Windows 7 Bios

Chaplin

New member
Reaction score
0
Windows 7 ile format attıktan sonra tam 3 tane işletim sistemi gzukuyo bilgisayar boot yaparken ama cok eminim ki o sistemleri tamamen silmiştim harddiskimden. Açılışta bu işletim sistemlerinden hangisini secmek istiyosunuz sorusunu gormemem için ne yapmalıyım ? Tesekkurler şimdiden gostereceginiz yardımlar için.

windows 7 yi c ye format atmadan kurarsan windows old diye bi klasör oluşuyor c nin içinde onu silebilirsin mesela ama o klasörün içinde c de kalan eski bilgilerin falan varsa alabilirsin onlara hiç bişi olmuyor 7 yi yüklerken

bakyim bi arıcam o dosyaları ama tertemiz format atmıstım anlayamadım nasıl eski dosya kaldıgını

kardeş bunun tek çözümü bütün hardiski biçimlendirmek ve hem yeniden c ve d yi oluşturmak
bootmgr diye bir dosya var üç işletim sistemi ondan var sen onu silsen bu sefer hiçbirşey açılmaz sadece siyah ekran çıkar
dediğimi yap kurtulursun....

cok tesekkur ederim yardımlarınız için dedikleriniz yapacagım sonucları bildirirm.

MrCrazyman yukledim senin programı tam 10 saniyede butun problem halloldu ellerine saglık :D

Geri