Windows 7 Build 7077 x64 iso

hemen sömüreyim kardeş teşekurler

Artık şu windows 7 bir finale ulaşabilse hem son kullanıcı açısından hemde
kendi adına çok iyi olacak diye düşünüyorum her gün ayrı bir beta sürümünü
görmeye başladık beta bu işletim sistemine çok yapıştı kurtul artık betalıktan win 7 : )...
veya kurtar artık betalıktan microsoft son gözdeni..

Merhaba arkadaşlar ben bunu 2 gündür indiriyorum nihayet bu gün indirme bitti, partlardan çıkardım birleşmiş halde bir rar dosyası iso uzantılı bir şey geldi, deamontosla açtım ama çalışmıyor hata veriyor (geçerli win 32 uygulaması değil diyor) lütfen ilgilenin benim pc kaldırmadığı içinmi bu hatayı veriyor.( benim pc min sistem özellikleri: 2 gb ram , gigabyte GA945 anakart ati radenon 256 mb harici ekran kartı, windows sp3, )Lütfen acillllllll yardım, şimdiden teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar ben bunu 2 gündür indiriyorum nihayet bu gün indirme bitti, partlardan çıkardım birleşmiş halde bir rar dosyası iso uzantılı bir şey geldi, deamontosla açtım ama çalışmıyor hata veriyor (geçerli win 32 uygulaması değil diyor) lütfen ilgilenin benim pc kaldırmadığı içinmi bu hatayı veriyor.( benim pc min sistem özellikleri: 2 gb ram , gigabyte GA945 anakart ati radenon 256 mb harici ekran kartı, windows sp3, )Lütfen acillllllll yardım, şimdiden teşekkürler...

ARKADAŞIM İNDİRDİĞİN BU SURUM 64 BİT, POWER İSO YADA ULTRAİSO İLE DUSK HIZLARDA YAZDIRIR VE KURLUMDA BAŞLANGIÇ SEÇENEGİNİ DVD OLARAK SEÇİP KURULUM YAPARSAN DAHA İİ OLUR BİRDE SİSTEMİN 64 BİT DESTEKLEYİP DESTEKLEMEDİĞİNDEN EMİN OL PARTLARDA HATA YOK

partlarda hiç bir sorun sistemin 32 bit mi 64 bit mi olduğunu bilmiyorum bide benim işlemcim intel pentium (R) dual cpu 2.0 Ghz kendi pc me kurabilirimiym bu sistemle acil cevap bekliyorum, çok teşekkürler...

partlarda hiç bir sorun yok demek istemiştim:)Özür

partlarda hiç bir sorun sistemin 32 bit mi 64 bit mi olduğunu bilmiyorum bide benim işlemcim intel pentium (R) dual cpu 2.0 Ghz kendi pc me kurabilirimiym bu sistemle acil cevap bekliyorum, çok teşekkürler...

partlarda hiç bir sorun yok demek istemiştim:)Özür

arkadaşım senın adına üzgünüm sistemin win 7 için dusuk kalıyor arastırmalara gore kurabılırsın fakat kullanamazsın bu yuzden sanırım pc degıstırene kaar xp kullanmaya devam edeceksın sana yenı bir pc yolunda bol şanşlar dilerim

Eyvallah çok sağol bilgilnedirdiğin için, Bu kadar emeğim boşa gitti 2 gündür heycanla indiriyordum keşke önceden bilgi alsaydım, neyse olan oldu...ayyıldız86 kardeş senin win 7 32 bit lik paylaşımın var onu kursam kaldırırmı acaba tekrardan teşekkürler...

Eyvallah çok sağol bilgilnedirdiğin için, Bu kadar emeğim boşa gitti 2 gündür heycanla indiriyordum keşke önceden bilgi alsaydım, neyse olan oldu...ayyıldız86 kardeş senin win 7 32 bit lik paylaşımın var onu kursam kaldırırmı acaba tekrardan teşekkürler...

istersen biraz daha araştır win 7 gereksinimlerini forumda bir yerlerde yazılmıstı pc uygun ise yinede beklemeni onerırım cunku 5 mayısta yeni bir win 7 yanı rc surumu ındırıme sunulacak

Geri