windows 7 full son sürüm silinme korkusu yok beklemeden indir..

sessiz_42

New member
Reaction score
0
w7dvd.jpg

windows7orjinaldowload2.jpg

Windows 7 Full + Orjinal + Türkçe + Aktivasyon

GÖNÜL RAHATLIĞIYLA İNDİREBİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR ÇALIŞIYOR SON SÜRÜM

32 bit indir :http://crypt-it.com/c/J1FPA9

ccf uzantılı dosyaları indirmek için CryptLoadprogramını indirin...

32BİT + 64BİT WİN7 TEK DVD İÇİNDE

weiter_zum_download.png

X64 + X86 TEK DVD: http://crypt-it.com/c/7KHU4P

ccf uzantılı dosyaları indirmek için CryptLoadprogramını indirin...

Programı çalıştırın...

40252345.jpg

rapidshare premium olarakta indirebilirsiniz arkadaşlar crypto programının ayarlarına girin

ekranalntskd.jpg

Programı çalıştırın...

40252345.jpg

adsz2x.jpg

adsz3h.jpg

adsz4ym.jpg

TEK TIKTA AKTİVASYON

ALTERNATİF:
Hotfile.com: One click file hosting

ALTERNATİF:
http://www.4shared.com/file/191555581/6c40...p_forumcam.html

arkadaşım emeğine sağlık.çok güzel ben indirdim iki linkidealınca ikiside inmiş. fakat türkçe_x86 part 2 yokonu nasıl indirebilirim.diyer tekrar full dvd son sürüm diye başlayan 11 adet rar dosyası var. onlarıda sağ tıklayıp uraya çıkar diyorum çıkınca 1 rar dosyası daha çıkıyor. acaba benmi yanlış bişey yapıyorum lütfen yardımcı olurmusun. şimdiden teşekkürler

birsürü win7 var bunların hangisi en iyi birtane indirdim donma duraksama problemi yaşayıp duruyorum.

arkadaşım emeğine sağlık.çok güzel ben indirdim iki linkidealınca ikiside inmiş. fakat türkçe_x86 part 2 yokonu nasıl indirebilirim.diyer tekrar full dvd son sürüm diye başlayan 11 adet rar dosyası var. onlarıda sağ tıklayıp uraya çıkar diyorum çıkınca 1 rar dosyası daha çıkıyor. acaba benmi yanlış bişey yapıyorum lütfen yardımcı olurmusun. şimdiden teşekkürler

yok doğru rapidshare silinen partları almadığı için içine bi ek dosya koyulup tekrar upload edilmiş... tüm rarları cıkarın sorun yok... iso dosyası çıkıcak içinden..

bu sürüm 22 ekimde piyasaya sürülen son sürüm ben kullanıyorum sorun yok..

boot ediyor içinde starter home premium ultimate sürümleri mevcut.. en az 10 makinaya kurdum :D hiç bi sorun cıkmadı uzaktaki arkadaslarımada bu linkten indirmelerini söyledim onlarda sorun yaşamamıs çok güzel..

benim sorun başka windowsta sorun yoktur belki ama ben çıkarınca part 2 yi istiyo part 2 bulma şansım varmı tekrardan indirmeyeyim. geçen 3,87 gb inmiş tabi kota dolup taşmış. part 2 yi bulursam sorunum kaybolur herhalde.

adsz4ym.jpg

resimdeki gibi oluyorya indirirken diğerlerini iptal et sadece part2 yi indir :)

arkadaşım premiumlar şifreyi nereye gircek

iyi günler arkadaşlar..bu win7 yi indirdikten sonra pc ye kurarken product key istiyormu acaba..ürün kodu ile ilgili hiç bir bilgi bulamadım bu başlık altında..cvplarsanız sevinirim...

toplam 11 rar dosyası indirdim.ancak birtürlü içindeki cevheri çıkartamadım..rarın içinden rar çıkıyor,komedi gibi..iso falan çıkmadı..lütfen biri yardımcı olabilir mi..

toplam 11 rar dosyası indirdim.ancak birtürlü içindeki cevheri çıkartamadım..rarın içinden rar çıkıyor,komedi gibi..iso falan çıkmadı..lütfen biri yardımcı olabilir mi..

rar'ın içindeki rarlarıda çıkartman gerekiyor.

