Winamp Pkk ya çalışıyor

evet gönderelim arkadaşlar bu gün bu uğurda 3 şehit daha verdik biz kan kaybederken birilerinin hala olayın ciddiyetini fark etmemesi kötü en azından tepkimizi görsünler

aiptır solemesı wınamp ında danımarkanında gerılla tv nın de bunu yayına sokanlarında pkk nında boyle bı kanal yapanlarında ta anasını atasını gelmısını gecmısını gelecegını sıfatını suratını .|. ......:Sopa

Evet dostum silmek kaldırmak işe yaramaz karşı atak yaparak onları başka dertlerine düşürmek lazım...

Artık konuşmak gereksiz yapıLacak işLerimizin ve kötüLükLere karşı yapıLacaklarımızın oLması gerektiğine inanıyorum... :victory

evet duymştum yaa insn nasıl sinir oluo keşke bşeyler ypabilsek şerefszler........

Leke arkadas cok haklı zaten beslemeselerdi şanlı ordumuz coktan onları yeryüzündn kaldırmısdı...

bu arada not olarakda belirtiyim yunan generaller türkiye terörle sawasırken hep 1. sınıf eğitimli asker kaznmıs oluyo bu durumdan oldukca rahatsızlık duymamak elde değil diye bir açıklama yaptı haber tüm tw kanallarında yayınlandı gorulmusdur zaten bı cok arkadasımızca....

bilgi için saol dostum...

valla ne yalan soyliyim hiç sasırmadım!!! aynı senaryo...

şimdi winamp ın işi gücü yok kim türkiye aleyhtarı yayın yapıyor acaba bende onu yayınlayayım.
arkadaşlar parayı veren düdüğü çalar.
orada tgrt gibi kanallarda var .
adamların ticari kaygısı var.
buradan winamp ı suçlayanlara sesleniyorum

bas bas bağırıyorsunuz ABD PKK yı destekliyor Avrupa PKK yı destekliyor

sonra da bas bas bağırıyorlar
AKP hükümeti ABD nin stratejik ortağı, Türkiyenin Çabası Avrupa Birliğine girmek.

PKK yı besleyen kim ABD , AB
AKP nin ortağı ABD çabası AB

kimin eli kimin cebinde düşman kim dost kim.
önce bunları sorgulayın.
böyle soyut şeylerle uğraşacağınıza etrafınıza bakın...

arkadaşım zaten winamp ı korsan kullanarak en büyük cezayı veriyoruz Türk Milleti olarak:D Türkiye'de hemem hemen kimse winamp ı orjinal kullanmıyo cokta güzel oluyo acımayın kahpeye indirin yapın crack i:D

Geri