Windows 7 tüm sürümler 32 bit+64 bit [Türkçe][Tek DVD]

2 gündür part 15 i indiriyorum full crc hatası veriyor güncellerseniz sevinirim

partlar uyumlumu turboit 13 dosya bpzuk

13 parti turbo bİt tekrar yÜklermİsİnİz hepsİnİ İndİrdİm ama o part bozuk

kesinlikle şifre istemez yanlış paylaşımdasınız.

Crc hatasının çözümü için winrardan araçlar>arşivi onar şeçenegini kullanın sorun çözülecektir.

bütün partları onardım fakat değişen birşey olmadı part 15 de yine hata verdi elinizde sağlam part varsa veya onarıcak bi yöntem varsa paylaşırsanız sevinirim

partlarda şu an için bir hata yok tüm düzeltmeler yapıldı.

fatih kardeşim linkler hala çalışyor değil mi? PC yeni doğal olarak elimde key var format atmak istiyorum bi kere attım ancak ingilizce çıktı bu türkçe değil mi? bir de dlc nedir onu merak ettim? Teşekkürler

Ürün anahtarını kullanınca orj olarak kullanabiliyoo muyuz (ilk defa deneyecegımde)

!!!ÖNEMLİ:Linklere tek tek tıklamamak için**
MiPony v1.6 Arkadaşlar bu programı indirin kurun hemen kuruluyor. SOnra programı kapatıp açmanızı isteyecektir. Kapatıp açın sonra Download dizilerinden birini seçin mesela linkedin olanı. ordaki tüm partları açın ve hotfile sayfasındayken(örn:Hotfile.com: One click file hosting: sevilirpensepebir.part01.rar) linkleri tek tek sadece kopyalayın ve herhangi bir yere yapıştırmayın. program otomatik olarak kopyala komutunda tutulan linkleri algılıyor ve programa atıyor. hepsinin orada biriktiğini göreceksiniz. Tüm linklerin orada oldugundan emin olduktan sonra programda en aşagıdan seçilileri indir secenegine tıklayın hepsi teek tek iniyor tıpkı torrent gibi zahmetsiz. Kolay gelsin ;)

bunu orjinal işletim sistemini kullananlar mi yükleme yapmasi gerekiyor bende orjinali yok bunun keyini verseniz olmazmi tskler

Harikasın hotfilede ölmemiş windows7 bulması imkansız sanardım :D

eline sağlık kardeş hepsini bu gün indirdim rardan sorunsuz çıktı :)

linkler ölü inmiyor. hiç memnun kalmadım siteden. insan kontrol eder. boşa üye oldum pişman oldum. yeni üye olucaklara duyrulur.

Geri