Windows 7 'nin Vistadan ne gibi farkları var??

Windows 7'ye laf yok

ben ne olursa olsun xp den vazgeçme derim vista ve windows 7 hem biraz ağırdır her pc kaldırmaz vede güvenliği çok zayıf bana qöre xp en iyisi...

windows 7 güvenlik konusunda kullanım tecrübeme dayalı olarak bence vista ve xp ye göre daha güvenli yedekleme olayı zaten mükemell ayrıca ram yeme konusunda win7 daha uygun calısıyor xp ye göre ram n neyse ona göre ram ihtiyacı kadar ayarlıyor vista zaten bu konularda tartısmaya bile deymez hersey ortada ram yemede profsiyonel bi işletim sistemi özellikleri ve görselliğiyle windows 7 Diyorum..

Windows 7

Konuyu biraz açmak istiyorum sonra uzun olmuş bir sürü yorum bunu nerde okuyim filan demeyin ...

yaklaşık 5 senedir xp kullanıyodum....xp dedinmi duracksın hem böyle bir işletim sistemi daha gelmez dünyaya bu bir gerçektir yani....

bir ara 1 ay filan vista kullanim dedim öldüm bitttim yaa berbat ki ne berbat dosya işlevleri kopyala yapıştır işlerinde çok yavaş teması ağır yani microsoft hizmetleri yaptıkları işi yüzüne gözüne bulaştırdı açıkçası yattım kalktım iyiki xp varmış diye dua ettim nerdeyse TEK KELİMEYLE VİSTA BERBAT YANİ.... kimse kulanaz yani.....

ASIL GEÇELİM MEVZUMUZA

WİNDOWS 7 hani demiştim yaa xp gibi başka bişi olmaz diye ama windows 7 tam xp gibi değil ama yinede bu sefer microsoft çalışanlarını içtenlikle kutlarım yanii helal oolsun yanii....kopyala yapıştır işlemi...pc açılışda asla donma yok pc açılışta hemen kendine geliyo xpden hızlı yani bu konuda...cd yazdırmada pcyi kasmıyo ....zaten temasıda insanı bitiriyo ...değişik temaları değişik masaüstüresimleri filan biraz özendinmi varya sanki pcyi yeni almışsın ilk defa kutudan çıkartıyormusun gibi...teması ağır değil...kendi hatasını kendisi düzeltiyo sana yol gösteriyo ...
Tabi bi kötü yanıda var...xpde açılan oyunları bazen windows 7 ama bazılaında hata veriyo...açmıyo ne yaparsan yap açmıyo...başkada hiç bir kötü yanı yok...

eğer pc donanım yüksekse pcin yani hızlıyla hiç dur maa sakın hemen geç windows 7 ye zaten bi sefer yükleyin bidaha xpye geçmeyi canınız istemez aynı bende öyleyim çünkü...
WİNDOWS 7 SÜPER TEBRİK EDERİM MİCROSOFT ÇALIŞANLARINI....

Şuan çıkan işletim sistemleri vista olarak çıkıyor (win7 çıkyor mu bilmiyorum) ben pc yi aldıgımda vista vardı daha önce xp yi senelerce kullandım pc yüksek benim düşükte vista nasıl bilemem belki kasar ama vista bana daha kullanışlı geldi vede söylenenlerin aksine daha hızlııı sonra özel bir durum geregi xp ye çevirdim formatladım ama inanın bana xp igrenç geldi hata veriyor kasıyor vs vs..şuan tekrar vistaya döndüm uçak gibi oldu pc..bide oyunlarla uyumlu çalışsa..

ama inan birjan arkadaşım güvenlik açısından vistanın eline su bile dökemez xp

haklısın birader vistanın güvenliği başlı başına bi devrim.. çok ağır antivirüslere yüklenmeye hiç gerek yok.. ben 2007den beri vista kullandım belki 2 defa virüse uğradım ama onlarda benim yapımım virüslerdi :)

windows 7 güvenlik konusunda kullanım tecrübeme dayalı olarak bence vista ve xp ye göre daha güvenli yedekleme olayı zaten mükemell ayrıca ram yeme konusunda win7 daha uygun calısıyor xp ye göre ram n neyse ona göre ram ihtiyacı kadar ayarlıyor vista zaten bu konularda tartısmaya bile deymez hersey ortada ram yemede profsiyonel bi işletim sistemi özellikleri ve görselliğiyle windows 7 Diyorum..

bendede win7 kurulu.. vistanın kopyası olma eğiliminde :) vistayı tam olarak öğrenememişsin.. git öğren abisi..

Kesinlikle geçin. Unutmayın ki yeni sürüm her zaman bir öncekinin hatalarını ve eksiklerini gidermek için kurulmuştur.. Vista çok yavaş ve çok ağır.
Ben Hp Pavilion dv5 kullanıyorum. Aşırı ısınma problemiyle karşı karşıya kalıyordum vista kullanırken fakat windows 7 ye geçtim çok rahatladım.
Windows 7 daha sade rahat ve kullanımı daha kolay. Pencereyi tutup sola çekince sol köşeye geçmesi yukarı tutunca da tam ekran olması falan çok hoş özellikler....

ben 2 senedir vistadayım xp ye 10 basar oyunlar da sorun da yaşamadım yavaşda değil süper virüste girmedi sorunsuz cillop gibi neyini beğenmiyolar bilmem

windows 7 XP ile Vistanın harmanlanmış hali Yani (Adem XP Havva Vista Çocuklarıda Windows7) ikisinden güzel bir şey çıkmış ama daha çok Babaya yani XP ye Benzemiş onun için güzel ve her ikisindende daha sağlam katır gibi melez kurun ve kullanın pişman olmassınız.(Tekerleğin icadından bu yana çok şey değişti ama yolda giden yükü taşıyan aynı tekerlek.)

Geri