Windows 7 tüm sürümler sp1 32 bit+64 bit [Türkçe][Msdn][Tek dvd]

ya dostum crc hatası veriyor ve ben karışık olarak indirdim konuda birbirine uyumlu demişsin fileserver 16 part yok 15 part bu nasıl olıuyor

linklerin daha sonradan uyumsuz olduğunu belirtmiştik.

eğer lisans sürümünü aynısını kurdusanız yinede etkinleşmiyorsa telefon sistemini kullanarak etkinleştirmeyi deneyin tamamen ücretsizdir.

sp1 li zaten :)

kendi beceriksizliğinizi paylaşıma atmayın

düşük hızlarda yazdırın şu dvdyi diye bas bas bağırıyoruz............

bu kadar millet indirdi kurdu sorunsuz çalıştırdı bi sen yapamadın diye indirmez zaten kimse sen rahat ol.....

Sen Nerden biliyorsunsun çalıştırdıkları heralde bizde düşük hızda yazdırdırdık...yazmış iste o kadar millet hata almış bunları ndn inkar ediyorsun..

Sen Nerden biliyorsunsun çalıştırdıkları heralde bizde düşük hızda yazdırdırdık...yazmış iste o kadar millet hata almış bunları ndn inkar ediyorsun..

pardon o kadar millet?????

ben paylaşımımın arkasındayım kardeş
bu win7 sürümünü bir çok teknik servis benden DVD olarak göndermemi talep ediyor..

daha ne diyim..

torrentte koysanızda indirsek yahu...

bişey sorabılırmıyım elımızde olan orjinal serial bunlardan birine uyar mı yada hangısıne aitse ona mı uyar

bişey sorabılırmıyım elımızde olan orjinal serial bunlardan birine uyar mı yada hangısıne aitse ona mı uyar

evet aynen öyle ama eğer lisnsınız tek bilgisayara aitse yalnızca o bilgisayarda kullanınız
başka bir bilgisayarı aktif etmeye kalkarsanız lisansınız iptal olur.

eyw indirdim dvd ye yazdım sorun yok tskklr. :)

bende starter var bu şifreyle ultimateyide etkinleştirebilirmiyim

ellerine sağlık inşallah sorunsuz yüklerim. saol.

linkler açılmıyor!

çok saol kardeş part sayısı biraz fazla olsada bittikten snra o kadar emeğn boşa gitmemesi güzel :) teşkkrler paylaşm içn :)

Geri