Windows 7 64 bit Netcad 4.0, 5.0 Kurulumu

A_f_B

New member
Reaction score
0
ÖNEMLİ UYARI:Videoda tam gözükmeyen (çözünürlükle alakalı) bir kısım var onu ben birde buradan yazacağım, Videoda Sing a system file seceneğini seçip next dedikten sonra çıkan pencere yazacaklarımız aynen şöyle olması lazım:
C:\Windows\System32\Drivers\resetat_2.sys

Tekrar merhaba arkadaşlar, Geçen günlerde paylaştığım mavi ekran hatası ile ilgili bir arkadaş 64 bit için olmadığını söylemiş doğrudur 64 bit yöntemi biraz değişik...

Fakat sadece sizler için biraz araştırıp dosyaları bulup upload ettim ve dosyanın içinde anlatımlı video mevcut olup video da anlatılanlar yapılırsa 64 bit için sorun çözülmüş olacaktır,

Burdan
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Hotfile.com: One click file hosting

Rar pass:[email protected]

bu dosyanın içinde videoyu dikkatlice uygularsanız sanırım sorununuz hallolur...

Sınama modu yazısını kaldırmak için işletim sistemize göre aşagıda verilen dosyanın içinden uygun olanı secip çalıştırıp y tuşuna basın.

SINAMA MODU YAZISINI SİLME

ÖNEMLİ UYARI:Videoda tam gözükmeyen (çözünürlükle alakalı) bir kısım var onu ben birde buradan yazacağım, Videoda Sing a system file seceneğini seçip next dedikten sonra çıkan pencere yazacaklarımız aynen şöyle olması lazım:
C:\Windows\System32\Drivers\resetat_2.sys

NOT:Videodaki resetat64 klasörü sizlerin ısrarı üzerine buldum ve sizlere sundum!!!
Yanlışlıkla
postthanksi.gif
butonunu kullanabilirsiniz...:001_rolleyes:
[/CENTER]

fileupyours hata veriyor kaç gündür giremiyorum...bir kontrol edebilirmisin veya rapide atabilirmisin?

A_f_B size sorum olacaktı ben pzel msj atamıyorum eger msn adresinizi verirseniz sevinirim size netcad hakkında sorum olacaktı. simdiden tesekkürler iyi calısmalar

ResetAt dosyası bende boş nasıl olacak anlatırmısınız yada o klasörü de rapid yaparmısınız
Çok acil ne yaptıysam olmadı :( :(

vistada denedim sıkıntı bitti çok sağol paylasım için teşekkürler

ResetAt dosyası bende boş nasıl olacak anlatırmısınız yada o klasörü de rapid yaparmısınız
Çok acil ne yaptıysam olmadı :( :(

Arkadaşım zaten ben sana resetat dosyası vermedim kaldı ki nasıl boş olsun o video sadece sürücü imzalamayı nasıl devreden çıkaracağını yazıyor diğer dosyada crack işlemlerini nasıl yapacağın anlatılıyor oku istersen içeriği,,,,

Teşekkürler

Teşekkürler dostum emeğine sağlık...

hocam benim makine 64 bit ve vista kullanıyorum. verdiğin linkleri indirdim lakin videoda anlatıyor dediğin şeyin videosu açılmıyor. bu yüzden hl driver ve diğer dosyayı içeren şeyi burada adım adım açıklayabilirsen harika olur.

tşk

en kısa zamanda

hocam benim makine 64 bit ve vista kullanıyorum. verdiğin linkleri indirdim lakin videoda anlatıyor dediğin şeyin videosu açılmıyor. bu yüzden hl driver ve diğer dosyayı içeren şeyi burada adım adım açıklayabilirsen harika olur.

tşk

en kısa zamanda sana yardımcı olmaya çalışacağım,

Yanlışlıkla
postthanksi.gif

bu video nun uzantısı neden .avi , .mp4 , .vla falan değilde exe ve neden bunun içerisindeki dosyayı tarattığımda virüs çıkıyo?

bu video nun uzantısı neden .avi , .mp4 , .vla falan değilde exe ve neden bunun içerisindeki dosyayı tarattığımda virüs çıkıyo?

Arkadaşım sana bu illa kur diyen kaldı ki madem çok bu kadar şey biliyorsun o halde kendin bul cevaplarını bu kadar millet hiç bişey demiyor sen de virüs çıkıyor kurma o zaman,,, Sanki kafana silah dayadık senin yaaa....
Adama bak yaaa

arkadaş bende bu resatat 64 klesörü yok

arkadaşım oradaki sadece sürücü imzalama bölümünü kullan geri kalan kısmını diğer dosyada anlatıldığı gibi yap,

Videodaki resetat klasörü sizdeki rusb klasörüdür,

Buyurun resetat64 dosyası

Tekrar merhaba arkadaşlar, Geçen günlerde paylaştığım mavi ekran hatası ile ilgili bir arkadaş 64 bit için olmadığını söylemiş doğrudur 64 bit yöntemi biraz değişik...

Fakat sadece sizler için biraz araştırıp dosyaları bulup upload ettim ve dosyanın içinde anlatımlı video mevcut olup video da anlatılanlar yapılırsa 64 bit için sorun çözülmüş olacaktır,

Burdan

Hotfile.com: One click file hosting

Rar pass:[email protected]

bu dosyanın içinde videoyu dikkatlice uygularsanız sanırım sorununuz hallolur...

NOT:Videodaki resetat64 klasörü sizlerin ısrarı üzerine buldum ve sizlere sundum!!!
Yanlışlıkla
postthanksi.gif

hocam win 7 64 bit kullanıyorm videodaki yapılanları eksiksiz harfiyyen yaptm fakat netcad hala çalışmıo...bi yardm lütfen..:sad::help

hocam win 7 64 bit kullanıyorm videodaki yapılanları eksiksiz harfiyyen yaptm fakat netcad hala çalışmıo...bi yardm lütfen..:sad::help

Fatih 64 bit işletim sistemindeki tek sorun sürücü imzalama kısmı diğer kısımları 32 bit sistem ile aynı, Sana tavsiyem yine bu forumda verdiğim win7 mavi ekran hatası http://www.hackhell.com/windows-7/638399-netcad-mavi-ekran-hatasi-100-kesin-cozum.html burdaki crack işlemlerini de ayrıca yap sonra sürücü imzalama kısmını hallet.

Geri