Windows 7 tüm sürümler 32 bit+64 bit [Türkçe][Tek DVD]

oncelikle paylasimin icin cok tesekkur ederim kardesim. yalniz, bu crack'i ne sekilde uygulicaz? bende su an windows xp pro. yüklü. windows product key'i actigim zaman. benim xp pronun ürün anahtarini gosteriyor. windows 7'yi yuklerken nasil yapcam bana biraz yardimci olabilir misin? simdiden tesekkürler.

xp product key ile windows 7 yi etkinleştiremezsiniz.windows 7 yi yüklerken ürün anahtarını soracak daha sonra girmek istiyorum deyip geçeçeksiniz sonrasında Ya windows 7 yi satın alacaksınız yada crack yapacaksınız crack için forumda arama yapabilirsiniz:)

20 part bozuk hatası veriyor yeniden indirdim yine bozuk diyor nasıl parttan cıkarabilirim yardım tesekkürler

CRC hatası alıyorsunuz sanırım rapidden indirdiyseniz hotfileden indrimeyi deneyin
terside geçerli tabi.

malesef tekrar indirmeniz gerekiyor.partlarda bir sorun yok sorun sunuculardan.

tuem7ler[1].part20.rar: win7all.iso dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk
20 ci part bu hatayı veriiyor neden acaba lütfen YARDIMM TSKLER

tuem7ler[1].part20.rar
değil

tuem7ler.part20.rar

şeklinde inmesi gerekiyordu sanırım ikinci bir dosya olarak bu gözüküyor bi kontrol edrmisiniz.

tün partlarda [1] ibaresi varmı?

CRC hatası için şöyle bir çözüm var
http://www.dijitalteknoloji.net/bilgisayar/crc-hatasi-ve-cozum-yontemi.html

ama genelde bu hata dosyanın sağlayıcı sunucudan yanlış veya bozuk olması halinde alınıyor.
modeminizi yeniden başlatın ve tekrar indirmeyi deneyin bazen çözüm olabiliyor.

simdide 20 part inmiyor link yenilermisiniz tsk

rapid linkler silinmiş tekrar yüklenecektir.

hotfile linklerden devam edebilirsiniz

olaya bak 3.5gblik şeyi indirdik nerdeyse bütün partlar arızalı yaa kotayıda aştık sayende paylaşan ark.. ya adam gibi paylaşım yap yada hiç bişe paylaşma sinir oldum yaa ne kadar sacma bişe:S:S:S

olaya bak 3.5gblik şeyi indirdik nerdeyse bütün partlar arızalı yaa kotayıda aştık sayende paylaşan ark.. ya adam gibi paylaşım yap yada hiç bişe paylaşma sinir oldum yaa ne kadar sacma bişe:S:S:S

rapid sunucuları dünden beri arızalıydı sorun bizde değil sunucularda kardeşim bu paylaşımda hiçbir sorun yok yükleyipte kuranlar bunun farkındalar partların sorun veriyorsa tekrar indirmek mecburiyetindesin.Ve tekrar söylüyorum bu sorun sunuculardan kaynaklanıyor bizden değil.

şu anda tanımadığım birçok kullanıcı bir çok sitede win7 için bu linkleri yayınlıyorlar sağlam ve sorunsuz bir paylaşım olduğu için 2500 e yakın kullanıcı tarafından indirildi.

Ellerine sağlık kardeş. Sorunsuz bir şekilde indirdim (rapidshare) hiç bir parta hiç bir sorun olmadı. Teşekkürler ellerine sağlık.

hocam ben kurdum sorunsuz çalişti anca ufak bi ayrıntı var türkçe yaması yokmu

Partlar silinmiş kardeşim ilgilenebilir misin ?

Öncelikle linklerini indirdim. Paylaşımın için çok teşekkürler. Linklerde ben bir sorun yaşamadım.

Geri