Windows 7 Aldatma

Daha tartışmaya gerek yok o uyumsuz saydığın programlar üreticinin alanındadır microsoftun değil.
Üreticiler güncelleme yapacak yapıyorda zaten zamanla istediğin hepsi yada çoğu uyumlu olur.

(bkz. win 7 uyumluluğuna erkenden önem veren üreticiler:
Tuneup Utilities 2010 (win7 uyumlu 2009dan daha iyi)
Eset AV/IS (win 7 uyumlu)
Kaspersky Windows7 için değişik bir sürümü vardı diye hatırlıyorum bayadır...
(kaspersky for windows 7 yazarsan bulursun sitesinde)
ve daha birçok programın üretici sitesine girdiğinde features kısmında uyumluluk kısmına Windows 7nin eklendiğini görürsün.
sorun microsoftda değil yani...

(bak kaspersky icin ne diyor CNET : http://cnetturkiye.com/haberler/107-yazilim/3520-windows7-kaspersky-lab-ile-guvende )

valla ben hiçbir uyumsuzluk sorunu ile karşılaşmadım hatta dedikleri kadaar varmış hatta daha güzelmiş dedim yaklaşık 1 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yok 32 bitte

versiyonu nedir?? 7600 ise sorun çıkmaması gereqir.(7100 ver. bile vistadan iyi Sp2'si hariç :durdurun)
uyumlu sürücüleri ve bazı programların (Antivirus gibi) güncel sürümlerini indirmen gereqiyor.:sneaky2:

vallah başta benim de uyumluluk sorun var updateleri yapınca sorun kendiliğinde çözüldü 64 bit ultimate kullanıyorum

:D şu ana kadar sadece partition magic 8.0 da sorun yaşadm onun yerine de EASEUS Partition Master kurdum sıkıntı yok. şu andaki Kurulu programlar :

alcohol %110, ashampoo winoptimizer 6/Internet accelerator, driver genius, Eset Smart Security 4, Hdtune pro, Iobit security360, Limewire turbo, Uniblue Registry Booster, Sony Vegas Pro 9.0, Total Uninstall, Total Video Converter, Tune Up Utilities2009, visual studio, vb.vb.vb.vb.

dediğim gibi şu ana kadar sadece Partition Magic 8.0 da sıkıntı oldu.Onun dışında sorun çıkartan herhengibi programla karşılaşmadım...

Hay hay...
tune up 2009,unlocker 188,mod 610,visual studio 2005,Eset NOD32 Anti-Virus Business Edition 3.0.684.0,netstumbler ve VMware daha vardır ama benden bu kadar Bunlar için XPModu yükleyin diyorlare ama o zamanda gene RAM tüketiyor dolayısıyla 2gb ram olması gerek.

Adı geçen programların çoğunu win7'nin beta sürümlerinden final sürümüne kadar bir çoğundan kullandım ki 64 bit kullanıyorum benim sorun yaşama riskim daha fazla olmasına rağmen daha önce sorun yaşadığım daemon tools olmuştu onunda win7 uyumlusu çıktı vistada çalıştırıpda win7'de çalıştıramadığım tek oyun da pes 6 oldu ama pes 9 ve pes 10 çalıştı:) Oldukça sık program kuran deneyen birisi olarak win7 bence bir xp etmez ama xp'ye yakın uyumluluk bakımından sen başka bir problem dolayısıyla sıkıntı yaşıyor olabilirsin.

Bilgisayarım-sağ tık-özellikler-gelişmiş sistem ayarları-gelişmiş sekmesinde olmanız gerek değilseniz gelişmiş sekmesine gelin-aşağıda performans penceresinde ayarlar kutucuğuna tıklayın- En iyi performans için ayarla'yı tıklayın- tamam deyin. hiç bir sorununuz kalmaz.

Win 7 Ekran kartı ve sistem güncellemelerini yaptıysan sorun olmuyor. Autocad 2007 dahil Win7 Ultimate de çalışıyorum. Olmazsa RegCure programıyla sistem hatalarını bi kontrol etsen, bir de yeni işletim sistemi yeni kurulmuş programlar var. Disk Defrag etsen sanırım sorun kalmayacaktır.

Ben 64 bit Ultimate kullanıyorum . Sorun yok.

Katılmıyorum şimdiye kadar ki en iyi windows sürümü ve nerdeyse mükemmel..

Windows 7 işletim sistemini çıktığından bu yana kullanıyorum,uyumsuzluğuna rastlamadım.Uyumsuz programların kısa yoluna sağ klik yapıp uyumluluk modunu 2000 ne ayarlayın,programınız çalışacaktır.Microsoft sizi kandırmışsa,sizde microsoftu kandırın.

win7 x64 ultimate yüklü raid0 sistemde taş gibi çalışıyor uyumsuz programlar eski demektir yenilerini bulun yoksa çöpr atın bu hıza ayak uyduramayan programı ne yapayım ;) win7 uyumlu yapsınlar değil mi arkadaşlar?

win 7 ye laf yok. mükemmel ötesi çıktı. 3 haftadır kullanıyorum pişman değilim.

win 7 ye laf yok. mükemmel ötesi çıktı. 3 haftadır kullanıyorum pişman değilim.

Laf eden yok zaten uyumluluk kötü microsoft bile kabul ediyor biz mi yalanlayalım.Kendileri diyor istersen ara şu şu şu özellikleri kaldırdık diye...Şu an vistadayım win7 sp1 ni bekliyorum bende hiziranda çıkacak bildiğim kadarıyla.Sp1 de çözmeyecek bazı şeyleri ama gene iyi olacaktır ama sp2 de her zamanki gibi tam yerine oturur.Windowsun kaderi bu hep aynı şeyleri tekrarlıyor ne hikmetse hiç değişmiyor...

sistemin dandikse windows ne yapsın

hertürlü uyumluluğu var ister xp ukllan ister vista ister win7 kullan ben 5 aydır kullnaıyorum kuramadığım program yok hepsini destekliyor

hertürlü uyumluluğu var ister xp ukllan ister vista ister win7 kullan ben 5 aydır kullnaıyorum kuramadığım program yok hepsini destekliyor

Xp sevdiğim söylenemez ama uyumluluk bakımında iyi.Vistada öyle.
Bazen programlarda uyumsuzluk yaşayınca vistaya geçiyorum.Vista uyumluk bakımında Xp gibi.

Şu an win7 deyim ama hala bazı programlarda sıkıntı yaşıyorum ne hikmetse program çalşıyo ama bazı fonksiyonları çalışmıyo oda Xp yada vista uyumluluk modunda.

Zaten micriopsoft ta inkar etmiyo onun için XPMode uygulamassını geliştirdiler.Adamalar inkar etmiyo siz bana sorun yok diyorsunuz ben şu an kullanıyorum.Sistemimde çok iyi.
Windowsun kaderi bu sp siz olmaz bana bir tane windows söyle sp siz işe yarayan xp bile bugün sp2 olmadan kullanamazsın.Kullansan bişi yükleyemezsin.

Mecbur şu an günceleme geliyor bana bangır bangır.Sp1 i bekliyeceğiz...

yaklaşık 2 aydır çok memnunum evet bazı proğramları çalıştırmıyor ama çaresi var setup sekmesine gelip sağ tuşa bastığında uyumluluk sorunu giderme var oradan yüklüyorum ama hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar bence en iyi işletiim sistemi

Geri