Windows 7 Build 7100 Orj. Türkçe dil paketi 32 & 64 bit

-MaTaDoR-

New member
Reaction score
0
32 Bit : http://rapidshare.com/files/227742602/lpx86_tr.cab

64 Bit : http://rapidshare.com/files/227741457/lp_tr-tr_x64.cab

Not : Dosyaları cab tan çıkartmayın.

Windows Rc Dil Paket
Uygulaması

snccir.jpg

2l91rte.jpg

2ymeph0.jpg

2n6xb41.jpg

2557wc9.jpg

258cc9z.jpg

f3azqe.jpg

2mr74fn.jpg

357ioi0.jpg

2094swx.jpg

Saglam duruyor .emegine saglik .türkce dil tabanli resim konulursa deneyenlerden daha güzel bir imaj yaratacakdir

Saglam duruyor .emegine saglik .türkce dil tabanli resim konulursa deneyenlerden daha güzel bir imaj yaratacakdir

Yama değil microsoftun kendi dil paketi ondan sağlam. haklısın bu arada son halini paylaşmayı unutmusum:) yaşlanıyorum galiba:)

21482ls.jpg

Ay YıLdız SağoL Sâyende Dertsiz Başıma Dert Açtın. Windows 7 İndirmiştim Ama Kurmamıştım. Şimdi Onu CDye Yazdırıp Kurmayı Düşünüyorum Sırf Meraktan. Daha Dün Format Attım. Vista yükLüydü XP Kurdum Üstüne. Pek De Hoş OLdu Ama SEVENLeri Ayırmamak Gerek. Göz Önünde Dursun. :)

Ay YıLdız SağoL Sâyende Dertsiz Başıma Dert Açtın. Windows 7 İndirmiştim Ama Kurmamıştım. Şimdi Onu CDye Yazdırıp Kurmayı Düşünüyorum Sırf Meraktan. Daha Dün Format Attım. Vista yükLüydü XP Kurdum Üstüne. Pek De Hoş OLdu Ama SEVENLeri Ayırmamak Gerek. Göz Önünde Dursun. :)

arkadasım ıstersen 5 mayısı bekle orj turkçe yuklersın

BekLeyemedim Kurdum BiLe :) 5 Mayısta Bi daha YükLerim. SöyLediğin iyi OLdu. Şimdi Program KurmakLa FiLan Uğraşmayayım Boş Yere.

Bende 5 Mayıs'ı bekliyorum yani 4 gün sonra

teşekkürleerr emeğine sağlık

5 mayısı beklemeye gerek yok ben yükledim. gayet de iyi çevirilmiş. sadece yardım menüsü ingilizce onun dışında tamamen türkçedir.

5 mayısı beklemeye gerek yok ben yükledim. gayet de iyi çevirilmiş. sadece yardım menüsü ingilizce onun dışında tamamen türkçedir.

Bu dil paketleri zaten sızan paketler oyle bır kaç kısının cevırmesıyle olusan paketler degıl mıcrosofta aıt olan dıl paketlerı ondan türkçeleştirme başarılı:)

abi neden 5 mayıs yani eminmisiniz.beta değil değil mi?

ben neden yükleyemiyorum ya 7077 için yok mu türkçesi

abi neden 5 mayıs yani eminmisiniz.beta değil değil mi?

ben neden yükleyemiyorum ya 7077 için yok mu türkçesi

5 mayısta orjınal olarak mıcrosofttan türkçe olarak rc surumu ındırebılecez o yuzden 5 mayısı bekleyın dıyorum dıl paketlerı sadece rc surumu ıcın yanı buıld 7100 için:)

ellerin dert grmsin kaliteli paylaşm:clap:clap

5 mayısta orjınal olarak mıcrosofttan türkçe olarak rc surumu ındırebılecez o yuzden 5 mayısı bekleyın dıyorum dıl paketlerı sadece rc surumu ıcın yanı buıld 7100 için:)

iyi de 5 mayısta cıkıcak olanda zaten RC 7100 = ) ayyıldızın verdiği diL paketini yukLeseniz de bişi deişmiecek... forumda RC 7100 ü verdik ona bu konudaki diL paketinizi yukLemeniz yeterLi... hee indiririm diorsanız o ayrı ;) kotacıLarın kotaya zarar =)

Benim Kurduğum 7077 OLunca Bu DiL Paketi EkLenemedi. HaLbuki Ne UmutLarım Vardı. Neyse Azcık İngiLizce ÇaLışayım Ben 5 Mayısa Kadar. :)

ben 7106 çinceden ingilizceye çevrileni indirmiştim,dil paketi ona da olur mu acabav:)

Arkadaşlar bilmem siz nasıl yüklediniz ama nedense ben indirdim gereken işlemleri yapıyorum ama dil dosyasını gösterdiğimde dosyanın olmadığını söylüyor lütfen yardım arkadaşlar

arkadaşım sabit konuya bak ve lütfen dikkate et dil dosyaları sadece 7100 yani RC için

Geri