Winamp Pkk ya çalışıyor

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
virus25ac88dz3.jpg

Winamp ta Pkk kanalı kin kusuyor!

Kanlı terör örgütü PKK'nın yayın organı Roj Tv uydudan yayınlarını sürdürürken, bölücüler internette ise boş durmuyor. Ünlü müzik-video oynatıcı programı Winamp'ta yayınlarına başlayan Gerilla Tv, Türkiye'ye kin kusuyor.

Alman, İspanyol, Arap yarımadasının kanalları ile İtalya'nın tüm kanallarının yayın yaptığı (dijital) uydular zinciri Hotbird uydusunda bulunan Roj Tv, Türkiye'nin yıllardır yaptığı baskı ve grişimlere rağmen yayınlarını sürdüyor.

Roj Tv'nin yayınlarını " özgürklükler" kapsamında değerlendiren Danimarka, Türkiye'nin yıllardır süren girişimlerini sonuçsuz bırakıyor...

Amerikan-İsrail ortaklığı Nullsoft firması tarafından ücretsiz olarak dağıtılan ünlü video-müzik oynatıcısı Winamp'ta Gerilla Tv isminde bir bölücü televizyon yayınlarına başladı. 24 Saat boyunca sözde gerillla belgeselleri yayınlayan televizyon, Pkk liderlerinin açıklamalarını sık sık ekranlarına getiriyor. Telekom'un şuan için engellemediği bu televizyon kanalı, zaman zaman da Roj Tv'nin yayınlarını aktarıyor.

kaynak:
habergunluk.com

Not: Çoğu arkadas diyecek ki winamp ı hemen kaldırıyorum.. boşuna kaldırmayın onlar yayınlarına devam edicek... Ama bir ingilizce metin hazırlayıp winamp.com dan iletişim mail adreslerini alıp, mail adreslerini mail yağmuru altına tutabiliriz...

Ya zaten abd ve avrupa besliyor pkk'yı .
Şaşırılacak bir olay değilki .

Doğru walla adamlar sılah verdı bır ara gundendeydı ne oldu gene yedıler ama ben yemem ..adamlar sılah verıolar el altından sonrada dıolar arastırıyoruz ne arastırıyorsun kardesım adamlar sızın sılahlarınızı kullanıolar...

artık devir öle bi devirki keserek bicerek engelleyerek olmaz... karsı atak lazım acılsın bı kanal olmayan tezlerini cürütelim bak bakalım sonra .. youtube engellendı nerde sadece turkıyede bu kadar basıt bisey işte.. bızde engellense nolucakkı

Doğru walla adamlar sılah verdı bır ara gundendeydı ne oldu gene yedıler ama ben yemem ..adamlar sılah verıolar el altından sonrada dıolar arastırıyoruz ne arastırıyorsun kardesım adamlar sızın sılahlarınızı kullanıolar...

arkadaşım senin bnm dememLe oLmuyor üLkenin başındakiLerde amerikayLa bağLı ab iLe bağLı oLunca böyLe şeyLerin ortaya çıkması normal oLuor :vur

ben bilgisayardan fazla anlayan biri değilim ama şunu biliyorum türkiyede süper zeki bir sürü hacker var pkk ve benzerleri bize karşı ne yapıyorsa bizimkilerde karşılığını verebilir.eğer iş sadece winampa mail atmaksa o bişey değil. ama ne olacak o kanal kapatılırsa eğer başka isimde kanal açacaklar.
şunu unutmayalım iyiler kötüler kadar çalışmadıkça kötülük yenilmez.zaten bu ülkede pkk yi bitirmek istemeyen bir sürü insan var.

ben bilgisayardan fazla anlayan biri değilim ama şunu biliyorum türkiyede süper zeki bir sürü hacker var pkk ve benzerleri bize karşı ne yapıyorsa bizimkilerde karşılığını verebilir.eğer iş sadece winampa mail atmaksa o bişey değil. ama ne olacak o kanal kapatılırsa eğer başka isimde kanal açacaklar.
şunu unutmayalım iyiler kötüler kadar çalışmadıkça kötülük yenilmez.zaten bu ülkede pkk yi bitirmek istemeyen bir sürü insan var.

sana katılıyorum iyiLer kötüLerden fazLa çalışmadıı sürece kötüLer yeniLmez.:clap

2r6oetw.jpg

buda capsi ya ben sabah dikkat ettim şok oldum yaa önce anlamadım sonra bir yerde daha okudum

pislikler heryere el atmış yaa

haberlerde dinlemiştim konuyla yakından alakalı değil amaa anlatıyım ben abd de yapılan cografya kiştabında türkiyenin doğuda büyük bir bolumu kürdistan olarak gösterilmiş... bu kitaota 1940 larda basılmış vee hala yürürlükte.. gördüm inanamadım... yani anlatmak istedim utup bir aabd lı öğrenciye türkiyenın yerini sorsanız doğu anadolu bölgesini göstermiyecektir çünkü doğu anadolu bölümünü kapsıyan alanı KÜRDİSTAN olarak biliyorlar ...​

haberlerde dinlemiştim konuyla yakından alakalı değil amaa anlatıyım ben abd de yapılan cografya kiştabında türkiyenin doğuda büyük bir bolumu kürdistan olarak gösterilmiş... bu kitaota 1940 larda basılmış vee hala yürürlükte.. gördüm inanamadım... yani anlatmak istedim utup bir aabd lı öğrenciye türkiyenın yerini sorsanız doğu anadolu bölgesini göstermiyecektir çünkü doğu anadolu bölümünü kapsıyan alanı KÜRDİSTAN olarak biliyorlar ...​

aynen öyle

Kim Ne Yaparsa Yapsın Burda öyle Bir Devletin Kurulması Yanlızca Hayal Sadece Aptalca Bir Hayalin Peşine Düşenler Yüzünden Kaybettiklerimiz Acı Veriyor Bize...

Zamanı ve bilgisi olan arkadaşdan Ricam Maili hazırlasın ( OTURAKLI ) Ben yollarım..Belki benim gibi binlercesi..Böyle zamanlarda Birlikte hareket etmenin önemi büyük..

abd hem bize hem pkk ya aynı silahları sağlayarak birbirimizi yememizi istiyo,bu hep böyle oldu

hazırlayın metini mailleri yollayalım ben 100 tane gönderirim.

Geri