Windows 7 Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
Microsoft, yeni ürünlerini duyurmaya devam ediyor. Geliştirilmeye devam edilen işletim sistemi Windows 7'nin 34 yeni görüntüsü internete düştü.

Microsoft, elindeki tüm kozları PDC 2008'de oynamaya devam ediyor. Herkesin merakla beklediği en yeni masaüstü işletim sistemi olan Windows 7'nin kullanıcılarla paylaşılabilir son haline ait görüntüler, Winfuture web sitesinde yayınlandı. Aşağıda, en yeni Windows'a ait 34 ekran görüntüsü bulabileceksiniz. Bu ekran görüntüleri, XP'den sonra önemli bir kilometre taşı olan Vista'dan sonra bizi nasıl bir işletim sistemi beklediği hakkında önemli bilgiler verecek.

İzleyin

Microsoft, Windows 7 Pre-Beta hakkında son notlarını da kendi web sitesinde duyurdu.

görüntüsü vista ultimate den farksız vista dan sonra vista geliyo gibi bişey :S

VistadaN FaRKI OLmadigi gißi TutuLacagini sanmiyorum RaM Tuketiminin Yüksek oLdugu Sistem Gereksinimlerininde ßir O kadar oLdugunu ßiLiyorum :goz: Çıktıgında upLarim ;) Simdi Vista Lite UpLuorum :hhmanD

İnsanların vistaya alısamamasının vistayı benimseyememesinin sonucudur bu Windows7... Teşekkürler cehennem :victory

az biraz hızlandırmışlar o kadar. vistada hiçbir farkı yok. bir çok spekülasyon bulabilirsiniz internette. bizzat kurup denedim. sonra XP mi özledim :D :D :D

Ya kardeş peki driver uyumluluğu nasıl oluyor. Birde nette dolaşan bir söylentide vistadan daha az sistem gereksinimi istediği yönünde. Bunun hakkında bir bilgin varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri