Windows 7 tüm sürümler 32 bit+64 bit [Türkçe][Tek DVD]

Bir Sorun Var Rapidshare Linklerinden 2.Part Yok Daha Dogrusu Var Ama Hotfile Linki O Linkde Gumlemis

20. part ı indirmekte sorun yaşıyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba ?

link sorunu çözülmüştür arkadaşlar

rapid ve hotfile linklerde karşılıklı olarak indirebilirsiniz
fakat indirme sonucunda isimlerini aynı olarak değiştirmelisiniz.

walla süper paylaşım ellerin dert görmesin dostum.çok teşekkürler

bu hotfile ile rapid lerin partlar aynı yazmışsın fakat boyutlar farklı . şimdi ben hotfile den 1 i rapidden 2 yi indirsem olurmu ?

bu hotfile ile rapid lerin partlar aynı yazmışsın fakat boyutlar farklı . şimdi ben hotfile den 1 i rapidden 2 yi indirsem olurmu ?

olur.

gözüken boyutlara aldırmayın çünkü kb cinsinden boyutlar aynıdır.
ama indirme işlemi tamamlandıktan sonra rardan çıkarmak için dosya isimlerini aynı yapın.

kardes rar dan ıso belgesı cıkmıyo ve hangı surucuye yuklemek ıstersın dıe sordgu bolumden oteye gıtmıyo surucuyu kabul etmıyo dedgım gıbı rar dan ıso kalıbı cıkmıyo nası ıs bu?

kardes rar dan ıso belgesı cıkmıyo ve hangı surucuye yuklemek ıstersın dıe sordgu bolumden oteye gıtmıyo surucuyu kabul etmıyo dedgım gıbı rar dan ıso kalıbı cıkmıyo nası ıs bu?

winrar sürümünü güncelle öyle dene

rardan çıkmaması gibi bir durum olamaz

gerçekten güzel paylaşım, teşekkürler..yalnız kurup deneyen arkadaşlardan biri bana crack için yardımcı olabilirmi?

gerçekten güzel paylaşım, teşekkürler..yalnız kurup deneyen arkadaşlardan biri bana crack için yardımcı olabilirmi?

ben kurdum hocam yaklaşık 2 aydır da sorunsuz olarak kullanıyorum....chew-wga diye bir crack programı var onunla yaptım ben hatta 4-5 bilgisayara da kurduk bu cd den ve o crackle hiç sorun yaşamadık... forumda arattırırsan bulabilirsin...

Geri