Windows 7 Aldatma

GemaR

Banned
Reaction score
0
Sevgili kardeşlerim...
Windows 7 3 gündür kullanıyorum iyi güzel hoşta program uyumsuzluğu berbat bunun 2009 uygulamalarını çalıştırmıyo microsoft yine bizi kandırdı galiba.

Buradaki arkadaşlar bazılarını tenzih ederim çok abattınız win7 yi bende yükledim ama uyumluluk bakımında vistadan kötü emin olabilirsin hatta berbat tuneup2009 kasper unlocker vs vs programları çalıştırmıyo ha diyeceksinki XpMode kur o zaman vistayla aynı hesaba gelecek hatta vistadan daha çok RAM yiyecek....

Vistadan farkı gördüğüm kadarıyla sistem optimizesi,yeni dizayn,DX11
Başka birşey yok öbürleri vistada var ama ön planda değil...
Harrbiden abarttınız kardeşlerim.Bence uyumluluk bakımından Vista sp2 nin eline su dökemez.Çünkü XP programlarını 64 bitte bile sorunsuz çalıştırıyordum.....
Bizim için önemli olan uyumluluk onun için gene win7 sp2 yi bekliceğiz....
Tavsiyem Xp ve diğer programlarını çalıştırmak istiyorsanız vista sp2 sorunsuz...
Selametle...

valla sende sıkıntı var kardeş uyumluluğu aynı xp gibi sürekli ve daimdir

Yok canım kardeşim sıkıntı bende değil.
RC
bile daha iyiydi.Ama RTM ye geçince böyle birşey yaptılar akıl sır ermiyor isteseler vistada yaptığı uyumluluğu aynı şekilde bunada yapabilirlerdi.Ama niye yapmıdılar gerçekten merak ediyorum...
Selametle...

Kullanamadığın programlar ne ki kardeşim. . ya böle bir iki şeyi bilmeden kurmaya çalışıosunuz olmadığı zaman windows 7 kötü. . kullanan nasıl kullanıyor. . Hatayı işletim sisteminde aramayın. .

Hay hay...
tune up 2009,unlocker 188,mod 610,visual studio 2005,Eset NOD32 Anti-Virus Business Edition 3.0.684.0,netstumbler ve VMware daha vardır ama benden bu kadar Bunlar için XPModu yükleyin diyorlare ama o zamanda gene RAM tüketiyor dolayısıyla 2gb ram olması gerek.

Sevgili kardeşlerim...
Windows 7 3 gündür kullanıyorum iyi güzel hoşta program uyumsuzluğu berbat bunun 2009 uygulamalarını çalıştırmıyo microsoft yine bizi kandırdı galiba.

yeni çıkmış diye uyumluluklarda sorun var ama programıvs. özelliklerden uyumluluk bölümünden xp yi seçebilirsin

Arkadaşlar, galiba bir konuda küçük bir yanılgı içerisindeyiz. Microsoft bir işletim sistemi hazırlarken aman piyasadaki paket programlara da uyumlu olsun gibi bir düşünce taşımaz, aksine ürünlerini satabilmek için piyasadaki programların sisteme uyumlu olma gerekliliği vardır. Dikkat edecek olursak her yeni microsoft sürümünden sonra paket program hazırlayan şirketler microsoft'un yeni sürümüne uygunluğunu ürün açıklamalarında belirtirler. Burada sözü geçti diye yazıyorum örneğin; tuneup Windows 7 ile uyumlu tuneup 2010'u (beta) çıkarmış piyasaya sürmüştür.

vala arkadasim sana katilmiyorum uyumsuzluk sende neden mi wmplayer kullaniyorum ram demissin de sen xp ve vista da ram kullanimina dikkat ettin mi ? dvd yazdirirken 4 bg lik ramden sadece 150 mb kaldigi gunleri ben cok daha iyi hatirliyorum ben suan 3 tane sistemde kullaniyorum ve uyumsuzlukla ilgili bi sorunla karsilasmadim senin indirip kulladigin surumde sorun var sanal surucu konusuna da gelince ultra iso da sorun cikartmiyor

Ben xp kullanıyorum hiç uyumluluk sorunum yok :D

vala arkadasim sana katilmiyorum uyumsuzluk sende neden mi wmplayer kullaniyorum ram demissin de sen xp ve vista da ram kullanimina dikkat ettin mi ? dvd yazdirirken 4 bg lik ramden sadece 150 mb kaldigi gunleri ben cok daha iyi hatirliyorum ben suan 3 tane sistemde kullaniyorum ve uyumsuzlukla ilgili bi sorunla karsilasmadim senin indirip kulladigin surumde sorun var sanal surucu konusuna da gelince ultra iso da sorun cikartmiyor

wnplayer de sorun yok zaten.
Windowsun bütün sürümleri dvd yazarken kasar.
Windows 7 kötü demiyorum zaten.Sadece vista 64 sp2 de verdiği desteği win7 64bite de verebilirlerdi.
HatırlatayımVista SP2 64/32 şu an XP programlarının hepsini çalıştırıyor sadece win2000 ve öncesinde bazılarında sorun çıkarıyor zaten pek kullanan da yok.......

kav 2010 kis 2010 kullan daemon tools yerine ultraiso 8-9 kullanın ben hiç bir programımda ve oyunumda uyumsuzluk sorunu yaşamadım win7 de...

özeliklerden dosya uyumluğluğunu da dene ... he ama sen alışmak kullanmak istemiyorsan ne desek boş ^^

kav 2010 kis 2010 kullan daemon tools yerine ultraiso 8-9 kullanın ben hiç bir programımda ve oyunumda uyumsuzluk sorunu yaşamadım win7 de...

özeliklerden dosya uyumluğluğunu da dene ... he ama sen alışmak kullanmak istemiyorsan ne desek boş ^^

Yok kardeş konuyu açtığımda 64 bit kullanıyordum şimdi 32 bit gene uyumsuzluk var ama 64bitteki gibi değil.....

En az 6 aydır, trial versiyondan beri kullanıyorum. Çok eski programlar hariç tümünü çalıştırıyor. Laptopumun tüm driverlerini direk yüklüyor. Çok daha hızlı ve stabil. Hala XP demeyin lütfen.. Bu kez Bill amcanın iyi iş çıkardığı ortada..

Windows 7 Windows vista üzerine inşa edilmiştir..Dolayısıyla benzer özelliklere sahipler.Ancak ayrıldıkları noktalar var.Vista service pack 2 ile zaten stabilite konusunda son durumuna erişmiş durumda ancak windows 7 daha çiçeği burnunda bir işletim sistemi.Bu durumda da vistanın yazılımlar ile uyumluluk sorunu çıkarmaması beklenen bir durumdur.Ancak windows 7 için biraz daha beklememiz ve sabır göstermemiz gerekecek.Buraya kadar olan sadece görünen kısımdı.

Ancak windows 7 tamamen windows vista kopyasıdır! Microsoft Windows vista üzerinde de yapılabilecek olan iyileştirmeleri yapıp adını windows 7 koymuştur.Burada microsoft için söylenebilecek birşey yok aslında tamamen pazarlama stratejisi.Bizim yapabileceğimiz çok fazla birşey kalmıyor bu durumda.Herkes tercihini yapar windows vista ya da windows 7 önemli olan memnuniyet meselesi. Ayrıca doğru ayarlarla windows vista kullanılırsa windows 7 performansını çok rahat verecektir.Demek istediğim microsoft windows vistayı doğru ayarlayıp windows 7 olarak piyasaya sürmüştür.

Geri