Windows 7 Build 7229 32 & 64 BitTürkçe

-MaTaDoR-

New member
Reaction score
0
xg9kwp.jpg

Arkadaşlar Sabit konuda Bulabilirsiniz
-MaTaDoR-​

kardeş bi yardım edersen sevinirim. Ben 7100 rc sürümünü kullanıyorum microsoftun kendi sitesinden indirdiğim şimdi senin verdiğin torrentten hem 7201 hemde 7229 sürümlerini indiriyorum. Sen çok fark var 7100 ile diğer sürümler arasında dedin benim kanıma girdin şimdi 7100 sürümüde çok mavi ekran hatası veriyor bide bluetooth driverında hep sorun cıkarıyor. Ben şimdi hangi sürümünün kurayım 7201 sürümünümü 7229 sürümünümü kurayım sen anlıyorsun bu işlerden ben şu an ikisinide idiriyorum bi yardım edersen sevinirim. Bide arkadaşım bu torrentlerin içinde gömülmüş herhangi bi virüs,malware yada backdoor olurmu acaba nede olsa torrent? Sen final sürümüde temmuzun ortasında çıkar demişsin gercekten o kadar erken cıkarmı?

7229 u kur tabıkı bu arada mavi ekran hataların ram ve harddıskten de kaynaklanıyor olabilir final hakkında sızıntılar oyle bende onların yalancısıyım

hem ram hemde harddisk ikiside daha yeni kardeş onlardan oldugunu sanmıyorum ama bende anlamadım kafaya göre mavi ekran veriyor daha önce vista kurulu idi onda mavi ekran vermiyordu.Kardeş sen bayağı takip ediyorsun galiba bu işleri win 7 home premium çıkış f,yatı hakkında bi bilgin warmı? İlk kez para vererek alınacak bi işletim sistemi yaptı adamlar artık bunun üstüne çıkamazlar herhalde onun hakkında bilgin varsa bilgilendirirsen sevinirim.

Haydi buyrun bakalım 7201, 7227, 7229 derken biraz önce Build 7231'in çıktığını okudum. Yetişebilene aşkolsun! Yarım saat sonra 7233 çıkarsa şaşırmam.

7231 ve 7232 sanalda kurulabilen build ler daha iso olarak piyasaya çıkmadı şu an için en ideali 7229 kurmak iler ki günlerde daha karşımıza ne çıkacak bakalım bekleyip görecez
mavi ekran hatası alan m3rih arkadaşım eğer ram ve harddiskten değil diyorsan ki bence ram ve harddiski test etmen için xp pro yu kurup denemende fayda var xp pro ram ve harddiskte sorun varsa mavi ekran hatası verir eğer ki xp kurdun böyle bir problemin yok ise indirmiş olduğun win 7 de eksiklikler var demektir kurarken hata vermeyebilir ama çalışırken mavi ekran hatası verebilir en iyisi xp yi kurup denedikten sonra burdan win 7 kuracaksan eğer 7229 tr entegreli olanı indir ve kur sorununun çözümü xp pro yu denedikten sonra netliğe kavuşacaktır...
Saygılarımla

ayberat arkadasım saol önerin için harddiski 3 ay önce aldım ilk önce xp pro kurdum heç mavi ekran yoktu sonra sıkıldım vistaya geçtim yine heç mavi ekran almadım ama nezman win 7 ye gectim mavi ekran hataları almaya başladım, ben rc yi microsoftun kendi sitesinden indirmiştim sorun olacagını sanmıyorum ama neden oldugunu bulamadım bakalım 7229 sürümünü yükleyincede dewam ederse final cıkıncaya kadar vistaya geçcez bakalım nasıl olacak

Ayyıldız başalarıyın devamını dilerim çook teşekurler

Geri