rarın içindeki rarlarıda çıkartıyorum ancak yine parça parça rar olarak çıkarttığım yere açılıyorlar ve rar1de birtürlü açılmıyor..dosya bozuk gibi bi hata veriyor sürekli..şimdi tekrar indiriyorum rar1'i..biraz bu konuda acemiyim sanırım..en basit seviyede nasıl yapabileceğimi kısaca yazarsanız çok sevinirim..teşeklürler..

rar'ın içindeki rarlarıda çıkartman gerekiyor.

rarın içindeki rarlarıda çıkartıyorum ancak yine parça parça rar olarak çıkarttığım yere açılıyorlar ve rar1de birtürlü açılmıyor..dosya bozuk gibi bi hata veriyor sürekli..şimdi tekrar indiriyorum rar1'i..biraz bu konuda acemiyim sanırım..en basit seviyede nasıl yapabileceğimi kısaca yazarsanız çok sevinirim..teşeklürler..

sonunda çıkartmayı başardım..toplamda 2,23GB oldu..umarım bi eksiklik olmamıştır..ayrıca bir sorum var..ilgilenen arkadaşlar cvplarsa çok sevinirim..bunu kurarken herhangi bir product key isticek mi?çok teşekkür ederim..

arkadaşım premiumlar şifreyi nereye gircek

Sağ üstten ayarlara girin
ekranalntskd.jpg

iyi günler arkadaşlar..bu win7 yi indirdikten sonra pc ye kurarken product key istiyormu acaba..ürün kodu ile ilgili hiç bir bilgi bulamadım bu başlık altında..cvplarsanız sevinirim...

Fulldür güncellemeler açık zaten 26mb bi güncelleme alıyor.. Tek tıkta full yapma programı verilmiştir..

NOT:
x86 ve x64bit tek dvd verilmiştir..

hatazw.jpg

windows 7yi kurarken 'windows dosyaları genişletiliyor ' da %0 olarak kalıyor ve hiç ilerlemiyor.saatler gecmesine ragmen bir değişme olmadı. iptal edip tekrar actıgımda (windows dosyalarını windows.old olarak saklayacagını kurulumdan sonra kullanabılecegımı fakat eskı windows sürümünü kullanamacagını belirtmişti.) o uyarı cıkıyor ve pc açılmıyor.. lütfen yardımcı olabilir misiniz.. ?

paylaşımın için tşk ederim emeğine sağlık :)) yalnız aktifleştirme için kurulumdan sonra bi işlem yapmam gerekirmi ve ayrıca cdkey istiomu kurulum yaparken

başka siteden indirdim - kurdum windows 7
eski tv kartlarını baya zor kurduruyor - eski ekran kartlarını zor yüklüyor yüklesede sorunlu olur.
hız bakımından klasörler içinde gezmek çok hızlanmış nereyi açsanız kenarda tüm sürücüler ve erişim
bilgileri var. oyunlar için nvidia 7600 üzeri alırsanız sorun olmaz.
mozilla firefox aç kapa yapınca çok kasılıyor bazı yazılımları aç kapa yapınca kasılıyor
bu noktada sorun var.

güvenlik nihayet güzel düşünülmüş, 1 TB usb diski şifreledim sabaha kadar anca şifreledi
başka makinaya takınca disk biçimledirilmeli diyor DİKKAT !. bir kez şifrelemeye başlayınca
durdurmak mümkün olmuyor sabaha kadar şifreliyor, bu kısmı arızalı.

yazılımları kurarken hiç bir zaman xp yada vista - win 7 gibi seçeneklere gerek yok isterseniz
windows 98 de çalışan yazılımları kurabilirsiniz bu konuda 1 numara olmuş.

C:altına yükleme için mutlaka 15 GB boş alan gerekli yoksa oyun moyun kurdurmaz
ayrıca en az 1GB ram ve dual core ve üzeri işlemci şart yoksa aşırı yavaşlıyor.

hız bakımından problemli - çok güçlü mesela core duo işlemci 4 GB ram ile iyi çalışıyor
onun altındaki sistemlerde hız sorunları var.

ben şimdilik yine windows xp ile idare edeceğim hız - güvenlik - donanım bakımından 1 numara

18067d5c3dwin7shothaso.jpg

bunu daha yenı alınmıs toplama bılgısayara nsıl kurcaz yardımcı olacak varmı

Geri