geri