Windows 7 korsan avında yakalananlar hiç üzülmeyin

harbikiz

New member
Reaction score
0
Windows 7 korsan avında yakalananlar hiç üzülmeyin eğer daha önce kurduğunuz crack yakalandıysa ilk önce onu kaldırın.

BU KONUDAN FAYDALANAN ARKADAŞLAR ASKERLERİMİZ ve POLİSLERİMİZDEN DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM LÜTFEN.........

şifre....................HARBİKİZ

link.....................HARBİKIZ

eyvallah harbikız zaten güncellemede yazar büyük ihtimal orijinal ürün avatajları falan diye o güncellemeyi yapmayıveririz ama microsoft bu ne yapcağı da belli olmaz...

eyvallah harbikız zaten güncellemede yazar büyük ihtimal orijinal ürün avatajları falan diye o güncellemeyi yapmayıveririz ama microsoft bu ne yapcağı da belli olmaz...
direk yükleme de yapabilir............

ben bir tane kullanıyorum ama yakalanırım die bunu da yanımda bulundurayım sana teşekkür ederim harbi kız

yaa iyide askerle polisle ne alakası var bunun?
bu crack ı indirdikten sonra askere polise dua ederken biri görse kesinlikle delirdiğimi düşünür.. :)

yaa iyide askerle polisle ne alakası var bunun?
bu crack ı indirdikten sonra askere polise dua ederken biri görse kesinlikle delirdiğimi düşünür.. :)
ne o zorunamı gitti aman senin duan eksik kalsın milyonların duası yeter......

ne o zorunamı gitti aman senin duan eksik kalsın milyonların duası yeter......

arkadaşım niye zoruma gitsin.. yani herşeyin bir yeri var crack paylaşımının altında böyle bir istekte bulunman sadece tuhaf geldi bana ..
neyse nasıl biliyorsan öyle devam et.. :001_rolleyes:

harbikız teşekkürler eski loaderi silmek için sağ alttaki uninstal e basıp daha sonra instalimi kullanacağız kolay gelsin

Su an icin benim güncellemelerim kapali ama yeni gelen güncellemeleri kontrol ederek yüklüyorum ama dedigin gibi microsoftun ne yapacagi belli olmaz!Peki senin tavsiyen nedir verdigin bu crack lari yakalandiktan sonra mi yoksa su an da yapsak olurmu!Ayrica paylasimin icin tesekkürler!

harbikız harikasın mod seçilirse adayım sensin :D

henüz yakalanmadım ama hazırda bulunsun.

harbikız teşekkürler eski loaderi silmek için sağ alttaki uninstal e basıp daha sonra instalimi kullanacağız kolay gelsin
dvd tak..win 7 i
repairde
komut isteminden
bootrec /fixboot
bootrec /fixmbr
deyip bir de başlangıcı onarı seçersen tüm loaderlardan kurtulursun.....kolay gelsin

Su an icin benim güncellemelerim kapali ama yeni gelen güncellemeleri kontrol ederek yüklüyorum ama dedigin gibi microsoftun ne yapacagi belli olmaz!Peki senin tavsiyen nedir verdigin bu crack lari yakalandiktan sonra mi yoksa su an da yapsak olurmu!Ayrica paylasimin icin tesekkürler!
şimdi yaparsan çok iyi olur..........

Bende Windows 7 Ultimate kullanıyorum. Otomatik güncelemeler açık olmasına rağmen, yüklenebilecek güncelememde yok. Hala hiç bir şekilde mimlenmedim.

dvd tak..win 7 i
repairde
komut isteminden
bootrec /fixboot
bootrec /fixmbr
deyip bir de başlangıcı onarı seçersen tüm loaderlardan kurtulursun.....kolay gelsin

şimdi yaparsan çok iyi olur..........

Önceji crack i kaldirmamiz gerekiyor sanirim yenisini kurmak icin?Birde komut istemi dediginiz CMD sanirim!

beyler güncelleme otomatik yükleniyo haberiniz olsun çokta başladı dağıtılmaya adını hatırlamıyom ama KB ile başlıyo ortadaki sayı 10 (KB..10..) oto güncellemeyi kapatın bunu gördüğünüz zaman yüklemeyin bişicik olmaz ayrıca askerlerimize her zaman dua ediyoruz dua larımız onlar ile bunun için karşılık beklemek gerekmemeli (illa bişey indirince hatt sadece çalışınca mı dua eddeceğiz askere polise)

Geri