Windows 7 korsan avında yakalananlar hiç üzülmeyin

beyler güncelleme otomatik yükleniyo haberiniz olsun çokta başladı dağıtılmaya adını hatırlamıyom ama KB ile başlıyo ortadaki sayı 10 (KB..10..) oto güncellemeyi kapatın bunu gördüğünüz zaman yüklemeyin bişicik olmaz ayrıca askerlerimize her zaman dua ediyoruz dua larımız onlar ile bunun için karşılık beklemek gerekmemeli (illa bişey indirince hatt sadece çalışınca mı dua eddeceğiz askere polise)

KB971033 bunu demek istediniz herhalde!

verdigin programlar baska sitelerde zaten var

ya senin nick yanlış olmuş onu harbi boş durmayan çalışan kız yapsak mı ?? :closedeyes:

Deneme amaçlı önce KB971033'ü yükledim sonra verdiğin aktivasyonu uyguladım; sonuç şu an aktif edilmiş görünüyor. Emek ve paylaşım için teşekkürler.

arkadaşlar kesinlikle windows 7 hariç kullanmayın hata verir

Verdiğin aktivasyon orijinal ürün doğrulamasından da geçiyor, yeniden teşekkürler HARBİKIZ.

Benim daha önceden eklemiş olduğum bir crack zaten bu. Aynı konuyu farklı şekilde benden alıp açmak emek hırsızlığı olmuyor mu acaba? En azından arkadaş paylaştı demen bile benim için önemli. Yoksa herkes kafasına göre biryerlerden alsın eklesin. Lütfen emeğe saygı.

Benim daha önceden eklemiş olduğum bir crack zaten bu. Aynı konuyu farklı şekilde benden alıp açmak emek hırsızlığı olmuyor mu acaba? En azından arkadaş paylaştı demen bile benim için önemli. Yoksa herkes kafasına göre biryerlerden alsın eklesin. Lütfen emeğe saygı.

senin paylastigin linkin sifreside mi harbikiz ? sende bir yerlerden alip paylasim yapiyorsun.. bu arkadasta biryerlerden bulup paylasim yapiyor.. yani ikinizde ayni seyi yapiyorsunuz.. bu arada harbikiz usenmemis kendi adiyla upload edip sifreleyip oyle paylasmis... kisacasi senden alindigini soyleyebilmen icin crack i senin uretmen lazim.. emek icin tskler harbi..

Geri