Windows 7 tüm sürümler 32 bit+64 bit [Türkçe][Tek DVD]

fatihhilmi hocam teşekkür ederim öncelikle. gerçekten çok önemli bir paylaşım yapmışsınız. son 1-2 yıldır yeni bilgisayar alanların ortak sorununa derman olmuşsunuz. bende yeni indirmeye başladım. bilgisayarımı birkaç gün önce aldım dolayısıyla windows 7 ye daha yeni başladım. ve xp den farklı olduğunu gördüm. bu nedenle size birkaç sorum olacak. yanıtlarsanız sevinirim.
1-) indirdiğimiz rar dosyalarını nero dışında hangi programlarla dvd ye atabiliriz?
2-)windows 7 ye format atmak xp ye format atmak gibi mi? arada ne farklılıklar var. yani xp ye format atmak konusunda çok iyiydim. aralarında nasıl farklar var.? mümkünse yanıtlayabilirseniz sevinirim. iyi çalışmalar dilerim.

ben teşekkür ederim hayrını görün

1) isoburner

linkindeki iso yazıcıyı düşük hızlarda yazdırıp kullanabilirsiniz

2) xp de kurulum sırasında disk bilgisini önünüze getirir belli harflerle komut bilgisi girmenizi isterdi windows 7 de ise kurulum aşamasında gelişmiş ayarlardan disk ile format(biçimlendirme) ve blümleme gibi işlemleri mause kullanarak yapabilirsiniz yani arayüzü daha basittir.

kolay gelsin.:smile:

kurulum sirasinda serial soruyormu ?

yoksa kurulumdan sonra mi serial istiyor ?

yani kuruluma başlarken serialimizi giridiğimizde; otomatik olarak serialin windowsun hangi

versiyondaki sürümününe ait olduğunu taniyan ekran yok mu ?

selamlar fatih hilmi hocam.öncelikle tekrar teşekkür ederim. bugün partları indirdim. yanlız win7 ye çok yabancıyım. indirdiğim partları rardan çıkardıktan sonramı isoburner ile yazdırıcam yoksa yoksa winrardan çıkartmadanmı yazdırıcam? burda takıldım kaldım. ayrıca yazdırdığım dvd yi takıp yeniden başlattığım zaman tıpkı xp deki gibi format atma ekranı gözükecekmi? yardımcı olabilirsen çok sevinirim. ALLAH razı olsun.

selamlar fatih hilmi hocam.öncelikle tekrar teşekkür ederim. bugün partları indirdim. yanlız win7 ye çok yabancıyım. indirdiğim partları rardan çıkardıktan sonramı isoburner ile yazdırıcam yoksa yoksa winrardan çıkartmadanmı yazdırıcam? burda takıldım kaldım. ayrıca yazdırdığım dvd yi takıp yeniden başlattığım zaman tıpkı xp deki gibi format atma ekranı gözükecekmi? yardımcı olabilirsen çok sevinirim. ALLAH razı olsun.

rardan çıkardıktan sonra içerisinden çıkan win7all.iso dosyasını isoburner ile düşük hızda yazdırınız.format atma ekranına gelişmiş seçeneği ile geçilebilmekte.amin cümlemizden.

yani kuruluma başlarken serialimizi giridiğimizde; otomatik olarak serialin windowsun hangi

versiyondaki sürümününe ait olduğunu taniyan ekran yok mu ?

evet yok malesef bu durum vista tüm sürümler dvd sinde uygulanabiliyor ama win7 seriali en sonunda soruyor dolayısıyla serialininizin hangi sürüme ait olduğunu bilmeniz gerek.

Ya ben laptopumu aldığımda vista ile geldi altındaki serial win7 ye uyarmı bu seriali girsem acaba kabul edermi ?

hayır vista lisansı ile windows7 yi etkinleştiremezsiniz

amacımız tamamen sorunsuz bir paylaşımda bulunmaktı hayrını görün..

Kardeş benım bı sorum var boot dan baslatıyorum yukleme baslıyor ama mavı desenlı bı ekrana gelıp kalıyo fare fılan gozukuyo ama baska hıc bısey gelmıyo ne surumlerı sectıgım bı ekran ne de baska bısey gelmıyo sorun nedır acaba?

Kardeş benım bı sorum var boot dan baslatıyorum yukleme baslıyor ama mavı desenlı bı ekrana gelıp kalıyo fare fılan gozukuyo ama baska hıc bısey gelmıyo ne surumlerı sectıgım bı ekran ne de baska bısey gelmıyo sorun nedır acaba?

DVD yi düşük hızlarda tekrar yazdırın ve öyle kurulum yapın.

Geri