Windows 7 64 bit Netcad 4.0, 5.0 Kurulumu

kardeş senin söğlediğin tüm adımları yaptım. Ama netcad i çalıltırmaya çalıştığm anda ''netcad 5.0 GIS çalışmayı durdurdu'' hatası alıyorm. bilgisayarım lattop çift çekirdek. İşletim sistemim ise win 7 64 bit home basic. Lütfen yardımm be kardeş.

ya kardeş bi yardım istedik bi dönsen artık okadar indirdik ettik yazık olmasın

kardeşim Allah senden yüzbinkez razı olsunn olay tamamdırrr:D

Çok teşekkürler adım adım uyguladım oldu kardeş aeline emeğine sağlık. Allah sizden razi olsun.

ark. netcad dosyasının rapit te bulamadım bana gönderme şansı olabilrir mi
Windows 7 de netcad kurmam lazım

ark. hata veriyor bu işi çözemedim bana yardım edermisiniz.
windows 7. 64 bit

arkadaşlar ben yaptım ama netpro modülü çalışna netcad5.0 bulamadım. Elinde olan varsa link atabilir mi?

çalışmıyor çalışmıyor
netcad cizi tipleri yani ilk menü geliyor sonra kilitleniyor
Intel Core i5 cpu 2.53 4 çekirdek

çözüm bulmanızı bekliyorum

ark. neden herkes yapıyor bizimkinde olmuyor anlamadım
windows 7 da 64bit mi sorun var
vistada çalışıyor

64bit sistemimde olmadı malesef.. anlatımını birebir uyguladım fakat yine aynı açılışta çizgi tiplerinde donup programı kapat uyarısı veriyor.. atladığım yanlış yazdığım hiçbir yer yok bu konuda tüm yazdıklarını okudum videoda gözükmeyen kısımlar falan hepsini doğru birşekilde girdim yapılması gereken herşeyi yaptım fakat olmadı işte.. 64bitte çalıştıran arkadaşlar lütfen bana bi şekilde ulaşın özelden ya da hızlı mesaj ile yanıt verin ama ulaşın.. haritacıyım ve netcad kurmam gerekiyor..

çalıştıramadım

bende herşeyi harfiyyen ve eksiksiz yapmama rağmen başaramadım netcad sn de siyah ve beyaz şeklinde kayboluyor bana yardımcı olabilcek biri varmı? veya bilgisayrda yüklü olan bir program veya driverla çakışıyormu? [email protected] ....

Bu komut dosyası bende olmuyor komut yanlış diyor komutu buraya yazabilirmisiniz

şimdi bu win7 de 64 bitte netcad 4,0 açılıyor mu deneyen varmı?

söylenenleri yaptım fakat açılışta kitleniyor çalışmayı durdurdu hatası veriyor win7 64bitte. zamanında vistayada kurmuştum ama win7 de çalıştıramadım. çoğu kişide aynı problemden muzdarip ilgnç

Win7 64 bit kullanicisiyim,anlatilanlari ayni sekilde yaptigim halde hicbir sekilde calismiyor netcad 5.1

Geri