win7 kurulumu

hack007

New member
Reaction score
0
win7 kurulu bende şuan ve yerel disk C ve D olarak iki bölüm harddisk ama tekrar sadece C ye format atmak istiyorum çünkü D de yedeklerim var Windowsu nereye yüklemek istiyorsunuz kısmında TÜR kısmında Birincil,Sistem ve Mantıksal kısımları var C sürücüsüne format atmak istediğim için sadece Birincil ve Sistem kısmını silcem dimi arkadaşlar yani Mantıksal kısım D sürücüsü oluyodu dimi arkadaşlar yanlışlık yapmak istemiyorumda.

birincil ve sistem kısmı evet yalnız yanlışlık yapmak istemiyorsan zaten hdd isimlerini biliyorsun bak bilgisayarımdan daha net emin olabilirsin sistem dediği kısım on bellek onu silersin, birincilde c : sürücün oluyor onuda silersin tekrar oluştur dediğinde disk oluştururken sana bir soru sorar evet dersin tekrar sana sistem kısmını ayırır sonra ayırdığın o büyük c : kısmınada sistemini kurarsın.

19lbr.jpg

acil yardımınızı bekliyorum kurulum yapıyordum fakat D sürücüsü hangisi anlayamadım C ve D sürücüsü olarak HDD ikiye bölünmüş durumda sistem kuruluyken ama şimdi D sürücüsünü silmeyip C yi formatlayıp yeniden kurmak istiyorum.

şimdi C ve D sürücülerinin kapasitelerine sağ tıklayıp baktım C de 148GB D de ise 149GB yazıyor.Bu halde bölüm 2 C sürücüsü heralde ama öylemi acaba?

C nin boş alanına baktım 114Gb yazıyordu D ninkide 51.8GB bu halde o zaman Bölüm 2 - C sürücüsü oluyor Bölüm 3 te D sürücüsü anladığım kadarıyla.

inşallah hata yapmam kuruyorum artık sistemi cevap gelmedi çünkü acelem var.

148 Gb olan C.. Fakat sürücü seçenekleri (gelişmiş) bölümünü aç ve C yi biçimlendir aksi durumda diğer işletim sisteminin üzerine kurmuş olursun..

evet biçimlediriceksin disk 0 bolum 2 biçimlendirip sistemi öyle kurucaksın.

yalnız ben sistemi kurmuştum zaten şöyle yaptım C yi ve önbelleği sildim ve yeni C oluşturdum önbelleği kendi oluşturuyo zaten ama biçimlendir demedim nasıl anlarım üzerine kurup kurmadığımı?ama zaten c yi ve önbelleği silip oluşturduğum için C yi komple silmiyormuki zaten silincek demişti galiba.

resimdeki reklamı kaldırsan sevınırım 100mb önbellek bölümü ayırır senın ola işin yok geriye kalır iki tane bölüm 2cisiydi sende zaten eskı resımde 2cisini gelişmiş özellikden biçimlendiryorsun sonra kur başlatıyorsun.

kusura bakmayın o resim öyle denk gelmişti de işimde acele idi.ama sildim şimdi.ama ben biçimlendirmedim direk kurdum fakat zaten C bölümünü sil dediğimde kur dediğimde kendi format atmış olmuyorumu peki?

sorun yok yani o zaman.ben üzerine mi kurdum diye şüphelendimde sağolun yardımlarınız için.

Geri